Tentenbedrijf Veldeman krijgt vaste voet aan de grond in Nederland

19:04 De Limburgse tentenbouwer en -verhuurder Veldeman neemt het Nederlandse Maessen Tent Supply over en vergroot dit jaar zijn omzet met een vierde. 

Meer krantenkoppen in België

Een drôle de campagne

18:49 Het Vlaams Belang versus de rest, of Bart De Wever versus Alexander De Croo: in een vooralsnog makke campagne blijven de verwachte boksmatchen achterwege. En terwijl alle partijen op de koopkracht foc…

Lees meer »

Van Lieve tot Lily en Rosy

Met de geboorte van de tweeling Lily en Rosy Van De Maele op 14 maart in AZ Delta, campus Torhout werd een dubbel vrouwelijk viergeslacht gevormd. De trotse stammoeder is Lieve Dekempe (89). Ann De Vos (61) en Florien Gobeyn (37) vervolledigen dit dubbele klavertjevier. (gf)
The post Van Lieve tot Lily en Rosy appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zilverbergkoor werft tenoren en bassen aan: “Om kwaliteit hoog te houden”

Zoals zoveel koren heeft ook het Zilverbergkoor te maken met een tekort aan zangers. “We zijn vooral op zoek naar tenoren en bassen om onze groep te versterken”, zegt voorzitter Ludo Bagein. “Dat is nodig om de kwaliteit van onze optredens hoog te kunnen houden.”
The post Zilverbergkoor werft tenoren en bassen aan: “Om kwaliteit hoog te houden” appeared

Lees meer »

KV Kortrijk verliest, maar maakt wel nog kans op behoud in hoogste klasse

RWDM speelt volgend seizoen niet meer in de Jupiler Pro League. Op de slotspeeldag van de Relegation Play-off verloor het team uit Molenbeek met 2-0 op het van Eupen. KV Kortrijk, dat ook nog gevaar liep, ging met 3-1 onderuit bij Charleroi maar behoudt uitzicht op het behoud.
The post KV Kortrijk verliest, maar maakt wel nog kans op

Lees meer »

Dwergvinvis spoelt aan in Oostende: “Kan nog niet lang overleden zijn”

In Oostende is maandagmorgen kort na 9 uur een een dwergvinvis aangespoeld. Het dier kan nog niet lang overleden zijn. Hoofdredder Jonathan Devos zag het dier kort daarvoor drijven. “Kort voor 9 uur zag ik een vermoedelijke dwergvinvis drijven”, zegt de hoofdredder. “Of het dier toen al overleden was is niet duidelijk. Kort daarna spoelde het aan en pas dan

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Gebouw in Russisch Belgorod getroffen door Oekraïense aanval: 17 gewonden

De Oekraïense veiligheidsdienst SBU zegt een terroristische aanslag in Kiev verijdeld te hebben. Die zou voorbereid zijn door de Russische militaire inlichtingendienst GROe en stond gepland voor 9 mei. In de Russische oblast Belgorod heeft een Oekraïense aanval een appartement getroffen. Er zou sprake zijn van minstens zeventien gewonden. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Hel breekt los in ‘Familie’: opperschurk Bert Van den Bossche is terug

Al wekenlang wordt er volop gespeculeerd onder de ‘Familie’-kijkers? Wie is Joris, die enkele maanden geleden zijn intrede maakte, en wat is hij van plan? De gekste theorieën deden de ronde. Is het Simon Feyaerts, Xavier Latour, of zelfs Didier De Kunst? Vrijdagavond vielen de puzzelstukjes eindelijk in elkaar en werd Joris’ geheim onthuld. En zo maakt één van de

Lees meer »

Nationale finales Jeugdcup in Izegem met twee teams van Mandel United én RSC Anderlecht dat het tegen FC Gullegem opneemt

Eerder organiseerde Mandel United in de Skyline Arena al de provinciale finales van de Jeugdcup. En komende zondag 19 mei mag het nu ook als gastheer fungeren voor de nationale finales.
The post Nationale finales Jeugdcup in Izegem met twee teams van Mandel United én RSC Anderlecht dat het tegen FC Gullegem opneemt appeared first on KW.be.

Lees meer »