Macron stelt Nieuw-Caledonische kieswet uit

18:25 De Franse president Emmanuel Macron gaat de omstreden kieswet in Nieuw-Caledonië uitstellen. Het Franse overzeese gebied kent al sinds vorige maandag gewelddadige rellen en spanningen door de geplande… 

Meer krantenkoppen in België

Britse ‘Love island’-ster in het ziekenhuis na allergische reactie tijdens vlucht: “Kans was groot dat ik in het vliegtuig zou sterven”

De Britse ‘Love island’-ster Jack Fowler (28) wil dat vliegtuigmaatschappijen voedselallergieën serieuzer nemen, nadat hij onlangs tijdens een vlucht allergisch heeft gereageerd op een maaltijd met noten. Nochtans had hij meermaals gevraagd of er noten inzaten. “Ik wist dat ik onmiddellijk een noodbehandeling nodig had.”

Lees meer »

Procureur eist 30 maanden cel tegen medeverdachte Sven Pichal

Het parket van Antwerpen heeft maandag 30 maanden celstraf geëist tegen musicalacteur Reuben D.B., de chatvriend van Sven Pichal. Hij moest zich voor de correctionele rechtbank van Antwerpen verantwoorden voor bezit en de verspreiding van kinderpornografisch materiaal. Reuben D.B. is een medeverdachte van radiopresentator Sven Pichal, die later op de dag voor de raadkamer verschijnt.

Lees meer »

KIJK. In dit “verlaten medisch centrum” moesten Schotse EK-fans slapen

Enkele Schotse voetbalfans die toch 2.000 pond (2.365 euro) bij Booking.com hadden neergeteld voor hun accommodaties voor het EK, zijn in Duitsland in een soort “horrorfilm” beland. Op videobeelden die de 28-jarige Rory Bradley op sociale media heeft gedeeld, is te zien dat de Schotse supporters in één of andere verlaten medische instelling de nacht moesten doorbrengen.

Lees meer »

Stien (43) rondt sabbatjaar af na vaststelling van lipoedeem: “Ik ben van veel pijn naar geen pijn kunnen gaan”

Stien (43) uit Antwerpen kreeg van een onbekende het advies om een gespecialiseerde arts eens naar haar benen te laten kijken, op verdenking van lipoedeem. Dat was inderdaad de ontnuchterende diagnose die volgde. “Ik rond nu bijna een sabbatjaar af waarin ik heb uitgetest welke behandelingen voor mij het best werken. Het was praktisch een dagtaak, maar wel een succes.

Lees meer »