Na celstraf hervalt ‘schrik van de kusthoreca’ bijna direct: vier maanden cel gevraagd voor onbetaalde bestellingen

Nadine W. (54) bracht in totaal 2,5 jaar achter de tralies door voor talloze feiten van tafelschuimerij. In maart herwon ze haar vrijheid, maar al snel herviel ze in haar oude gewoontes. Nu riskeert ze opnieuw vier maanden cel.

 

Meer krantenkoppen in België

Ruzie om openstaande drugsschuld eindigt in zware slagen: drie maanden cel

Een 34-jarige man uit Nieuwpoort heeft een celstraf van drie maanden met uitstel en 720 euro boete gekregen voor zware slagen die hij uitdeelde in café De Ganzenpoot in Nieuwpoort. L.D. gaf een 20-jarige man een flink pak slaag omdat die aan het gokken was terwijl hij bij L.D. nog een drugsschuld had.
The post Ruzie om openstaande drugsschuld

Lees meer »

Boer Ruben waagt na 10 jaar nóg eens kans in ‘Boer zkt vrouw’: “Ik was serieus geschrokken door de manier waarop het eindigde”

Voor het eerst neemt een boer voor de tweede keer deel aan ‘Boer zkt vrouw’. Exact tien jaar na zijn eerste deelname heeft melkveeboer Ruben Bauwens (34) uit Waarschoot Dina Tersago (45) opnieuw ingeschakeld om op zoek te gaan naar die ene ware liefde. Zijn eerste avontuur liep op een sisser af, nadat zijn dames vroegtijdig zijn boerderij verlieten. “Mijn

Lees meer »

Volle parochiekerk zwaait priester Jan uit, Alveringem heeft geen eigen pastoor meer

In de Sint-Audomaruskerk in Alveringem heeft vandaag een afscheidsviering voor parochiepriester Jan Duijvejonck (62) plaatsgevonden. Jan Duijvejonck droeg zelf de mis op, bijgestaan door hulppriester Ludo Lepee uit Beveren-aan-de-IJzer en opgeluisterd door het koor van Stavele. Nadien was er een druk bijgewoonde receptie.
The post Volle parochiekerk zwaait priester Jan uit, Alveringem heeft geen eigen pastoor meer appeared first

Lees meer »

De grote bazen van Colruyt, 1 jaar na vertrek van roerganger Jef: “Er zijn klanten die nu op zondag naar de concurrentie gaan. We sluiten niet uit dat we daarin volgen”

Een jaar nadat hij als eerste niet-Colruyt de leiding over de grootste supermarkt van het land overnam, spreekt CEO Stefan Goethaert (56) voor het eerst. Blijft Colruyt de laagste prijs garanderen? Gaan de winkels binnenkort ook op zondag open? En waarom is het hier zoveel duurder dan in het buitenland?

Lees meer »

Nikita (37) ging elk jaar op controle na kanker, en toch misten radiologen nieuwe tumor: “De dokter verbleekte toen mijn man naar het zwart bolletje wees”

“Alles in orde”, hoorde Nikita Stiernet (37) uit Zwijndrecht de oncoloog verklaren. Naast haar had haar man verbaasd zitten kijken naar de snelheid waarmee de arts over het scherm scrolde. Eén gerichte vraag bracht de dokter van slag. Hij moest bellen, zei de specialist plots, en verliet zijn bureau om pas drie kwartier later terug te keren. Nikita en haar

Lees meer »

21 dagen rijverbod en geldboete voor Elodie Gabias (27) na rijden onder invloed: “Ik ben een heel braaf persoon”

Elodie Gabias (27), bekend als influencer en deelneemster van het televisieprogramma ‘De Verraders’, moest vrijdagochtend voor de Brugse politierechtbank verschijnen. De reden? Na een festival vorige zomer besloot ze met haar brommer naar huis te rijden. Enkele agenten merkten het vreemde rijgedrag op en stelden vast dat de jongedame onder invloed reed. “Het was dom en ik neem mijn verantwoordelijkheid”,

Lees meer »