Camerabeelden tonen hoe fietser steelt van swingersclub: “Vermoeden wie dader kan zijn”

“Pourquoi Pas?” dacht een fietser waarschijnlijk toen hij vorige week dinsdag rond 8 uur een voetlicht van een banner zag aan de ingang van de gelijknamige swingersclub in de Harelbeekse Harlemboislaan. Hij stopte, keek even rond, stak de spot ter waarde van 300 euro in zijn jas en ging ervandoor. Een veiligheidscamera legde alles vast op beeld.

 

Meer krantenkoppen in België

N-VA wil andere partij dan CD&V op welzijn

Welzijn is sinds jaar en dag het domein van CD&V, maar als het van Zuhal Demir (N-VA) afhangt, is het tijd om daar afscheid van te nemen. Het is niet de eerste keer dat ze dit zegt. Jo Brouns (CD&V) vraagt zich dan weer af waarom N-VA nooit zelf voor die bevoegdheid kiest.

Lees meer »

Enige drieling op Anzegems grondgebied is samen al eeuw oud: “Het is moeilijk om onze relatie te vergelijken met die van andere broers en zussen”

Een kind op de wereld zetten, is iets unieks. Een twee- of meerling maakt het nog een tikkeltje specialer. Het viel de familie Degroote uit Tiegem 34 jaar geleden te beurt. Als enig gezin op het grondgebied Groot-Anzegem. Tony en Sigrid werden op 6 juni 1990 gezegend met drie gezonde baby’s die nog steeds luisteren naar de namen Leonie, Laurent

Lees meer »

Dit weekend kan je in Roeselare genieten van een pianoconcert op 46 meter hoogte: “Prachtige muziek én een uniek zicht”

Het Roslar Collective heeft nog maar pas een zeer succesvolle Klub Lokal achter de rug en daar is de eerste van een reeks Sessions al. Pianiste Barbara Van Eeckhoutte speelt een pianoconcert op de twaalfde verdieping van Roelevard.
The post Dit weekend kan je in Roeselare genieten van een pianoconcert op 46 meter hoogte: “Prachtige muziek én een uniek

Lees meer »

Solidaris Kortrijk plaatst 488 zonnepanelen: “We willen tegen 2050 klimaatneutraal zijn”

Het ziekenfonds Solidaris wil in West-Vlaanderen een voortrekkersrol spelen in duurzame energietransitie. “Willen we de klimaatverandering beperken, dan zijn er overal heel wat ingrepen en inspanningen nodig. Tegen 2030 willen we als ziekenfonds 55% minder CO2 uitstoten en tegen 2050 klimaatneutraal zijn”, zegt financieel directeur Lieven Meert.
The post Solidaris Kortrijk plaatst 488 zonnepanelen: “We willen tegen 2050 klimaatneutraal

Lees meer »

EXCLUSIEF. Oud-procureur Johan Sabbe wil eerherstel na #MeToo-veroordeling: “Ze maakte van mij een monster. Haar berichten tonen het tegendeel”

De gewezen Gentse procureur Johan Sabbe (64) legt zich niet neer bij zijn veroordeling uit 2021 voor grensoverschrijdend gedrag en aanranding. Hij heeft nu op zijn beurt een klacht ingediend tegen het slachtoffer, zijn toenmalige vrouwelijke chauffeur. Er zijn gewiste WhatsAppberichten tussen hen twee opgedoken, en daaruit blijkt volgens hem dat er van dwang en ongewenst gedrag helemaal geen sprake

Lees meer »

Na vraag Vooruit: burgemeester belooft geldautomaat in Westkapelle

Gemeenteraadslid Katrien Anteunis (Vooruit) ijverde op de gemeenteraad voor de installatie van een geldautomaat in Westkapelle. Burgemeester Jan Morbee liet verstaan dat het gemeentebestuur hiervoor in bespreking is met de firma Batopin en hoopt op de realisatie ervan nog dit jaar.
The post Na vraag Vooruit: burgemeester belooft geldautomaat in Westkapelle appeared first on KW.be.

Lees meer »

Reuze zomerwedstrijd

In de Roeselare Batjeskrant zitten afbeeldingen van de Roeselaarse reus verstopt over alle pagina’s. Tel de reuzen en maak kans op een van deze fantastische prijzen.
The post Reuze zomerwedstrijd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ronald Koeman kranig nadat zijn vrouw Bertina weer getroffen is door borstkanker: “Oranje soms afleiding”

Na een overtuigende 4-0-zege tegen Canada vorige week, speelt Oranje vanavond zijn uitzwaaimatch voor het EK tegen IJsland, dat vrijdag nog verrassend ging winnen op Wembley dankzij een goal van OH Leuven-spits Thorsteinsson. Het Nederlands elftal opent haar EK zondag met een wedstrijd tegen Polen. Volg de ontwikkelingen voor en tijdens Nederland – IJsland hieronder.

Lees meer »

Nederlands pleegmeisje (10) dat mishandeld werd, naar revalidatiecentrum gebracht: “Onzekerheid over herstel blijft groot”

Het tienjarige meisje dat In Nederland zwaargewond was geraakt nadat ze mogelijk door haar pleegouders was mishandeld, heeft het ziekenhuis verlaten. Ze is overgebracht naar een medisch centrum dat gespecialiseerd is in revalidatiezorg. Ze is niet meer in levensgevaar, maar “de onzekerheid over haar herstel blijft groot”, staat in een verklaring die namens haar biologische familie is verspreid.

Lees meer »