Donald Trump en Melania eindelijk nog eens samen op de foto, maar echt blij zien ze er niet uit

Voormalig president Donald Trump en zijn vrouw Melania zijn voor het eerst in maanden nog eens samen in het openbaar verschenen. Ze woonden zij aan zij de diploma-uitreiking van hun zoon bij. Maar echt gezellig zag het er niet uit.

 

Meer krantenkoppen in België

Wrak van vliegtuig vicepresident Malawi teruggevonden, geen overlevenden

Het wrak van het vermiste legervliegtuig met aan boord de vicepresident van Malawi, de 51-jarige Saulos Chilima, is dinsdag gevonden. Dat blijkt uit beelden die naar het Franse persagentschap AFP zijn gestuurd door een lid van het militaire reddingsteam. Niemand van de tien inzittenden heeft de crash overleefd, laat president Lazarus Chakwera weten.

Lees meer »

Bijna acht maanden na moord op advocate Claudia Van Der Stichelen spreken weduwnaar Eric (61) en zoon Viktor (23) voor het eerst: “Ik heb naar die man geroepen: ‘Laat mijn mama los’”

“Ik heb hem op haar zien schieten. Ik heb haar zien neervallen. Ik heb alles gezien.” Bijna acht maanden nadat advocate Claudia Van Der Stichelen (58) bij haar thuis in Sint-Lievens-Houtem werd vermoord, spreekt haar zoon Viktor (23) voor het eerst bij Faroek. Samen met zijn vader Eric (61) vertelt hij over die fatale zaterdagmiddag, in de hoop dat ze

Lees meer »

Hendrik Ingelbeen wordt waarnemend financieel directeur van de gemeente Wevelgem

Hendrik Ingelbeen uit Geluwe wordt tot november waarnemend financieel directeur van de gemeente Wevelgem. Hij legde donderdagavond tijdens de gemeenteraad de eed af. Hendrik Ingelbeen is in Wervik voor CD&V schepen geweest. Eind 2021 verliet hij de politiek toen hij financieel manager van de intercommunale Leiedal werd en een mandaat niet verenigbaar was met zijn job omdat de stad Wervik

Lees meer »

9 arrestaties bij 16 huiszoekingen in Limburg en Antwerpen in onderzoek naar boekhoudkantoor dat criminele organisaties helpt

De federale gerechtelijke politiediensten van Limburg en Antwerpen hebben in totaal 16 huiszoekingen uitgevoerd in een lopend gerechtelijk onderzoek naar een vermoedelijk criminele organisatie die andere criminele netwerken bijstaat met financieel advies. 9 mensen werden gearresteerd. Er werden ook een vuurwapen, documenten, gegevensdragers en 140.000 euro aan cash in beslag genomen.

Lees meer »

“Tom Boonen is een uitstekend uithangbord voor de rallysport”: Watounaar Lander Dhaene is persoonlijke ingenieur van wielerkampioen

Hij was in de vorige editie al aanwezig op de shakedown, maar dit jaar komt Tom Boonen voor het eerst naar de Ypres Rally om de volledige wedstrijd af te werken. De voormalige topwielrenner trekt zich intussen aardig uit de slag in de rallysport en heeft dat mee te danken aan Watounaar Lander Dhaene, zijn persoonlijke ingenieur.
The post

Lees meer »

Kruispunt Nijverheidsstraat-Randweg wordt veiliger

Op 9 september starten er belangrijke werken ter hoogte van het kruispunt Nijverheidsstraat-Randweg (N399). Er worden verkeerslichten geplaatst, er komt een strook voor het (zwaar vracht)verkeer dat vanop de N399 de Nijverheidsstraat wil inslaan, en de fietspaden worden breder en veiliger gemaakt.
The post Kruispunt Nijverheidsstraat-Randweg wordt veiliger appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG RONDE VAN ZWITSERLAND. Kopgroep spat uiteen, Kuypers haakt af

In de Ronde van Zwitserland staat vandaag de eerste bergrit op het programma. De renners leggen 171 kilometer af tussen Rüschlikon en de Gotthardpass. Naast de slotklim van acht kilometer aan bijna zeven procent moet het peloton onderweg nog twee beklimmingen verteren, een van derde en een van tweede categorie. Op deze pagina zit u op de goeie plek om

Lees meer »

Olivier Deschacht moet nét voor de eindmeet opgeven in ‘Special Forces’: “Mijn armen zijn kapot”

Loïc Van Impe (30) is de grote overwinnaar van het tweede seizoen van ‘Special Forces’. De tv-chef is de enige BV die de meet haalde van het loodzware realityprogramma. Voor ex-voetballer Olivier Deschacht (43) eindigde de laatste aflevering met een sisser. Net voor de finish moest hij compleet uitgeput opgeven. “Mijn armen zijn kapot. Het gaat écht niet meer.”

Lees meer »