Krijgt Club Brugge vergunning voor stadion?

17:22 De Vlaamse regering velt vrijdag een oordeel over de omgevingsvergunning voor het nieuwe stadion van Club Brugge. Maar het is eerder onwaarschijnlijk dat daarmee de juridische lijdensweg achter de rug… 

Meer krantenkoppen in België

Amerikaanse senator Bob Menendez stapt op na zijn veroordeling wegens corruptie

In de Verenigde Staten heeft de Democratische Senator Bob Menendez ontslag genomen nadat hij vorige week schuldig is verklaard aan 16 aanklachten wegens corruptie en omkoping. Zijn ontslagbrief is voorgelezen in de Senaat. Volgens de rechtbank heeft Menendez verschillende cadeaus gekregen in ruil voor Amerikaanse steun aan Egypte en Qatar, waaronder goudstaven en een luxewagen. Hij riskeert tientallen jaren cel.

Lees meer »

Vlaanderen plant PFAS-bloedonderzoek bij 400 volwassenen

Dit najaar start een PFAS-bloedonderzoek bij 400 volwassenen verspreid over Vlaanderen. Ontslagnemend Vlaams minister van Volksgezondheid Hilde Crevits (CD&V) wil met dit onderzoek een beter zicht krijgen op de mate van verspreiding van PFAS bij de algemene volwassen bevolking, ongeacht de woonplaats of locatie.

Lees meer »

Jongeman (18) opgepakt die schoten lost met alarmpistool in Duffel

In Duffel is een jongeman (18) opgepakt die schoten heeft gelost met een alarmpistool. Dat bevestigen politie en parket. Intussen is de man opnieuw vrijgelaten. Het is nog niet duidelijk wat er precies aan de hand was. Op sociale media reageerden heel wat ongeruste buurtbewoners die de schoten hadden gehoord en een helikopter hadden zien overvliegen. Er vielen geen gewonden.

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Kindjes gaan uit de bol op kinderrave op Vlasmarkt en De KetnetBand brengt covers op Korenmarkt

Het is weeral dag drie van de Gentse Feesten! Momenteel palmen kinderen de Vlasmarkt in voor een heuse rave en De KetnetBand brengt covers van populaire kinderartiesten op de Korenmarkt. Straks staat er onder meer een misviering in het Gents in de Sint-Jacobskerk op het programma en om 23 uur treedt Urbanus op op het Sint-Baafsplein. Het belooft een warme,

Lees meer »

Autodidact Pascal Alles wint Nederlandse fotowedstrijd

Fotomagazine Zoom.nl organiseerde een grote wedstrijd waaraan liefst 1.567 kandidaten deelnamen. Gistelnaar Pascal Alles (58) kwam als winnaar uit de bus met een mooi portret van zijn zus.
The post Autodidact Pascal Alles wint Nederlandse fotowedstrijd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hugo Siquet maakt gevoelige overstap van Cercle naar Club Brugge

Club Brugge heeft dinsdag zijn zesde zomertransfer aangekondigd. Blauw-zwart versterkte zich met rechtsachter Hugo Siquet. Die kwam het voorbije anderhalf seizoen, op huurbasis van Freiburg, uit voor stadsrivaal Cercle Brugge. Nu volgt een definitieve overstap naar Club Brugge.
The post Hugo Siquet maakt gevoelige overstap van Cercle naar Club Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

KSA Bikschote organiseert God Zij Drank Summer Edition

Al vele jaren zet KSA Bikschote de bloemetjes buiten tijdens de jaarlijkse fuif ‘God Zij Drank’, maar sinds vorig jaar organiseert de jeugdbeweging ook een zomerse versie: God Zij Drank Summer Edition. Dat bleek zodanig aan te slaan dat er dit jaar op vrijdag 26 en zaterdag 27 juli weer een zomerbar ingericht wordt.
The post KSA Bikschote organiseert

Lees meer »

Onderneemster Marie Laeremans (53) krijgt vierde plaats op Brugse Vlaams Belang-lijst

Met de eerder bekendgemaakte top drie en de lijstduwer krijgt de Brugse Vlaams Belang-lijst, aangevoerd door Stefaan Sintobin, steeds meer vorm. Onderneemster Marie Laeremans (53), die jarenlang in de vastgoedsector werkte en nu een koffiebar uitbaat, krijgt de vierde en dus verkiesbare plaats.
The post Onderneemster Marie Laeremans (53) krijgt vierde plaats op Brugse Vlaams Belang-lijst appeared first on

Lees meer »