9 verdachten doorverwezen naar rechtbank na vondst van cocaïne op kabinet van minister Désir

Negen mensen zijn doorverwezen naar de correctionele rechtbank van Brussel als onderdeel van het onderzoek naar de cocaïne die aangetroffen werd op het kabinet van Caroline Désir, minister van Onderwijs in de regering van de Franse Gemeenschap. Dat meldt Sudinfo.

 

Meer krantenkoppen in België

G7 roept op tot wereldwijd bestand tijdens Olympische Spelen in Parijs

De zeven vooraanstaande industrielanden van de G7 vragen alle strijdende partijen hun wapens neer te leggen tijdens de Olympische Spelen die deze zomer in Parijs worden gehouden. Aan het eind van de bijeenkomst van staatshoofden en regeringsleiders van de Groep van Zeven zei gastvrouw Giorgia Meloni, de Italiaanse premier, dat de hele groep er voorstander van is dat de wapens

Lees meer »

LIVE GAZA. BNP Paribas investeert miljarden in wapenleveranciers van Israël, tijdelijke pier voor hulp aan Gaza weer in gebruik

Europese banken investeerden al 60 miljard euro in bedrijven die wapens en legermaterieel verkopen aan Israël, blijkt uit een rapport van 11.11.11 en Fairfin. BNP Paribas spant de kroon, schrijft De Standaard. In Gaza, dat Israël al maanden aanvalt, heeft het Amerikaanse leger de in moeilijkheden verkerende drijvende pier opnieuw aan de kust van de Gazastrook bevestigd, meldt persbureau Reuters.

Lees meer »

IN BEELD. Graspop trotseert de eerste regenbui

Dan toch een fikse bui op het hoofd van de metalheads op Graspop. Het optimisme vierde enkele uurtjes hoogtij toen de festivalgangers de zonnestralen door de wolken zagen priemen, maar sindsdien toont het weer zich – net als de voorbije weken – een onvoorspelbaar beestje. Al kan dat voor de aanwezigen de pret niet drukken, zo constateerde onze fotograaf.

Lees meer »

20 huiszoekingen, 13 arrestaties en 140.000 euro cash: zaakvoerster (33) van Houthalens boekhoudkantoor en partner (39) blijven in de cel

De zaakvoerster van een Houthalens boekhoudkantoor en haar partner blijven voorlopig in de cel nadat de politie twintig huiszoekingen uitvoerde, 4,3 miljoen euro aan valse facturen werden ontdekt en dertien personen werden gearresteerd. De twee moesten zich vandaag voor de Hasseltse raadkamer verantwoorden voor onder meer valsheid in geschrifte en criminele organisatie. “Het boekhoudkantoor zou spookbedrijven en strofiguren aanleveren om

Lees meer »

Ongeval zorgt voor heel wat hinder in Loppem

Een kleine aanrijding tussen een personenauto en een bestelwagen zorgde rond halfvijf voor heel wat nevenschade en vertraging op de E403 in Loppem.
The post Ongeval zorgt voor heel wat hinder in Loppem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Belgische sopraan Jodie Devos (35) overleden

De Belgische sopraan Jodie Devos is zondag op 35-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van borstkanker. Dat meldt haar agentschap, Intermezzo. De operazangeres had verschillende concerten moeten afgelasten door haar ziekte.

Lees meer »