Eerste trailer van ‘I am Céline Dion’-docu toont bijzonder emotionele zangeres: “Ik mis het optreden”

In ‘I am Céline Dion’ krijgen we de bekende Canadese zangeres te zien als nooit tevoren. In de biografische documentaire van Amazon Prime toont Céline (56) hoe ze worstelt met het stiff person syndrome. 

Meer krantenkoppen in België

Ruim 1.200 deelnemers voor jaarlijkse duatlon en triatlon in Kortrijk

Zondag had de jaarlijkse dua- en triatlon plaats in Kortrijk. Deze editie was wat betreft deelnemers, organisatie, enkele duizenden toeschouwers, locaties en redelijk weer top. “Alles verliep zeer vlot”, aldus veiligheidscoördinator Michaël Vannieuwenhuyze
The post Ruim 1.200 deelnemers voor jaarlijkse duatlon en triatlon in Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verdeling Europese topjobs: wie volgt Charles Michel op, en mag Ursula von der Leyen op post blijven?

De 27 Europese regeringsleiders komen vanavond in Brussel bijeen om te praten over de verdeling van de Europese topjobs, de belangrijkste posities in de Europese instellingen. Vorige week hebben de Europese kiezers de machtsverhoudingen in het Europees Parlement bepaald. Nu is het aan de ‘chefs’ om op basis daarvan keuzes te maken. Over welke topjobs gaat het en wie wordt

Lees meer »

Schuttersmaatschappij Koninklijke Bosseniers huldigt koning en koningin

Naar jaarlijkse gewoonte werd bij schuttersvereniging Bosseniers een clubfeestje gebouwd naar aanleiding van de koningsschieting. Jurgen Verhelle (47) uit Izegem, beroepshalve magazijnier bij de firma Vandemoortele, mocht na afloop op het hoogst schavotje. Hij is voor een jaar lang de beste karabijnschutter bij Bosseniers. “Ik ben sinds 1999 actief bij de club. Vroeger nam ik
The post Schuttersmaatschappij Koninklijke

Lees meer »

Bijna helft Vlaamse studenten werkt ook door de week

76% van de studenten werkt tegenwoordig ook buiten de vakantieperiodes. Opvallend: liefst 45% verdient bij op weekdagen. Zo willen ze de weekends vrijhouden voor meer vrije tijd met vrienden, al is het voor sommigen bittere noodzaak om hun studie te financieren.

Lees meer »