Decapmaker & Partners slaat de handen in elkaar met Poperings Verzekeringsburo: “Lokale verankering en persoonlijk contact”

Het kantoor Decapmakers & Partners verhuisde recent naar de Oostlaan 12 in Poperinge. Slechts enkele panden verwijderd van het vroegere gebouw. Ook werd een samenwerking met Poperings Verzekeringsburo opgestart. “We delen hetzelfde DNA. Persoonlijk contact staat voorop en we zetten in op lokale verankering. Voor onze klanten blijft alles hetzelfde”, klinkt het bij Rik Decapmaker en Carlo Verhaeghe van Decapmakers & Partners en Xavier Vandromme van Poperings Verzekeringsburo.

Veertig jaar geleden, in 1984, zette Rik Decapmaker zijn eerste stappen in de bankwereld. “Als 22-jarige begon ik als bediende bij Landbouwkrediet in Poperinge. Dat was toen bij Willem Hardeman. Willem zou zich toespitsen op het verzekeringsluik en ik kreeg de kans om de portefeuille Landbouwkrediet over te nemen. Samen met mijn echtgenote bouwde ik in 1990 een woning met aanpalend kantoor in de Reningelstseweg.” Sinds 1988 leidt Xavier Vandromme het zelfstandige kantoor Poperings Verzekeringsburo in de Casselstraat.

Sinds 2015 staat Rik samen met vennoot Carlo Verhaeghe aan het hoofd van het kantoor Decapmaker & Partners langs de Oostlaan in Poperinge. “De bank, beleggingen, kredieten en verzekeringen allemaal zelf leiden, zou op langere termijn niet haalbaar zijn. Carlo’s vader was klant bij ons en zo kwam ik in contact met Carlo. Hij werd medevennoot en zou de verzekeringen leiden. Ik richtte mijn focus weer op de bank.” Door de jaren heen werden ook enkele Crelan kantoren overgenomen waardoor het kantoor sterk kon groeien.

Gebundelde krachten

Begin maart werd de samenwerking tussen Decapmaker & Partners en Poperings Verzekeringsburo realiteit. “In de bank-en verzekeringswereld is vooruitgang essentieel en ons kantoor omarmt die gedachte volledig. De gebundelde krachten verhogen onze continuïteit en professionaliteit. Voor de klanten verandert niets, behalve ons adres. De medewerkers blijven aan de slag, dus het vertrouwde gezicht en de bekende stem aan de telefoon blijven. We delen hetzelfde DNA, dus de samenwerking voelde onmiddellijk goed”, vertelt Xavier Vandromme van Poperings Verzekeringsburo. In het nieuwe kantoor van Decapmaker & Partners en Poperings Verzekeringsburo kunnen mensen terecht voor bankzaken, kredieten, verzekeringen en beleggingen. Je vindt er ook een eigen cash & more bankautomaat.

Persoonlijk contact

“Voor alle klanten blijft de dienstverlening hetzelfde. We dragen lokale verankering hoog in het vaandel waardoor we voor deze samenwerking gekozen hebben. We kijken naar de toekomst en zullen dat groter, sterker én goed doen. We bieden standvastigheid aan. Onze bank-en verzekeringsportefeuille is weer in evenwicht door deze samenwerking. Voor onze verzekeringstak zijn we 24u/24u en zeven dagen op zeven bereikbaar voor onze klanten en dat gebeurt met medewerkers uit ons eigen kantoor”, vult Carlo Verhaeghe aan. “Persoonlijk contact vinden we zeer belangrijk. Het kantoor binnenwandelen kan zonder afspraak en ook na de kantooruren kunnen er afspraken gemaakt worden. We hebben een goed team van ondertussen 15 lokale medewerkers. Alles staat of valt met een goed team.”

The post Decapmaker & Partners slaat de handen in elkaar met Poperings Verzekeringsburo: “Lokale verankering en persoonlijk contact” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Debutant Nawal Maghroud (Vooruit) heeft zetel beet in Vlaams Parlement na slopende campagne: “Hoop dat we het op de gemeenteraad kort en bondig houden”

Kortrijks fractieleider voor Vooruit Nawal Maghroud (32) heeft bij haar debuut op een nationale lijst een goeie beurt gemaakt. Met 6.429 voorkeurstemmen greep ze haar eerste kans op een zetel in het Vlaams Parlement met beide handen. Maghroud neemt na de eedaflegging politiek verlof bij haar job bij FOD Financiën. “Zonder de steun van mijn collega’s zou dit niet gelukt

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Acht Israëlische soldaten gedood bij explosie in Gaza

Lees hier al het nieuws terug over de oorlog in Gaza. Bij een explosie in Rafah zaterdagochtend zijn acht Israëlische soldaten om het leven gekomen. Het is het dodelijkste incident voor Israëlische soldaten sinds januari. Hamas heeft de Verenigde Staten verzocht hun bondgenoot Israël onder druk te zetten om een permanent staakt-het-vuren in het gebied te aanvaarden. “Blinken blijft praten

Lees meer »

EXCLUSIEF. Bekende influencer is met 14.000 euro per uur best betaalde dj na Regi: zoveel verdienen Vlaamse dj’s

Wie draait letterlijk gouden plaatjes? Welke influencer/dj vangt 14.000 euro in een uurtje? En wie kroont zich tot zomerkoning met ruim 200 sets? Enkele heersers van de draaitafel gunnen ons een blik in hun tarieven. Van DJ Jordy tot DJ F.R.A.N.K. en van Viktor Verhulst tot Sven Ornelis. Van 500 tot 15.000 euro: plaatjes draaien loont. Dit zijn alle exacte

Lees meer »

Levensloop Westkust in Plopsaland De Panne verwelkomt meer dan 1.000 deelnemers

De eerste editie van Levensloop Westkust vindt dit weekend plaats in Plopsaland De Panne. Er is een wandel- en loopparcours voorzien in en rond Plopsaland waarbij de deelnemers op plaatsen kunnen komen in het pretpark die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek.
The post Levensloop Westkust in Plopsaland De Panne verwelkomt meer dan 1.000 deelnemers appeared first on KW.be.

Lees meer »

In juni wordt traditioneel geblokt, maar héél anders dan vroeger: “Mama moet mij niet ondervragen, dat doet ChatGPT”

Junimaand, blokperiode. Ouders ondersteunen traditioneel hun kinderen. Stilte in huis. Lekkers in de kast. Maar naast die rituelen valt vooral op hoe ánders studeren geworden is. Veel meer schermen dan vroeger, en nieuwigheden als ‘giscorrectie’ en ‘noisecancelling’. Twee gezinnen doen een boekje open. “De lat ligt nu precies nóg hoger.”

Lees meer »

KLM-toestel terug naar luchthaven Tokio wegens mankement aan cockpitraam

Een toestel van de Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM met bestemming Amsterdam is zondag na het opstijgen moeten terugkeren naar de internationale luchthaven Narita bij Tokio. Er was een technisch mankement aan een raam in de cockpit, meldt een woordvoerder. Op foto’s van een van de Nederlandse passagiers is te zien dat het raam is gebarsten.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Viktor Verhulst en Sarah Puttemans, het eerste dubbelinterview: “Ons vader sms’te: ‘Zij is echt iets voor u’”

Gekoppeld door hun ouders. Maar van hun rijke familiespaarpot koppelen Viktor Verhulst (29) en Sarah Puttemans (24) zich los. “We huren iets en sparen zélf voor een huis”, vertellen ze in hun eerste interview samen. Het koppel neemt ons mee naar Saint-Tropez waar de liefde toesloeg, om te praten over de toekomst en hun privileges: “Als we elkaar niet heel

Lees meer »