Antwerpenaar (21) komt om bij bizar ongeval met verplaatsbaar Tiny House in Lier

Een 21-jarige man uit Antwerpen is vrijdagochtend om het leven gekomen bij een vreemd ongeval in Lier. Hij kwam onder een verplaatsbaar Tiny House terecht. Een vriend trof hem aan, maar alle hulp voor de jongeman kwam te laat.

 

Meer krantenkoppen in België

Grote rookpluim afkomstig van net opgestarte barbecue

De brandweer van Kortemark werd zondag rond de middag opgeroepen voor iets dat leek op een grote buitenbrand. Er was in ieder geval een stevige rookpluim te zien. Uiteindelijk bleek het om een net opgestarte barbecue te gaan.
The post Grote rookpluim afkomstig van net opgestarte barbecue appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jente Pironet van Portland: “Jaar lang elke dag moeten vechten voor het leven, is beetje vergelijkbaar met soldaat aan front”

Jente Pironet van Portland voelt zich fysiek opnieuw veel beter, maar heeft als gevolg van zijn behandeling tegen kanker wel last gekregen van posttraumatische stress. Dat zegt hij in de podcast ‘Last goodbye’ waarin bekende mensen 5 tijdloze nummers kiezen die ze willen horen op hun begrafenis. Zijn diagnose werd vorige zomer vlak na zijn optreden op Rock Werchter gesteld.

Lees meer »

Op de Mercator met koordirigente Louise-Marie Schollaert (24): “Meer mensen warm maken voor de muziek”

Louise-Marie Schollaert is amper 24, maar ze dirigeert al het dameskoor Camerata Ostendia. Daarin zingen 16 dames, die bijna allemaal ouder zijn dan hun dirigente. Louise-Marie is ook muziekpedagoge en leerkracht aan het Conservatorium aan Zee. Ze ziet het als haar missie om meer mensen warm te maken voor muziek.
The post Op de Mercator met koordirigente Louise-Marie Schollaert

Lees meer »

Staat Blake Lively naast haar man Ryan Reynolds in nieuwe ‘Deadpool & Wolverine’? Trailer doet vermoeden van wel

Zal Blake Lively (36) verschijnen in ‘Deadpool & Wolverine’? Fans speculeren dat de actrice haar opwachting zal maken in de nieuwe superheldenfilm. In de trailer zijn er namelijk plots onbekende vrouwelijke voeten te zien. Ryan Reynolds (47), die de rol van Deadpool vertolkt, is in het echte leven getrouwd met Lively, wat de geruchten alleen maar versterkt.

Lees meer »

LIVEBLOG DUITSLAND-SCHOTLAND. Topsfeer in bomvolle fanzone, Duitse coach Nagelsmann: “Geen supersterren, wel gevaarlijk”

Gastland Duitsland en Schotland trappen het EK voetbal vanavond op gang. En de sfeer zit al een hele dag goed. Duitse en Schotse fans verbroederen op het bekende Marienplatz – dat even bomvol stond – en het fandorp aan het Olympiapark. Volg alle ontwikkelingen, van de voorbereidingen voor de match tot de wedstrijd zelf, op de voet in de liveblog

Lees meer »

Wendy (47) en Kenneth (47) openen sfeercafé ‘Morries’ in Heist: “Naam is eerbetoon aan ons overleden katje”

Knokke-Heist is vanaf zaterdag een sfeercafé rijker. Wendy Vandenbussche (47) en Kenneth Vandaele (47) geven hun leven een nieuwe wending en wagen de stap naar de horeca. Met ‘Morries’ mikken ze op een breed publiek. “We hebben verschillende bieren van het vat en je kan bij ons ook diverse hapjes en streetfood krijgen”, zegt Wendy.
The post Wendy (47)

Lees meer »

Er dreigt een heroïnetekort in Europa (maar dat is niet meteen goed nieuws)

In heel Europa, en dus ook in ons land, dreigt er een tekort aan heroïne. Dat lijkt op het eerste gezicht goed nieuws, maar is niet noodzakelijk zo. Hoe komt dat? We vroegen het aan nationaal drugscommissaris Ine Van Wymersch en prof drugsbeleid Charlotte Colman. “De criminelen die hier heroïne op de markt brengen, zullen alleszins geen faillissement aanvragen.”

Lees meer »

Gunther Levi begrijpt niet waarom cybercriminelen hem viseren: “Ik ben geen rijk mens, zoals Gert Verhulst”

De smeekbede van Gunther Levi (48) om z’n naam online niet te misbruiken heeft een averechts effect gehad. Waar eerst nog het ‘nieuws’ werd verspreid dat hij gearresteerd was, wordt nu ook Gert Verhulst betrokken bij een nepverhaal van steeds gewiekstere internetcriminelen. In ‘Dag Allemaal’ vertelt de zanger en acteur wat er aan de hand is. “Nee, Gert heeft me

Lees meer »

President Macron ontbindt Franse parlement na dramatische uitslag in Europese verkiezingen

De Franse president Emmanuel Macron heeft de Assemblée nationale, het lagerhuis van het Franse parlement, ontbonden. Dat heeft hij zondagavond aangekondigd nadat de resultaten van de Europese verkiezingen werden bekendgemaakt. Op 30 juni moeten de Fransen opnieuw naar de stembus. De Franse extreemrechtse partij Rassemblement National (RN) is de grote winnaar van de Europese verkiezingen.

Lees meer »

Nieuw streetartkunstwerk siert gebouwen van Groep INTRO

In de Filips van de Elzaslaan in Kortrijk is het nieuwste streetartkunstwerk van de stad zopas afgewerkt. Het kunstwerk is van de hand van David Duits, waarvan al meerdere werken in de stad te zien zijn. Het werk is geplaatst op de gebouwen van Groep INTRO, grenzend aan het Pradopark.
The post Nieuw streetartkunstwerk siert gebouwen van Groep INTRO

Lees meer »

Duitsland zet zich schrap voor hooligans uit heel Europa, maar van harde kern is bij Rode Duivels geen sprake: hoe komt dat?

Duitsland is op zijn hoede voor de komst van voetbalhooligans uit heel Europa nu het EK bijna van start gaat. Voor Belgische ultra’s hoeven onze oosterburen echter niet te fel te vrezen. Hoewel het er in onze competitie soms gewelddadig aan toe gaat in en rond de stadions, hebben matchen van de Rode Duivels nooit last van hooliganisme. Hoe dat

Lees meer »

Verkiezingsresultaten in Houthulst: zo heeft jouw gemeente gestemd

Ook de inwoners van Houthulst trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement, de Kamer en Europa? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van 2024 in Houthulst.
The post Verkiezingsresultaten in Houthulst: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »