Belg riskeert 8 jaar cel in Polen nadat politie hem met 7 illegale Afghanen in zijn auto betrapt

In Polen hebben politieagenten afgelopen dinsdag een Belg aangehouden die in zijn auto zeven Afghaanse burgers vervoerde die illegaal de Pools-Wit-Russische grens zijn overgestoken. De Belg en zijn passagiers werden overgedragen aan de grenswacht. Dat meldt de Poolse politie. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. “Hij was mijn step aan het stelen en had zelfs mijn slot al doorgeknipt”: Jonatan Medart betrapt dief op heterdaad

“Die man was letterlijk mijn step aan het stelen.” Influencer Jonatan Medart schrok zich donderdagavond een ongeluk: hij betrapte een dief op heterdaad. De man in kwestie probeerde zijn elektrische step te stelen en had bovendien het slot al doorgeknipt. Net op tijd arriveerde Jonatan op de Gentse Vrijdagmarkt en legde hij de dief vast op beeld.

Lees meer »

Alexander Doom ziet kansen op EK atletiek: “Het wordt een open finale”

Met Alexander Doom en Jonathan Sacoor lopen er maandag twee Belgen de finale van de 400 meter op de Europese atletiekkampioenschappen in Rome. Zij treden zo in de voetsporen van Cédric Van Branteghem (2002), Kevin Borlée (2010, 2016, 2018), Jonathan Borlée (2010, 2014, 2018) en Dylan Borlée (2022).
The post Alexander Doom ziet kansen op EK atletiek: “Het wordt

Lees meer »

Leerlingenraad De Zonnebloem krijgt inspraak

De leden van de leerlingenraad van de gemeentelijke basisschool hebben niet alleen interesse voor het leven op hun school maar ook opmerkingen over hun schoolomgeving. Daarom trokken ze naar het gemeentehuis om er hun grieven en wensen toe te lichten. Als raadsleden voor een uur kregen ze allemaal een zitje in de raadszaal. Verkeersveiligheid in
The post Leerlingenraad De

Lees meer »

Dutroux loopt over van zelfmedelijden in zeldzaam interview en denkt nooit meer vrij te komen

De Franse journalist Karl Zéro nam een exclusief interview af bij Marc Dutroux. De beruchtste Belgische seriemoordenaar werd veroordeeld tot een levenslange celstraf en zit ondertussen al twintig jaar in de gevangenis. Dutroux beweert dat hij ‘gelyncht’ werd en zich oneerlijk behandeld voelt, omdat ‘de medeplichtigen’ nooit gestraft zijn. Hij betuigt ook heel kort spijt voor de moorden op Julie,

Lees meer »

Na 34 jaar nemen Norbert en Heidi afscheid van Sport’o’Bello: “De meest spontane waren ook de mooiste momenten”

Op vrijdag 28 juni geven Norbert en Heidi in Sport’o’Bello, het sportcafé in Moorslede, hun laatste rondje. Na maar liefst 34 jaar is het tijd voor afscheid. “We hebben hier veel mooie momenten beleefd en ook vrienden voor het leven gemaakt.”
The post Na 34 jaar nemen Norbert en Heidi afscheid van Sport’o’Bello: “De meest spontane waren ook de

Lees meer »

Awardshow van verdwenen muziekzender TMF krijgt nieuw leven: “Roos Van Acker maakt zelfs comeback met haar band”

Beats op hoge zolen en gitaren rond gescheurde jeans. Een kwarteeuw na het eerste feest in Zillion herrijzen de TMF-Awards dit najaar in Antwerp Expo. Natalia Imbruglia, Atomic Kitten en Boyzone flirten met de gastenlijst, ruim twintig Belgische acts staan op de affiche en Frank Verstraeten belooft een nooit eerder gezien spektakel in klank en licht. Op 31 oktober 2024

Lees meer »