Elly Huysmans | Onderneemster van het jaar met Het Poetsbureau voor de rechter gesleept

17:53 Een week nadat Elly Huysmans werd gevierd als ‘Vrouwelijke ondernemer van het Jaar’, staat haar dienstenschequebedrijf voor de rechter. Het betaalt de lonen niet correct uit en maakt misbruik van RSZ-… 

Meer krantenkoppen in België

Worden Milo en Liam dan toch nog een koppel in de seizoensfinale? Dit is wat Mathias Mesmans erover kwijt kan

Seizoen één van de VTM-telenovelle ‘Milo’ zit er bijna op. Nu vrijdag staat er een razendspannende seizoensfinale te wachten. Welke snode plannen heeft Lou (Sieg De Doncker) in petto, die zijn breekpunt bereikt heeft en wrok koestert tegenover zijn broer Liam? Het antwoord volgt snel. Reporter Jarne trok naar de set in Boortmeerbeek voor een gesprek met acteur Mathias Mesmans.

Lees meer »

Mark Rutte wordt nieuwe secretaris-generaal van de NAVO: “Trump-fluisteraar” en dealmaker gaat waken over veiligheid van Europa

De Nederlandse ontslagnemende premier Mark Rutte wordt de nieuwe secretaris-generaal van de NAVO. Nu Roemenië zich terugtrekt uit de race, is de weg definitief vrij voor Rutte. Hij wordt de vierde secretaris-generaal namens Nederland. Zijn termijn begint in oktober, maar tijd voor een ‘zachte landing’ is er niet. De oorlog in Oekraïne en een mogelijke terugkeer van Trump naar het

Lees meer »

Lukaku is te breed

‘Het leeft niet, het EK’, zei een voetbalminnende vriend onlangs. ‘Dat komt nog wel’, stelde ik hem gerust. ‘Het land heeft even tijd nodig om te bekomen van ruziënde politici en het lappendeken aan stembusgang-analyses.’ En ja hoor, toen ik maandag tegen kwart voor zes mijn stamcafé binnenstapte, zaten de supporters al in groten getale
The post Lukaku is

Lees meer »

Julie Vanloo en Washington Mystics lijden nieuwe nederlaag in WNBA

Na twee overwinningen op rij hebben Julie Vanloo en de Washington Mystics woensdag opnieuw een nederlaag moeten incasseren in de WNBA, de Noord-Amerikaanse basketbalcompetitie voor vrouwen. De Mystics beten met 88-81 (rust: 46-43) in het zand bij Indiana Fever.
The post Julie Vanloo en Washington Mystics lijden nieuwe nederlaag in WNBA appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sluis in Moen weer open, geblokkeerd schip kan na dag wegvaren  

Het Nederlandse binnenschip dat vrijdagavond vast kwam te zitten in de sluis op het kanaal Bossuit-Kortrijk in Moen, is zaterdagavond dan toch kunnen vertrekken. Het schip ligt nu vlak achter de sluis aangemeerd aan de kaaimuur omdat het te zwaar beschadigd is om nog verder te varen. De drie schepen die voor de sluis lagen te wachten, kunnen pas morgen

Lees meer »

Louis (13) moet door ziekte zijn favoriete rally missen, dus hebben zijn tweelingbroer en familie een plan: “Zelfs Tom Boonen en Koen Wauters doen mee”

In de Rally van Ieper rijden dit jaar veel auto’s met een bijzondere slogan rond: Power for Louis. Die steunbetuiging is voor Louis Wicke (13), die vecht tegen een zeldzame vorm van lymfeklierkanker. Hoewel hij dus fysiek niet aanwezig kan zijn op de wedstrijd, wordt Louis wel overstelpt met steun, zelfs van BV’s. “Het geneest hem niet, maar het geeft

Lees meer »