Onze chef voetbal: “Een Europese finale: daar word je in het bejaardenhuis nóg over aangesproken”

Club Brugge staat voor dé match van de waarheid tegen Fiorentina. Blauw-zwart moet in de halve finale van de Conference League in het eigen Jan Breydel een 3-2-achterstand uit de heenmatch in Firenze goedmaken. Krijgen we eindelijk nog eens een Belgische club in een Europese finale? Onze chef voetbal Niels Poissonnier roept alvast op om “het sprookje niet te laten stoppen”. 

Meer krantenkoppen in België

Dikke Banden Koers voor wielertalent in spe in Moorsele: “Wie weet wint de nieuwe Remco of Lotte er zijn of haar eerste wedstrijd”

Op Pinkstermaandag zullen kinderen van 3 jaar tot 12 jaar het in Moorsele tegen elkaar opnemen in een ‘Dikke Banden Koers’. Deze wielerwedstrijd op kindermaat is een initiatief van Cyclocross Gullegem en Feestcomité De Barakken. Zien we ontluikende talenten die in het spoor van Remco en Lotte op weg zijn naar eeuwige wielerroem?
The post Dikke Banden Koers voor

Lees meer »

Nathalie Meskens en Ruth Beeckmans delen voor het eerst podium in ‘Aspe’: “Herbert Flack voorzien van koosnaampje”

Vanmiddag gaat in Antwerpse Play Zuid gaat het interactieve theaterstuk ‘Aspe – moord in de studio’ in première. VTM-gezichten Nathalie Meskens (42) en Ruth Beeckmans (42) staan daarbij voor de allereerste keer samen op de planken, tot groot jolijt van de dames. Beiden worden ze in hun rol verdacht van een moord gepleegd te hebben op een belangrijk man in

Lees meer »

Hoogseizoen op Mount Everest eist eerste dode

De eerste dode van het hoogseizoen op de Mount Everest is vrijdag aangetroffen. Het gaat om een 53-jarige bergbeklimmer uit Mongolië die sinds vorig weekend vermist werd. Dat heeft een woordvoerder van de Nepalese toerisme-autoriteit vrijdag gemeld.

Lees meer »

Hoogleraar met interesse voor wormen, maar ook in opspraak voor gesjoemel: wie is de gedoodverfde nieuwe premier van Nederland?

Witte rook in Nederland: er is na zes maanden eindelijk een politiek akkoord. Rest wel nog de vraag wie er premier zal worden. Volgens de Nederlandse media is er geen twijfel mogelijk: het zal de 67-jarige Ronald Plasterk uit Den Haag zijn. Wie is de ‘minister van Feesten en Partijen’, tegen wie verkiezingswinnaar Geert Wilders ooit een motie van wantrouwen

Lees meer »

In mum van tijd loopt Stevoort in Hasselt onder water: jaarlijkse Pinksterfeesten verplaatst naar vandaag

Hulpverleningzone Zuid West Limburg kreeg gisteravond een 60-tal oproepen binnen over wateroverlast na een hevige onweersbui. Het ging om oproepen uit Beringen, Heusden-Zolder, Lummen, Herk-de-Stad, Hasselt en Sint-Truiden. Ook Stevoort in Hasselt waar op dat moment de jaarlijkse Pinksterfeesten plaatsvonden kreeg het zwaar te verduren. De Vierkamp, een traditioneel onderdeel van de feesten, is verplaatst naar vandaag.

Lees meer »

Later als ik groot ben…

Voor de kinderen van de derde kleuterklas van Stedelijke Basisschool De Triangel in Sint-Andries begint het stilaan te kriebelen om naar het eerste leerjaar te gaan.
The post Later als ik groot ben… appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vanaf 21 mei met een andere aannemer: Werken Rekestraat in Wervik hervatten

Volgens de planning hervatten de werken voor het vernieuwen en ondergronds brengen van diverse nutsleidingen in de Rekestraat in Wervik op 21 mei. Het zal dan liefst 40 dagen zijn dat de werken stil lagen. Met de firma Zeelse Grond- en Kabelwerken hervat een andere aannemer de werken.
The post Vanaf 21 mei met een andere aannemer: Werken Rekestraat

Lees meer »