‘GTA VI’ gepland voor herfst 2025, nieuwe ‘Assassin’s creed’ wél nog dit jaar in de rekken

Zonder tegenslag zou ‘GTA VI’ in de herfst van volgend jaar moeten verschijnen. Nog meer dan een jaar wachten dus op de opvolger van een spel dat tegen dan 12 jaar oud is. ‘Assassin’s creed shadows’ daarentegen – dat zich afspeelt in Japan – verschijnt wel nog dit jaar, in november. Wanneer de nieuwe ‘Call of duty’ uitkomt, weten we nog niet, maar insiders gokken op oktober dit jaar. Al vragen heel wat Xbox-gamers zich waarschijnlijk vooral af of ze zullen moeten betalen voor dat spel. 

Meer krantenkoppen in België

Klachten over “psychologisch geweld” door choreografe Anna Teresa De Keersmaecker

Anne Teresa De Keersmaeker (64), de bekendste choreografe van ons land, komt in opspraak na verhalen van “psychologisch geweld”. In een rapport uit 2022, dat een externe vertrouwenspersoon opstelde naar aanleiding van de werksituatie bij haar dansgezelschap Rosas, noemen anonieme getuigen haar “de nieuwe Jan Fabre, met uitzondering van het seksueel grensoverschrijdend gedrag”. Dat schrijven de Mediahuiskranten zaterdag op basis

Lees meer »