Uitstel in zaak rond dood van baby in crèche ‘t Sloeberhuisje na vraag om bijkomend onderzoek

De zaak rond de dood van een baby in de crèche ‘t Sloeberhuisje is uitgesteld. Dat heeft de raadkamer in Gent vrijdag beslist. Zowel de verdediging van de uitbaatster als het Agentschap Opgroeien vragen om bijkomend onderzoek.

 

Meer krantenkoppen in België

Loïc Van Impe is revelatie van ‘Special Forces’: “Je zag het niet op tv, maar ik heb één van de cheffen een serieuze klap gegeven”

Loïc Van Impe (30) is dé revelatie van het tweede seizoen van ‘Special Forces’. De tv-chef haalde als enige de meet van het loodzware VTM-format. In dit interview vertelt hij hoe hij dat heeft klaargespeeld en blikt hij terug op de strubbelingen met rekruut Olivier Deschacht (43). “Je kan niet met iedereen beste vrienden worden.”

Lees meer »

Burgemeester Bram Degrieck niet verhoord na huiszoeking in kabinet: “Zowel niet als verdachte of als getuige”

Naar aanleiding van de huiszoeking op het gemeentehuis van De Panne is burgemeester Bram Degrieck niet verhoord of in verdenking gesteld. Dat meldt zijn advocaat Kristiaan Vandenbussche. Volgens zijn raadsman weet Degrieck dus zelfs niet waar het onderzoek precies over gaat.
The post Burgemeester Bram Degrieck niet verhoord na huiszoeking in kabinet: “Zowel niet als verdachte of als getuige”

Lees meer »

Slovakije legt strengere regels op voor betogingen na aanslag op premier Fico

Bijna een maand na de aanslag op de Slovaakse premier Robert Fico wil de regering in Bratislava een sterkere persoonlijke bescherming voor politici, zowel regeringsleden als oppositieleiders. Daarnaast komen er ook strengere regels voor betogingen: zo zijn manifestaties voor de zetel van de regering, de president en het parlement voortaan uit den boze, net als voor gerechtsgebouwen. Een afstand van

Lees meer »

ASSISEN. Partner van beschuldigde Athena Man over dag van de feiten: “Volgens mij zat ze toen in een psychose. Ik ken haar zo niet”

Als een matroos op een zwalpend schip, zo presenteerde Timothy — partner van eerste beschuldigde Athena Man — zich vanmiddag voor het assisenhof. Benen wijd gespreid, de tafel met bewijsstukken voor hem stevig met beide handen vast houdend. Alsof hij elk ogenblik van boord kon gespoeld worden door een woeste golf. Zo verliep zijn getuigenis.

Lees meer »

Diefstal van trui en pyjama kost vrouw maand cel

De diefstal van een trui en een pyjama voor hooguit enkele tientallen euro’s in de Action komt een vrouw uit Diksmuide nu duur te staan. T.D. krijgt er nu een maand cel met uitstel en 208 euro boete voor.
The post Diefstal van trui en pyjama kost vrouw maand cel appeared first on KW.be.

Lees meer »

SK Eernegem gehuldigd voor promotie naar tweede provinciale

Eernegem maakte er geen geheim van dat ze graag wilden promoveren naar tweede provinciale. Na een sterk seizoen werd het beoogde doel ook gehaald en dus werd de ploeg gehuldigd in het AC in Eernegem.
The post SK Eernegem gehuldigd voor promotie naar tweede provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »