Antwerpenaar (21) komt om bij bizar ongeval met verplaatsbaar Tiny House in Lier

Een 21-jarige man uit Antwerpen is vrijdagochtend om het leven gekomen bij een vreemd ongeval in Lier. Hij kwam onder een verplaatsbaar Tiny House terecht. Een vriend trof hem aan, maar alle hulp voor de jongeman kwam te laat.

 

Meer krantenkoppen in België

Actrice Alice Toen viert 100e verjaardag met eigen single: ‘Wat een leven, wat een eeuw!’

"Wat een weelde, wat een leven, wat een eeuw", zo bezingt actrice Alice Toen (100) haar mijlpaal als eeuweling in haar allereerste single. Weinig Vlaamse actrices zagen zoveel televisiesets en theaterpodia als Toen: van een televisiedebuut in ‘Kapitein Zeppos’ tot de vele bijrollen die ze speelde, tot op hoge leeftijd, onder meer in ‘Thuis’, ‘Witse’ en ‘De kotmadam’. Alice Toen

Lees meer »

Geen treinen tussen Lille-Flandres en Kortrijk of Doornik zaterdag door staking SNCF

Door een staking bij de Franse spoorwegmaatschappij SNCF zullen er zaterdag vanuit Kortrijk of Doornik geen IC-treinen rijden naar het station Lille-Flandres, in de Noord-Franse stad Rijsel. Dat heeft de Belgische spoormaatschappij NMBS vrijdag meegedeeld.
The post Geen treinen tussen Lille-Flandres en Kortrijk of Doornik zaterdag door staking SNCF appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jaar na het verlies van ‘Juliettetje Kroketje’ verwelkomt Annelies (42) nieuwe baby: “Ik kon de tijd niet nemen om jarenlang te rouwen”

In april vorig jaar moest Annelies Segaert (42) afscheid nemen van haar vierjarige dochtertje Juliette, die onverwacht overleed. Ondanks het zware verlies kreeg Juliette een bijzondere manier om herinnerd te worden: op Annelies’ verzoek werden de sociale media met roze hartjes overspoeld als eerbetoon aan ‘Juliettetje Kroketje’. Nu, een jaar later, heeft Annelies haar gezin uitgebreid met zoontje Clément. “Ik

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. De avond is gevallen, Gent is klaar voor Urbanus!

Het is weeral dag drie van de Gentse Feesten! Het jonge volkje heeft al meer dan z’n deel gekregen, met onder meer de Ketnetband en de Vlaspoppenworp. God deed het intussen ook even op z’n Gents, gesteund door de vocale kwaliteiten van Koen Crucke. Tijd dus om gezegend de avond in te zetten en die heeft nog aardig wat in

Lees meer »

Dement roept stad en huurder Thermenhotel op bij vrederechter: “Dit lijkt op een wanhoopspoging. De verhoudingen zitten scheef”

Erfgoedvereniging Dement voert de druk op tegen de stad en de NV Restotel rond herstellingen aan het Thermae Palace Hotel. Dat gebeurt met een oproeping tot verzoening bij de vrederechter. Het initiatief lijkt vredevol? maar is wel een eerste stap in een mogelijke grotere procedure? waarbij Dement wil dat de stad de huurder dwingt tot herstel.
The post Dement

Lees meer »