DE OPLOSSING. Wat zijn de prioriteiten van de politieke partijen? En wat vinden ze minder belangrijk?

Koopkracht zal bij de stembusslag op 9 juni hét verkiezingsthema bij uitstek zijn. Dat blijkt uit een nieuw verkiezingsreeks van ‘VTM Nieuws’ waarin de prioriteiten bij de komende verkiezingen worden blootgelegd. Wat vinden de zeven Vlaamse partijen belangrijk? En waar schenken ze net minder of zelfs geen aandacht aan? Een overzicht. 

Meer krantenkoppen in België

STREAMINGTIPS. Tijdreizen met Doctor Who en riskante slippertjes

Niets zo fijn als na een drukke werkweek in de zetel ploffen en een serie bekijken. Ziet u echter – met al die verschillende streamingdiensten – door het streamingbos de bomen niet meer? Dan zijn we er iedere vrijdag om u te helpen. Kakelverse reeksen, het nieuwste seizoen van oude getrouwen of verborgen pareltjes: u ontdekt ze hier.

Lees meer »

Veel regen op komst, donderdag code geel in heel België

Het wordt een grijze woensdag met veel bewolking en kans op onweer, en vannacht kan er veel regen vallen. Dat meldt het KMI. Morgen geldt zelfs code geel voor zware regenval in het hele land, die indien nog in bepaalde provincies nog opgeschaald wordt tot code oranje.

Lees meer »

Eerste editie van Westbeats lokt zo’n 1.000 bezoekers

De eerste editie van Westbeats, het festival op de grens van Roeselare met Oostnieuwkerke, lokte zaterdag zo’n 1.000 bezoekers. Zij genoten van de muziek van ruim 20 dj’s.
The post Eerste editie van Westbeats lokt zo’n 1.000 bezoekers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fanbase, streams en ticketverkoop exploderen: is diskwalificatie het beste dat Joost Klein kon overkomen?

Joost Klein beroert Groot. Op Instagram en TikTok explodeert zijn achterban met miljoenen, op Spotify prijkt hij zelfs in de lijst van meest beluisterde liedjes ter wereld – bóven Harry Styles. En wie hem op zijn festivalaffiche heeft staan, merkt nu al een stijging in de ticketverkoop. Niets lijkt de excentrieke Nederlander te stoppen, zelfs geen vuistbeweging naar een cameravrouw

Lees meer »

Charlotte Therssen is ‘Belofte van het Jaar’ op WOMED Awards

Elly Huysmans van Glowi mag zich voortaan ‘Vrouwelijke ondernemer van het Jaar’ noemen. Ze sleepte woensdagavond de WOMED Award (Women in Enterprise and Development) in de wacht, een jaarlijks initiatief van Vrouwennet vzw en UNIZO met de steun van het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO).
The post Charlotte Therssen is ‘Belofte van het Jaar’ op WOMED Awards appeared

Lees meer »

Doe mee aan Open Heuvellands Kubb Kampioenschap

Op zaterdag 17 en zondag 18 mei wordt het Open Heuvellands Kubb Kampioenschap georganiseerd. Voor het eerst vindt dit tornooi plaats op de recreatiezone aan De Croonaert in Wijtschate.
The post Doe mee aan Open Heuvellands Kubb Kampioenschap appeared first on KW.be.

Lees meer »

Clovis verhuist en houdt vanaf Sinksenweekend tot dan totale uitverkoop met mooie kortingen

Opnieuw een zaak die de Doorniksestraat verlaat. Na onder meer Cherubin, Standaard Boekhandel en Courcelles gaat ook damesboetiek Clovis op zoek naar een nieuwe locatie. “Gezien de pittige huurprijzen, hoge onroerende voorheffing, nakende werken naast de deur en steeds minder passage hebben we besloten te verhuizen”, zegt Hans Carrein (58).
The post Clovis verhuist en houdt vanaf Sinksenweekend tot

Lees meer »