“Ik hoorde hem in paniek roepen”: zoontje (10) belt politie na familiedrama in Borgerhout waarbij zwangere vrouw (39) om het leven komt

“Het koppel had niet veel contact met de buurt. Maar als ze ruzie maakten, hoorde je het wel.” De 39-jarige Eman Al-Shagdari is zaterdag vermoord door haar man (42) in Borgerhout. Hij verkeert zelf in levensgevaar. Het was hun 10-jarig zoontje dat de hulpdiensten belde.

 

Meer krantenkoppen in België

Terugkrijgen verloren voorwerp kost voortaan 12,25 euro bij De Lijn

Wie een voorwerp heeft verloren op een bus of tram of aan een halte van de Vlaamse openbaarvervoermaatschappij De Lijn, moet voortaan 12,25 euro betalen om dat terug te krijgen. Voor die prijs wordt het voorwerp wel door de postbode thuis afgeleverd. Dat heeft De Lijn woensdag aangekondigd.
The post Terugkrijgen verloren voorwerp kost voortaan 12,25 euro bij De

Lees meer »

STERK met negen nieuwkomers naar de kiezer, Stefan Cardoen (ex-Visie) is lijstduwer

De meerderheidspartij STERK stelde als allereerste stijlvol de volledige lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober voor. Tien vrouwen en elf mannen vormen de lijst. Voor negen kandidaten zijn het de eerste stappen in de politiek. De gemiddelde leeftijd van de lijst is 46 jaar. Alle mandatarissen doen opnieuw mee. STERK telt vijf zetels en stapt met de slogan “Wij zijn

Lees meer »