Eerste trailer van ‘I am Céline Dion’-docu toont bijzonder emotionele zangeres: “Ik mis het optreden”

In ‘I am Céline Dion’ krijgen we de bekende Canadese zangeres te zien als nooit tevoren. In de biografische documentaire van Amazon Prime toont Céline (56) hoe ze worstelt met het stiff person syndrome. 

Meer krantenkoppen in België

“Ze was echt bang”: mishandelingsvideo van Charlotte Dujardin is al jaren oud, waarom werd nu pas aan alarmbel getrokken?

De ‘klokkenluider’ die de video maakte waarop drievoudig olympisch kampioene Charlotte Dujardin (39) een paard fysiek mishandelt, deed dat “om de dressuursport te helpen”. Dat zegt de advocaat van de anonieme persoon. Het filmpje blijkt zelfs al een paar jaar oud, maar de maker bracht het alsnog naar buiten. “Omdat het niet goed zou voelen als Dujardin in Parijs weer

Lees meer »

Man in de cel voor vechtpartij met kapmes aan Brussel-Zuid

Op de Fonsnylaan in Brussel, vlak bij het station Brussel-Zuid, heeft zondagavond een vechtpartij plaatsgevonden waarbij een man werd aangevallen met een kapmes. Dat meldt Bruzz en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket. De politie kon een verdachte oppakken, en die werd door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst.

Lees meer »

Het Gemeentelijk Groencomiteit Hooglede mag dit jaar 50 kaarsjes uitblazen

Onlangs werd het bestuur van het Gemeentelijk Groencomiteit ontvangen op het gemeentehuis van Hooglede naar aanleiding van hun 50-jarig bestaan. Ook Tuinhier, geleid door hetzelfde bestuur, bestaat 40 jaar. Op diezelfde dag was er ook een Opentuindag en de inschrijvingen van de bebloemingsactie werden gelanceerd.
The post Het Gemeentelijk Groencomiteit Hooglede mag dit jaar 50 kaarsjes uitblazen appeared first

Lees meer »

Natuurhulpcentrum Oudsbergen waarschuwt voor bronstige reebokken op de weg

Het Natuurhulpcentrum van Oudsbergen waarschuwt mensen, en vooral autobestuurders, voor de start van de paartijd bij de reeën. Tussen half juli en half augustus zijn de mannetjes, of bokken, het hevigst. Ze markeren hun territorium of proberen een eigen territorium te vinden. Heel wat reeën verplaatsen zich dus. Spijtig genoeg geraken de dieren daardoor vaker dan anders betrokken bij verkeersongevallen.

Lees meer »

Oldtimers centraal op Midzomer-hoevefeest in Poelkapelle

Voor haar Midzomer-hoevefeest op zondag 18 augustus is Landelijke Gilde Poelkapelle te gast in het Rozenhof bij Gerard Vanackere en Magda Vandermersch. Net zoals de vorige edities staat het hoevefeest in het teken van oldtimertractoren, met een rondrit en trekkertrek.
The post Oldtimers centraal op Midzomer-hoevefeest in Poelkapelle appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van caféreünie tot megafestival, Back to the Roots mikt hoog met derde editie: “Misschien wordt dit wel het Tomorrowland van Menen”

Het einde van de zomervakantie kun je vieren op Back to the Roots in Park ter Walle in Menen. Het evenement vindt voor de derde keer plaats op 30 en 31 augustus en is dit jaar voor het eerst een tweedaagse. Wat begon als reünie van een legendarisch café wil uitgroeien tot een megafestival.
The post Van caféreünie tot

Lees meer »

Alpinist maakt dodelijke val op Zwitserse Zumsteinspitze

Twee alpinisten zijn vrijdag ten val gekomen op de Zumsteinspitze, de 4.563 meter hoge top in het bergmassief van de Monte Rosa op de grens van Italië en Zwitserland, in de Zwitserse gemeente Zermatt. Een van hen raakte dodelijk gewond. De tweede, een Zwitser van dertig jaar, raakte zwaargewond.

Lees meer »

Israël roept voor het eerst orthodoxe joden op om dienstplicht te vervullen: “Historische beslissing”

Het Israëlische leger (IDF) heeft een eerste lading van 1.000 oproepingsbrieven verzonden naar ultra-orthodoxe joodse mannen tussen de 18 en 26 jaar oud om zich aan te melden bij het leger. Het leger breekt daarmee met een langdurige politieke overeenkomst, die stelt dat orthodoxe joden zich niet moeten aansluiten bij het leger omdat "hun manier van leven" op die manier

Lees meer »

Julien is het vriendje van Leontientje

Tijdens de Zotte maandagstoet laten de inwoners en bezoekers hun komische en andere fratsen in een levendig stoetentafereel schilderen.
The post Julien is het vriendje van Leontientje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jan De Praetere is beste visser van Zwevegem

Een 30-tal vissers probeerden de titel van Kampioen van Groot-Zwevegem te behalen op het kampioenschap georganiseerd door de Dijkbreukelingen Heestert.
The post Jan De Praetere is beste visser van Zwevegem appeared first on KW.be.

Lees meer »