Noorwegen sluit laatste grensovergang voor Russische toeristen

Noorwegen zal zijn laatste grensovergang met Rusland sluiten vanwege de aanhoudende oorlog in Oekraïne. Voortaan mogen Russen het land niet meer binnen voor toeristische en niet-essentiële reizen. Hiermee wordt de laatste toegangspoort tot de Schengenzone voor Russische toeristen afgesloten. 

Meer krantenkoppen in België

“We wilden koste wat het kost het levenswerk van mijn overleden vrouw Ilse verderzetten”: Camperhoeve De Bonterie uit Diksmuide wint award voor beste camperplaats

De winnaars van de Campercontact Awards zijn bekendgemaakt. In België verdient Camperhoeve De Bonterie uit Keiem volgens de gebruikers van Campercontact de titel Camperplaats van het jaar. De Bonterie is een initiatief van Wouter Bonte en vooral van zijn vrouw Ilse Hindryckx. Ilse overleed echter totaal onverwacht in november 2022 en nu zet haar man, melkveehouder Wouter, het levenswerk van

Lees meer »

3 cipiers gewond na aanval door gedetineerde in gevangenis Antwerpen, vakbonden dreigen met nationale stakingsactie

In de gevangenis van Antwerpen zijn gisteren 3 cipiers gewond geraakt toen ze werden aangevallen door een gedetineerde. Eén daarvan raakte zwaargewond aan het hoofd. Toen het personeel de man naar de strafcel wilde brengen, viel de gedetineerde hen aan met een metalen hoekprofiel dat hij mogelijk uit de muur had losgepeuterd. De vakbonden dreigen met een nationale stakingsactie.

Lees meer »

Charles De Ketelaere blijft bij Atalanta: “Blij dat het achter de rug is”

Officieel gecommuniceerd door de clubs is het nog niet, maar intussen is wel duidelijk dat de kogel door de kerk is: na een huurperiode van één seizoen neemt Atalanta Charles De Ketelaere definitief over van AC Milan. De 23-jarige Rode Duivel zou er een contract ondertekenen voor vier jaar.
The post Charles De Ketelaere blijft bij Atalanta: “Blij dat

Lees meer »

“Niemand dacht dat ik ouder zou worden dan dertig”: Alice Cooper (76) liet wilde levensstijl achter zich toen hij God vond

“Toen ik op een dag wakker werd en bloed kotste, besefte ik eindelijk dat ik moest stoppen met drank en drugs.” Hoewel hij in z’n beginjaren bekend staat als notoir feestbeest, stapt Alice Cooper (76) ondertussen al vier decennia nuchter door het leven. Al blijft de Amerikaan – die voor de zesde keer op Graspop speelt – een shockrocker in

Lees meer »