LIVEBLOG PREMIER LEAGUE DARTS. Van Gerwen: “Verdomd weinig mensen zullen geld durven in te zetten op dat ik niét win”

De apotheose van de Premier League darts. In de O2 Arena in Londen strijden de vier overgebleven winnaars om de prestigieuze titel. Luke Humphries, Luke Littler, Michael Smith of toch Michael van Gerwen? Die laatste kan al voor een achtste keer winnen. Volg het vanavond vanaf 20u in de liveblog en op VTM 2. 

Meer krantenkoppen in België

Spektakel met 94 dansers inde wondere wereld van Disney

Wie dit weekend op zoek is naar een muzikale toets, kan daarvoor terecht in CC De Steiger. De danseressen van dansschool Love 2 Dance Menen pakken dan uit met een wervelend spektakel. Het thema van dit jaar brengt bezoekers tot in de wondere wereld van Disney.
The post Spektakel met 94 dansers inde wondere wereld van Disney appeared first

Lees meer »

‘Bridgerton’-fans razend na ‘woke’ twist in laatste aflevering van nieuwe seizoen: “Ik ga stoppen met kijken”

Lezers van de ‘Bridgerton’-boeken keken er al lang naar uit: het moment waarop de gelijknamige Netflixreeks de acteur zou onthullen die de échte grote liefde van Francesca Bridgerton speelt. We zagen haar al even in de loop van het huidige seizoen, maar haar eigen verhaal moet nog komen. Fans waren echter in shock toen er in de laatste aflevering geen

Lees meer »

“Niet normaal dat jullie hier in de regen staan te dansen”: Pommelien Thijs als Vlaamse godin onthaald op Pinkpop

Het goot, maar Pommelien Thijs was de zon. Vijfduizend Nederlanders opgeklaard door onze Vlaamse trots. “Zij heeft álles om ons land te veroveren”, spraken ze klare taal over haar eerste keer op Pinkpop – en HLN was erbij. Haar grootste show bij de noorderburen tot nog toe, en de start van een veelbelovende festivalzomer voor het poprockfenomeen – met een

Lees meer »

België op “Europees strafbankje” en onder financieel toezicht vanwege buitensporig begrotingstekort

De Europese Commissie wil tegen België een procedure openen wegens het grote begrotingstekort. Dat heeft ze woensdag bekendgemaakt. Ons land dreigt nu op het “budgettaire strafbankje” terecht te komen en zelfs een saneringsplan loert om de hoek. De volgende federale regering zal een zware inspanning moeten doen om het begrotingstekort naar beneden te krijgen.

Lees meer »

DNA-onderzoek bij zeven mannen in dossier Rusthuismoorden levert niks op: “Ik zou echt willen weten waarom oma dood moest”

De zeven DNA-stalen van mannelijke medewerkers die afgenomen zijn in het onderzoek naar de ‘Rusthuismoorden’ in Oostrozebeke zijn allemaal negatief. Speurders vonden op enkele verdachte insulinepennen een gemengd – zowel mannelijk als vrouwelijk – DNA-profiel. De onderzoeksrechter moet nu beslissen of hij ook alle vrouwelijke medewerkers – dat zijn er tientallen – gaat controleren. Strafpleiter Jef Vermassen oppert een nieuwe

Lees meer »

Onderzoek geopend na aanval op RN-kandidaat

In de Franse stad Saint-Etienne is donderdag een onderzoek geopend vanwege groepsgeweld, na een schermutseling waarbij een kandidaat voor de parlementsverkiezingen van het extreemrechtse Rassemblement National (RN) werd aangevallen. Dat heeft het lokale parket gemeld.

Lees meer »

Vooruit Tielt-Meulebeke lanceert grootschalige bevraging

In de (ongeveer) 14.000 brievenbussen van Tielt en Meulebeke landt er vanaf eind volgende week een bevraging van Vooruit. De partij stelde onder de noemer ‘Schrijf mee aan een nieuw ABC voor Tielt en Meulebeke’ een alfabetische lijst met prioriteiten op.
The post Vooruit Tielt-Meulebeke lanceert grootschalige bevraging appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tieltse vestiging van Domino’s is definitief dicht

De vestiging van pizzaketen Domino’s in de Kortrijkstraat in Tielt is definitief dicht. De zaak was eigenlijk al bijna een jaar gesloten, al bleef de keten al die tijd uitkijken naar een potentiële overnemer.
The post Tieltse vestiging van Domino’s is definitief dicht appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nederlander (40) verdient miljoenen door producten van Nike en Lego naar Rusland te importeren

Sinds de Russische invasie van Oekraïne in februari 2022 hebben heel wat westerse bedrijven hun activiteiten in Rusland stopgezet. Ook het Amerikaanse sportmerk Nike en de Deense speelgoedmaker Lego trokken zich terug uit het land. Maar door ondernemers als Wijnand Herinckx (40) kunnen Russen toch nog producten van westerse merken kopen. De Nederlandse zakenman verdiende de afgelopen jaren al miljoenen

Lees meer »

Audi rijdt met hoge snelheid tegen bestelwagen op E40 in Oostkamp

Zaterdagmorgen even voor halfzeven gebeurde op de E40 in Oostkamp een zwaar ongeval. Een kleine buitenlandse bestelwagen die in de richting van de kust reed werd er achteraan aangereden door een zware Audi RS.
The post Audi rijdt met hoge snelheid tegen bestelwagen op E40 in Oostkamp appeared first on KW.be.

Lees meer »