Staande ovatie van tien minuten voor Francis Ford Coppola na wereldpremière ‘Megalopolis’

Regisseur Francis Ford Coppola heeft donderdagavond bij de wereldpremière van zijn epos Megalopolis in Cannes een staande ovatie van ruim tien minuten gekregen. De 85-jarige filmmaker, bekend van meesterwerken als The Godfather en Apocalypse Now, werkte tientallen jaren aan de opmerkelijke film. 

Meer krantenkoppen in België

Geveltuin fleurt administratief centrum in Diksmuide op: “Als stad willen we het goede voorbeeld geven”

De gevel van het administratief centrum van het lokaal bestuur in Diksmuide ziet er groener uit dankzij de aanleg van een geveltuin. Door te kiezen voor gevelgroen, wil het stadsbestuur het goede voorbeeld geven en burgers stimuleren om hetzelfde te doen.
The post Geveltuin fleurt administratief centrum in Diksmuide op: “Als stad willen we het goede voorbeeld geven” appeared

Lees meer »

“We hadden zelfs al bezoekers uit Polynesië”: Jannick (58) en Johan (61) toveren oude boerderij om tot B&B in Dentergem

Al veertien jaar vormt B&B De Zoete Kers een mooie parel aan de Dentergemse horizon. Tussen de akkers en fruitboomgaarden creëerden Jannick Delodder (58) en haar man Johan Desmet (61) een gezellige overnachtingsplaats waar het heerlijk toeven is. Tijdens het seizoen kan je er ook stoppen voor een verfrissing aan hun zomerbar.
The post “We hadden zelfs al bezoekers

Lees meer »

Rock Petrol: explosieve rock, vettige riffs

Het Rock Petrol-festival op zondag 28 juli belooft weer explosieve rock en vettige riffs, met de Duits-Australische band Sweet Electric, blues en metal van Diggeth, de Brusselse glamrock van Strawberry Storm, het West-Vlaams rockduo Olav en de Duitse no-nonsense heavy metalgroep Steelpreacher. Daartussen zwerven een aantal oldtimer auto’s en fifties-hits van The Bel Airs.
The post Rock Petrol: explosieve

Lees meer »

LIVE. Democraten willen Kamala Harris eerder nomineren als presidentskandidaat

De Amerikaanse president Joe Biden is uit de presidentsrace gestapt. Alles lijkt erop dat vicepresident Kamala Harris de fakkel over zal nemen. Zij heeft intussen voldoende gedelegeerden achter zich om de nominatie van de Democraten veilig te stellen. Het ziet er dus naar uit dat zij het op 5 november zal opnemen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump. Volg de aanloop

Lees meer »