Minstens vier doden nadat cocktailbar op Mallorca instort

Hulpdiensten zoeken met man en macht naar overlevenden nadat een cocktailbar op Mallorca ingestort is. Al minstens vier mensen kwamen om het leven. Tientallen anderen raakten zwaargewond.

 

Meer krantenkoppen in België

Melissa Depraetere zet licht op groen voor Vlaamse formatie: “Vertrouwen gekregen in gesprekken met Bart De Wever”

Vooruit is bereid om onderhandelingen op te starten met N-VA en CD&V over de vorming van een Vlaamse regering. Dat meldt de partij woensdag in een persbericht. Voorzitter Melissa Depraetere leest in de startnota van informateur Bart De Wever “een duidelijk signaal” dat de drie partijen “bereid zijn om de komende maanden te onderhandelen over een warmer en socialer Vlaanderen”.

Lees meer »

20 huiszoekingen, 13 arrestaties en 140.000 euro cash: zaakvoerster (33) van Houthalens boekhoudkantoor en partner (39) blijven in de cel

De zaakvoerster van een Houthalens boekhoudkantoor en haar partner blijven voorlopig in de cel nadat de politie twintig huiszoekingen uitvoerde, 4,3 miljoen euro aan valse facturen werden ontdekt en dertien personen werden gearresteerd. De twee moesten zich vandaag voor de Hasseltse raadkamer verantwoorden voor onder meer valsheid in geschrifte en criminele organisatie. “Het boekhoudkantoor zou spookbedrijven en strofiguren aanleveren om

Lees meer »

Parket eist 30 maanden cel voor musicalacteur die in zaak-Sven Pichal “absoluut weerzinwekkende beelden” van seksueel kindermisbruik bezat en verspreidde 

Het parket van Antwerpen eist een celstraf van 30 maanden voor musicalacteur R.D.B., die in dezelfde zaak als Sven Pichal terechtstaat voor beelden van seksueel kindermisbruik. "Dit gaat om absoluut weerzinwekkende beelden, mijn maag keert om bij het lezen van de beschrijving", klinkt het bij de aanklager. "Ik heb veel spijt", zegt R.D.B. zelf.

Lees meer »

Mogen we lachen met God? “Ja, maar…” zegt de paus

“Je mag lachen met God (…) maar zonder religieuze gevoelens van gelovigen te kwetsen”, heeft paus Franciscus vrijdag gezegd toen hij 107 komieken uit vijftien landen ontving in het Vaticaan. Het was voor de paus een luchtig intermezzo voor hij wordt verwacht op de G7-top in Italië.

Lees meer »

Stefaan en Stephanie laten na 20 jaar horecazaak De Smisse over aan twee medewerkers: “Tijd voor een nieuwe uitdaging”

Opmerkelijk horecanieuws uit Damme: twintig jaar na de opstart laten Stefaan Claeys en Stephanie Traen hun immens populaire horecazaak De Smisse over aan Jeroen Boussemaere en Aaron Desmet, twee medewerkers die de zaak door en door kennen. “Na twintig jaar is het tijd voor een nieuwe uitdaging”, zegt Stefaan.
The post Stefaan en Stephanie laten na 20 jaar horecazaak

Lees meer »