Elly Huysmans | Onderneemster van het jaar met Het Poetsbureau voor de rechter gesleept

17:53 Een week nadat Elly Huysmans werd gevierd als ‘Vrouwelijke ondernemer van het Jaar’, staat haar dienstenschequebedrijf voor de rechter. Het betaalt de lonen niet correct uit en maakt misbruik van RSZ-… 

Meer krantenkoppen in België

Werkgroep organiseert rouwmoment in Sint-Martinuskerk in Koekelare

De werkgroep rouwpastoraal van de pastorale eenheid Koekelare-Ichtegem nodigt iedereen die een geliefde heeft verloren uit om samen te herdenken in de Sint-Martinuskerk in Koekelare op zaterdag 15 juni om 14.30 uur.
The post Werkgroep organiseert rouwmoment in Sint-Martinuskerk in Koekelare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verkrot Chinees restaurant in Zeebrugge wordt gesloopt

Het vervallen pand op de hoek van de Baron de Maerelaan en de Kustlaan in Zeebrugge, voorheen een Chinees restaurant, wordt op bevel van burgemeester Dirk De fauw gesloopt vanwege instortingsgevaar.
The post Verkrot Chinees restaurant in Zeebrugge wordt gesloopt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Allemaal in functie van een campagne: Ronaldinho schept duidelijkheid over vreemde uitspraken rond Braziliaans elftal

Een ommezwaai van Ronaldinho (44) in de aanloop naar de Copa América. In een post op Instagram verweet de Braziliaanse legende de huidige generatie een gebrek aan respect voor het plunje van de nationale ploeg. Maar vandaag klonk het al helemaal anders: “Deze woorden kwamen van echte fans. Ik zou het Braziliaanse voetbal nooit in de steek laten.”

Lees meer »

Pitbulls Wielsbeke organiseert opnieuw Krakkentornooi: “De eerste editie na corona”

Het Krakkentornooi van Pitbulls Wielsbeke wordt dit jaar op zaterdag 22 juni gehouden. Het is een leuk en speels toernooitje base- en softball met vereenvoudigde regels. “Zo kan iedereen eens proeven van wat de sport te bieden heeft of gewoonweg plezier maken”, klinkt het.
The post Pitbulls Wielsbeke organiseert opnieuw Krakkentornooi: “De eerste editie na corona” appeared first on

Lees meer »