STREAMINGTIPS. Tijdreizen met Doctor Who en riskante slippertjes

Niets zo fijn als na een drukke werkweek in de zetel ploffen en een serie bekijken. Ziet u echter – met al die verschillende streamingdiensten – door het streamingbos de bomen niet meer? Dan zijn we er iedere vrijdag om u te helpen. Kakelverse reeksen, het nieuwste seizoen van oude getrouwen of verborgen pareltjes: u ontdekt ze hier. 

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. “K3 was al goed voor waanzinnig veel miljoenen aan inkomsten”: medewerkers ontrafelen de succesformule

Nu ‘De 3 Biggetjes’ bijna zijn uitgezongen, ruikt K3 al volop de zee. Hun gloednieuwe show ‘Zeesterren’ kende de voorbije week een explosieve start van de ticketverkoop, later dit jaar lonkt alweer de bioscoop. Zangeressen komen en gaan, maar K3-het-merk blijft bezoekers en streams nog steeds in miljoenen tellen. Af en toe wat nieuw vernis om de succesformule te vrijwaren

Lees meer »

“Op een bepaald moment zei Max dat het op die manier niet meer hoefde”: jeugdcoach vertelt over hoe Maxim De Cuyper bijna stopte met voetballen

Woensdag maakte hij zijn debuut voor de Rode Duivels en volgende week wacht het EK. Het zijn spannende weken voor kersvers landskampioen en Rode Duivel Maxim De Cuyper. En dat terwijl hij vijf jaar geleden nog aan stoppen dacht. “Hij voetbalde gewoon heel graag, maar wilde er nog niet al heel vroeg maniakaal mee bezig zijn.”
The post “Op

Lees meer »

Bewaker in Thailand raakt gewond bij geboorte olifantentweeling, en da’s geen verrassing: “Wij doen zoiets niet”

Pangjamjuri, een olifant van 36, schrok er zelf van. Toen ze in een Thais olifantendorp beviel van een flinke zoon van 80 kilo merkte ze dat er nog een kalfje op komst was. “De verzorgers zullen het ook niet geweten hebben”, klinkt het. Een uitzonderlijke olifantentweeling dus, maar ook een waarbij een bewaker gewond raakte toen hij de kalfjes probeerde

Lees meer »

Beleggers in Credit Suisse-obligaties klagen Zwitserland aan

Een groep beleggers in obligaties van Credit Suisse klagen de Zwitserse staat aan bij een rechtbank in New York. Dat doen ze omdat hun stukken niets meer waard waren na de gedwongen fusie van die bank met UBS. Die door de Zwitserse regering bedongen deal behoedde Credit Suisse in maart 2023 voor een faillissement.

Lees meer »