Goed nieuws voor Esther: auto die werd meegesleurd bij overstroming kosteloos getakeld

In Moelingen is het wrak getakeld van de auto van Esther Steijns. De wagen werd vrijdag meegesleurd door het kolkende water van de rivier Berwijn. Haar verzekeringsmakelaar en een Genkse depannagedienst sloegen de handen in elkaar om Esther kosteloos te helpen.

 

Meer krantenkoppen in België

Lotte Vanwezemael blijft taboes doorbreken: “Mijn mapje met dickpics is minder groot geworden”

Van mannen die te snel klaarkomen tot overspel en masturberen: ook in het vijfde seizoen van ‘Lotte gaat diep’ sneuvelen de taboes aan de lopende band. “Eén BV-koppel heeft me erg verrast”, verklapt seksuologe Lotte Vanwezemael (31). Maar hoe zit het met haar eigen liefdes- en seksleven? En krijgt ze nog steeds zoveel dickpicks gestuurd? “Max en ik zijn klaar

Lees meer »

Frituristen Hannes Catanzaro en Heidi Coussens vervoegen Stadslijst voor Kortrijk: “Het zijn allebei ondernemers die schwung brengen”

Lijsttrekker Ruth Vandenberghe haalt versterking aan boord voor ‘haar’ Stadslijst voor Kortrijk. Zo bekleden Hannes Catanzaro, uitbater van Frites Unique en Heidi Coussens van de mobiele frituur Bernard een plekje op de lijst van de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. “Het zijn ondernemers als Hannes en Heidi die schwung brengen in onze stad. Dat is de spirit die we willen uitdragen met

Lees meer »

Bakkerij Aernoudt start in het gebouw van De Voerman: “Altijd eerlijk, heerlijk en lokaal”

Op maandag 20 mei deed Els Farrazyn voor de laatste keer de deuren open van Brasserie De Voerman. Het complex werd gekocht door Bakkerij Aernoudt, dat zijn hoofdvestiging heeft in Gentbrugge, maar na Oost-Vlaanderen nu stilaan ook uitbreidt in West-Vlaanderen.
The post Bakkerij Aernoudt start in het gebouw van De Voerman: “Altijd eerlijk, heerlijk en lokaal” appeared first on

Lees meer »

Vrouw met 4,9 promille in auto: “Drie flessen wodka gedronken na botsing”

4,9 promille in het bloed, drie flessen wodka in de auto en zichzelf beplast: zo trof de politie een 41-jarige bestuurster aan in haar wagen. Twee weken later werd ze opnieuw met 3,2 promille vanachter het stuur gehaald. “De recordhouder van ál onze dossier”, zuchtte het openbaar ministerie tijdens het proces van de vrouw in de politierechtbank van Sint-Niklaas. Daar

Lees meer »