Familie Schumacher krijgt 200.000 euro schadevergoeding na AI-interview in Duits weekblad

De familie van de voormalige Formule 1-piloot Michael Schumacher krijgt 200.000 euro schadevergoeding na een nep-interview met een Duits weekblad. Vorig jaar publiceerde Die Aktuelle een exclusief interview met Schumacher, maar dat bleek verzonnen te zijn met de hulp van Artificiële Intelligentie. 

Meer krantenkoppen in België

Politieman stelt zijn vierde misdaadverhaal voor

Hans Doheyn, in het dagelijkse leven actief als politierechercheur in Knokke-Heist, brengt onder het pseudoniem Hans J. Ruselle al zijn vierde misdaadroman uit. Vier jaar na zijn debuut ‘Steek angst in je vijand’ presenteert hij ‘Het Slot’, een verhaal over een gruwelijke moord op een boerderij in Lapscheure.
The post Politieman stelt zijn vierde misdaadverhaal voor appeared first on

Lees meer »

Paaldansers pleiten voor hun sport op de Olympische Spelen: “Dit zijn verticale turnoefeningen zoals op de balk”

Paaldansers willen dat hun sport opgenomen wordt in de competitie op de volgende Olympische Spelen in 2028. De Internationale Paaldans Sportfederatie (IPSF) is momenteel aan het onderhandelen met het Internationaal Olympisch Comité. Enkele West-Vlaamse paaldansers getuigen hoe intensief hun sport is en wat die erkenning kan betekenen.
The post Paaldansers pleiten voor hun sport op de Olympische Spelen: “Dit

Lees meer »

Junior Ylken Seynave (17) wint BK mountainbike en pakt zo haar derde Belgische titel van het seizoen

Bijzonder straffe prestatie van junior Ylken Seynave (17) uit de Moerput in Geluwe. Zondag won ze in Beringen het BK mountainbike, dit seizoen meteen al haar derde tricolore. In januari werd ze in Meulebeke verrassend Belgisch kampioen veldrijden bij de junioren. Later won ze ook het BK tijdrijden.
The post Junior Ylken Seynave (17) wint BK mountainbike en pakt

Lees meer »

Mark Gillis mag dienst intensieve zorgen nog niet verlaten: “Hij is enorm verward en met tijden angstig”

Mark Gillis (28) ontwaakte vorige week dan wel uit zijn kunstmatige coma, maar het ‘Massa is kassa’-gezicht heeft duidelijk nog een lange weg te gaan. In een persverklaring laat Marks familie weten dat hij de dienst intensieve zorgen voorlopig nog niet mag verlaten. Op mentaal vlak gaat het namelijk absoluut niet goed met de zoon van miljonair Peter Gillis.

Lees meer »

Eric en Carine vieren hun gouden huwelijksjubileum

Het echtpaar Eric Van Poucke (geboren in Brugge op 14 oktober 1953) en Carine Philibert (geboren in Brugge op 8 oktober 1955) uit de Kapelaanstraat in Sint-Kruis vierde op zondag 14 juli het gouden huwelijksjubileum.
The post Eric en Carine vieren hun gouden huwelijksjubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

OPINIE Alles moet, niets mag. Zeker als je jong bent

“De jeugd wil niet meer werken”. Er gaat geen week voorbij of je hoort deze zin wel eens waaien, meestal afkomstig uit de mond van iemand die als Boomer of Generatie X gecategoriseerd kan worden. Jongeren zouden lui, niet gedreven en ongefocust zijn, geobsedeerd door hun imago op sociale media en al helemaal niet bezig met de toekomst. Maar wat

Lees meer »

Niet te missen: dé gids voor de Olympische Spelen in Parijs

De Olympische Spelen in Parijs naderen met rasse schreden en zoals bij elk groot sportevenement heeft HLN ook voor deze Spelen een gids in petto. Wat moet u nóg weten om alles straks vanop de eerste rij te kunnen volgen? Welke Belgen komen er in actie? En kan ik nog tickets kopen? Uw handleiding voor Parijs 2024.

Lees meer »