Wie is het snelst: de pizzakoerier of de cokedealer? Youtubers testten het uit in ‘sociaal experiment’

Ze noemen het een ‘sociaal experiment’. Vorige week donderdagavond bestelden de youtubers van Platzak tegelijkertijd een pizza margherita en een gram cocaïne. Twee keer raden welke leverancier het eerst aan hun voordeur stond.

 

Meer krantenkoppen in België

Russisch militair vliegtuig heeft Zweedse luchtruim geschonden

Een Russisch militair vliegtuig heeft vrijdag het Zweedse luchtruim geschonden. Dat gebeurde ten oosten van het eiland Gotland in de Baltische Zee. Volgens het Zweedse leger reageerde het toestel niet op een waarschuwing. Daarop zijn 2 Zweedse straaljagers de lucht in gestuurd om het uit het luchtruim te leiden.

Lees meer »

Shakedown Nieuwkerke ideale opwarmer voor Ardeca Ypres Rally

Zoals vanouds konden de deelnemers aan de Ardeca Ypres Rally hun rallywagen aan een laatste test onderwerpen tijdens de jaarlijkse shakedown in Nieuwkerke. Net zoals in Boezinge gisteren, was het ook in de Heuvellandse gemeente terug op de koppen lopen, en mogelijks had het mooie weer daar wel een aandeel in.
The post Shakedown Nieuwkerke ideale opwarmer voor Ardeca

Lees meer »

Actrice Leah Thys mist haar overleden man nog elke dag: “De tijd heelt níet alle wonden”

Tijdens de seizoensfinale van ‘Thuis’ zorgde de rechtszaak van Marianne voor heel wat spanning. Zelf maakt actrice Leah Thys (79) straks dankbaar gebruik van de zomerstop om te repeteren voor het theaterstuk ‘Oldtimers’. “Meer dan ooit moet ik m’n energie doseren”, vertelt ze in ‘Primo’ tijdens een open gesprek over ouder worden, het gemis van haar overleden echtgenoot en de

Lees meer »

UAntwerpen geeft pro-Palestijnse actievoerders tot morgenavond om bezetting te stoppen: “Ons gedoogbeleid houdt op” 

De Universiteit van Antwerpen geeft pro-Palestijnse actievoerders nog tot morgen 17u om het Agora-gebouw, dat ze al meer dan een maand bezetten, te verlaten. Dat meldt de universiteit aan VRT NWS. Doen de studenten dat niet, dan zal de universiteit, net zoals de UGent, juridische stappen nemen. "Ik krijg mails dat studenten zich niet langer veilig voelen. Daarnaast horen we

Lees meer »

Scholen gaan samen voor het goede doel

De scholen van De Negensprong hebben hun krachten gebundeld om geld in te zamelen voor drie waardevolle projecten: het Caritasfonds, For a Purpose en Find Your Smile Again.
The post Scholen gaan samen voor het goede doel appeared first on KW.be.

Lees meer »