Meer dan 30 unieke studieplekken in Brussel: “Studenten kunnen onder meer terecht in tribune Union en concertzaal VIAGE” 

Brusselse studenten kunnen in aanloop naar de examens op meer dan 30 unieke studieplekken terecht, goed voor negenhonderd plaatsen. Op het lijstje staan onder meer het voetbalstadion van Union en concertzaal VIAGE. Dat meldt studentenorganisatie Brik. 

Meer krantenkoppen in België

Hun overspel maakte zelfs de paus woedend: nieuwe biografie over verboden liefde tussen Elizabeth Taylor en Richard Burton

“Ze konden niet met elkaar leven, maar ook niet zonder elkaar.” Hollywoodsterren Elizabeth Taylor en Richard Burton trouwden maar liefst twee keer met elkaar, maar scheidden ook even vaak. Hun liefde is dan ook felbesproken. Dat blijkt nog maar eens uit de gloednieuwe biografie, ‘Erotic Vagrancy: Everything about Richard Burton and Elizabeth Taylor’, waarin alle smeuïge details over hun romance

Lees meer »

Leerlingen fietsen langs historische locaties

In het kader van herinneringseducatie organiseerden de basisscholen Immaculata en De Geluksvogel samen met de werkgroep onder leiding van Jo Bergez van Gidsenkring Brugge (Hello Bruges), een fietstocht langs tien belangrijke locaties in Sint-Michiels.
The post Leerlingen fietsen langs historische locaties appeared first on KW.be.

Lees meer »

Net geen promotie voor KSV Rumbeke?

KSV Rumbeke speelt volgend seizoen wellicht opnieuw in eerste provinciale. De ploeg van coach Fanny Schamp verloor vorig weekend immers in de strafschoppenreeks van KFC De Kempen (3-3 en 2-4 in strafschoppen). Achteraf was er toch wel ontgoocheling merkbaar in het Rumbeekse kamp, maar de coach sprak ook direct zijn fierheid uit over de ploegprestatie.
The post Net geen

Lees meer »

Infomarkt over ontdubbeling drukke expresweg N58

In het GC Gilwe in de Wervikstraat in Geluwe organiseert het Agentschap Wegen en Verkeer vandaag, donderdag, van 17 tot 20 uur een infomarkt over de ontdubbeling van een deel van de drukke expresweg N58 in Geluwe. Aannemer wordt de NV Stadsbader uit Harelbeke. De werken zouden volgend jaar starten.
The post Infomarkt over ontdubbeling drukke expresweg N58 appeared

Lees meer »