LIVEBLOG PREMIER LEAGUE DARTS. Van Gerwen: “Verdomd weinig mensen zullen geld durven in te zetten op dat ik niét win”

De apotheose van de Premier League darts. In de O2 Arena in Londen strijden de vier overgebleven winnaars om de prestigieuze titel. Luke Humphries, Luke Littler, Michael Smith of toch Michael van Gerwen? Die laatste kan al voor een achtste keer winnen. Volg het vanavond vanaf 20u in de liveblog en op VTM 2. 

Meer krantenkoppen in België

Douane int 2.463 euro tijdens gezamenlijke actie met politie

De douane hield samen met politiezone Westkust een gezamenlijke controleactie waarbij heel wat vaststellingen werden gedaan. Zo inde de douane vier achterstallige penale boetes voor een bedrag van 2.463 euro en werden twee bestuurders betrapt die op rode diesel rondreden.
The post Douane int 2.463 euro tijdens gezamenlijke actie met politie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kortrijk Spurs geeft kansen aan jonge spelers

Kobe Grymonprez, Flint Waleson en Matt Rotsaert treden ook volgend seizoen aan in dubbele licentie bij de House of Talents Kortrijk Spurs.
The post Kortrijk Spurs geeft kansen aan jonge spelers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Alexander Doom ziet kansen op EK atletiek: “Het wordt een open finale”

Met Alexander Doom en Jonathan Sacoor lopen er maandag twee Belgen de finale van de 400 meter op de Europese atletiekkampioenschappen in Rome. Zij treden zo in de voetsporen van Cédric Van Branteghem (2002), Kevin Borlée (2010, 2016, 2018), Jonathan Borlée (2010, 2014, 2018) en Dylan Borlée (2022).
The post Alexander Doom ziet kansen op EK atletiek: “Het wordt

Lees meer »

Voor het eerst herbruikbare bekers op Tieltse feesten

Op 5, 6 en 7 juli wordt voor het eerst met herbruikbare bekers gewerkt op de Tieltse Europafeesten. Er wordt een waarborg van 1 euro per beker gerekend en er komen vijf inzamelpunten voor bekers.
The post Voor het eerst herbruikbare bekers op Tieltse feesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gejaagd door de wind, opgejaagd door stress: slecht weer belet toptijden (en olympische kwalificaties) op Nacht van de Atletiek

Kil, winderig en regen: neen, de weergoden waren zaterdagavond niet op de afspraak op de Nacht van de Atletiek in Heusden. Wie voor een olympisch minimum ging op de piste van De Veen, kon dat meteen op z’n buik schrijven. De race naar Parijs belooft zo nog een nerveuze bedoening te worden voor atleten zoals Eliott Crestan. “Blij dat ik

Lees meer »

Nikita (37) ging elk jaar op controle na kanker, en toch misten radiologen nieuwe tumor: “De dokter verbleekte toen mijn man naar het zwart bolletje wees”

“Alles in orde”, hoorde Nikita Stiernet (37) uit Zwijndrecht de oncoloog verklaren. Naast haar had haar man verbaasd zitten kijken naar de snelheid waarmee de arts over het scherm scrolde. Eén gerichte vraag bracht de dokter van slag. Hij moest bellen, zei de specialist plots, en verliet zijn bureau om pas drie kwartier later terug te keren. Nikita en haar

Lees meer »

Biljartclub in rouw na overlijden van voorzitter Freddy Willockx (76): “Hij voelde zich gisterenavond niet zo goed”

Het nieuws dat socialistisch boegbeeld Freddy Willockx zaterdagochtend op 76-jarige leeftijd is overleden, kwam ook als een donderslag bij heldere hemel voor de leden van de Koninklijke Sint-Niklase Biljart Academie (KSNBA) in café ‘De Oude Zwaan’ in Belsele. Willockx was er voorzitter en steevast terug te vinden in zijn stamcafé. “Hij voelde zich gisterenavond niet zo goed, maar dit hadden

Lees meer »