De vernietigende onlinerecensie: ‘Negatieve oordelen hebben een grotere impact dan positieve’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Waartoe kan dagvaarding Conner Rousseau leiden?

Waarom moet Conner Rousseau toch nog voor de rechter verschijnen? Er zijn een paar logische verklaringen en een paar vermoedens, maar duidelijk is er niets. Hoe dan ook is de dagvaarding geen goede zaak voor de Roma-gemeenschap, de politiek en voor Rousseau zelf.

Lees meer »

Nieuwe kinderopvang in voormalig Café De Zwaan: “Locatie uitstekend geschikt voor kinderopvang”

VZW Kinderopvang De Hoeksteen opent in september een nieuwe kinderopvang in Lichtervelde. Kinderopvang Felix krijgt een onderkomen in het gebouw waar vroeger Café De Zwaan was. “Deze unieke locatie met vele herinneringen voor de Lichterveldse bevolking krijgt op deze manier terug een bestemming.”
The post Nieuwe kinderopvang in voormalig Café De Zwaan: “Locatie uitstekend geschikt voor kinderopvang” appeared first

Lees meer »

Hof & Huis is aan 31ste editie toe in d’Aertrycke

Tijdens het verlengde pinksterweekend, van vrijdag 17 tot en met maandag 20 mei, heeft de 31ste editie plaats van Hof & Huys, de tuin- en lifestylebeurs op het kasteeldomein d’Aertrycke aan de Zeeweg.
The post Hof & Huis is aan 31ste editie toe in d’Aertrycke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Slechts 850 Club Brugge-supporters welkom in Lotto Park voor duel met RSC Anderlecht

Er zullen zondag geen 1.000, maar slechts 850 supporters van Club Brugge toegelaten worden in het stadion van RSC Anderlecht. Het duel, dat mogelijk beslissend kan zijn voor de titel in de Jupiler Pro League, wordt beschouwd als een wedstrijd met “zeer hoog risico”, zo meldt de Brusselse politiezone Zuid donderdag.
The post Slechts 850 Club Brugge-supporters welkom in

Lees meer »

“Hier is walgelijk goed over nagedacht”: vrachtwagenchauffeur sterft nadat onbekenden riooldeksel van brug gooien

Een vrachtwagenchauffeur is vrijdagnacht om het leven gekomen nadat onbekenden een loodzwaar riooldeksel van een brug over de autosnelweg gooiden. Recht in de cabine van de Roemeense man. Zijn vrouw – die als passagier naast hem zat – kon de vrachtwagen doen stoppen. “De daders hadden er met een koord voor gezorgd dat het riooldeksel net ter de hoogte van

Lees meer »