Decapmaker & Partners slaat de handen in elkaar met Poperings Verzekeringsburo: “Lokale verankering en persoonlijk contact”

Het kantoor Decapmakers & Partners verhuisde recent naar de Oostlaan 12 in Poperinge. Slechts enkele panden verwijderd van het vroegere gebouw. Ook werd een samenwerking met Poperings Verzekeringsburo opgestart. “We delen hetzelfde DNA. Persoonlijk contact staat voorop en we zetten in op lokale verankering. Voor onze klanten blijft alles hetzelfde”, klinkt het bij Rik Decapmaker en Carlo Verhaeghe van Decapmakers & Partners en Xavier Vandromme van Poperings Verzekeringsburo.

Veertig jaar geleden, in 1984, zette Rik Decapmaker zijn eerste stappen in de bankwereld. “Als 22-jarige begon ik als bediende bij Landbouwkrediet in Poperinge. Dat was toen bij Willem Hardeman. Willem zou zich toespitsen op het verzekeringsluik en ik kreeg de kans om de portefeuille Landbouwkrediet over te nemen. Samen met mijn echtgenote bouwde ik in 1990 een woning met aanpalend kantoor in de Reningelstseweg.” Sinds 1988 leidt Xavier Vandromme het zelfstandige kantoor Poperings Verzekeringsburo in de Casselstraat.

Sinds 2015 staat Rik samen met vennoot Carlo Verhaeghe aan het hoofd van het kantoor Decapmaker & Partners langs de Oostlaan in Poperinge. “De bank, beleggingen, kredieten en verzekeringen allemaal zelf leiden, zou op langere termijn niet haalbaar zijn. Carlo’s vader was klant bij ons en zo kwam ik in contact met Carlo. Hij werd medevennoot en zou de verzekeringen leiden. Ik richtte mijn focus weer op de bank.” Door de jaren heen werden ook enkele Crelan kantoren overgenomen waardoor het kantoor sterk kon groeien.

Gebundelde krachten

Begin maart werd de samenwerking tussen Decapmaker & Partners en Poperings Verzekeringsburo realiteit. “In de bank-en verzekeringswereld is vooruitgang essentieel en ons kantoor omarmt die gedachte volledig. De gebundelde krachten verhogen onze continuïteit en professionaliteit. Voor de klanten verandert niets, behalve ons adres. De medewerkers blijven aan de slag, dus het vertrouwde gezicht en de bekende stem aan de telefoon blijven. We delen hetzelfde DNA, dus de samenwerking voelde onmiddellijk goed”, vertelt Xavier Vandromme van Poperings Verzekeringsburo. In het nieuwe kantoor van Decapmaker & Partners en Poperings Verzekeringsburo kunnen mensen terecht voor bankzaken, kredieten, verzekeringen en beleggingen. Je vindt er ook een eigen cash & more bankautomaat.

Persoonlijk contact

“Voor alle klanten blijft de dienstverlening hetzelfde. We dragen lokale verankering hoog in het vaandel waardoor we voor deze samenwerking gekozen hebben. We kijken naar de toekomst en zullen dat groter, sterker én goed doen. We bieden standvastigheid aan. Onze bank-en verzekeringsportefeuille is weer in evenwicht door deze samenwerking. Voor onze verzekeringstak zijn we 24u/24u en zeven dagen op zeven bereikbaar voor onze klanten en dat gebeurt met medewerkers uit ons eigen kantoor”, vult Carlo Verhaeghe aan. “Persoonlijk contact vinden we zeer belangrijk. Het kantoor binnenwandelen kan zonder afspraak en ook na de kantooruren kunnen er afspraken gemaakt worden. We hebben een goed team van ondertussen 15 lokale medewerkers. Alles staat of valt met een goed team.”

The post Decapmaker & Partners slaat de handen in elkaar met Poperings Verzekeringsburo: “Lokale verankering en persoonlijk contact” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Zwaar ongeval met driewielige motorfiets in Reningelst

Een 34-jarige man uit Ieper is zaterdagavond zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval in Reningelst. Het ongeval gebeurde met zijn trike, een driewielige motorfiets. De man verloor tijdens een rondrit met vrienden de controle over het stuur en kwam tegen een duiker naast de weg terecht.

Lees meer »

“3 doden en 87 gewonden” na Israëlische luchtaanval op havenstad in Jemen, ook munitiedepots in Libanon getroffen

Het Israëlische leger heeft een luchtaanval uitgevoerd op doelwitten van de Houthi-rebellen in de havenstad Hodeida, in Jemen. Daarbij zijn volgens de Houthi’s zeker3 doden en 87 gewonden gevallen. De aanval is een reactie op de droneaanval op Tel Aviv van vrijdag, zegt de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant. Ook 3 munitiedepots van Hezbollah in het zuiden van Libanon

Lees meer »

Kelly Pfaff over massale reacties na verdwijnen van docusoap op VTM GO: “We hebben compassie met Frances Lefebure”

“De Pfaffs moeten te állen tijde beschikbaar zijn op tv.” Deze hartenkreet zwierde Frances Lefebure (35) online nu de herhalingen van de realityreeks op VTM GO ten einde lopen. En ze staat niet alleen. Veel fans uiten hun teleurstelling dat ‘De Pfaffs’ wordt afgevoerd. In ‘Dag Allemaal’ reageert Kelly Pfaff (46) voor het eerst op de massale steun en verklapt

Lees meer »

Reddersfestival Mira d’Or in Oostende aan tweede editie toe: “Hopen op zo’n 1.500 bezoekers”

Na het succes van vorig jaar organiseert de Reddersclub een nieuwe editie van Mira d’Or. “We zorgen voor een echte festivalsfeer”, benadrukt voorzitter Jente Vanhauwaert. Afspraak op zaterdag 27 juli vanaf 17 uur op de site van Duin & Zee op Oosteroever in Oostende.
The post Reddersfestival Mira d’Or in Oostende aan tweede editie toe: “Hopen op zo’n 1.500

Lees meer »

25 meldingen van grensoverschrijdend gedrag op Gentse Feesten na 5 dagen: “Meldpunt wint aan bekendheid”   

Tijdens de Gentse Feesten zijn er voorlopig 25 meldingen binnengekomen bij het meldpunt in de feestenzone. Het gaat over meldingen rond agressie en intoxicatie, maar ook over seksueel grensoverschrijdend gedrag. "Er zijn meer bezoekers en dus ook iets meer meldingen dan vorig jaar. Het meldpunt wint ook aan bekendheid", klinkt het bij de stad. De Feesten zijn halfweg, er kwamen

Lees meer »

Metejoor zingt ‘Groot’ op podium van ‘Tien om te Zien’ en krijgt muzikale begeleiding van DrumSpirit uit Moorslede

Maandagavond stond ook Metejoor op het podium van ‘Tien om te Zien’ aan de Rotonde in Westende. Deze bekende zanger zong zijn jongste hit ‘Groot. Metejoor alias Joris stond niet alleen op het podium. Hij werd begeleid door acht muzikanten van DrumSpirit uit Moorslede.
The post Metejoor zingt ‘Groot’ op podium van ‘Tien om te Zien’ en krijgt muzikale

Lees meer »

Trump belooft “Republikeinse vloedgolf” op eerste campagnerally na aanslag: “Democraten hebben geen idee wie hun kandidaat is”

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft in de Verenigde Staten opnieuw een campagnebijeenkomst bijgewoond, 1 week na de aanslag waarbij hij lichtgewond raakte. Ook zijn kersverse running mate J.D. Vance was er voor het eerst bij. Op de rally zei Trump dat hij een kogel trotseerde voor de democratie, en hij had ook kritiek op de veiligheidsdiensten.

Lees meer »

Brecht en Jamaica kajakken van Kortrijk naar Parijs voor goede doel: “Goed voor 378 kilometer en 43 sluizen”

Deze ochtend zijn Brecht Vierstraete (27) en Jamaica Crevits (41) met de Kortrijkse Broeltorens als vertrekpunt in kajak vertrokken naar Parijs. Met het initiatief genaamd ‘Kajakkers met een Hart’ zamelen ze geld in voor de afdeling niet-aangeboren hersenletsels van het AZ Groeninge. Brecht had namelijk in januari 2022 een werkongeval met een schedelbreuk en hersenbloeding tot gevolg.
The post

Lees meer »