“Had ik daar écht over nagedacht, had ik het misschien niet gedaan”: steeds meer mannelijke BV’s uit de kleren op tv

Joris Hessels (43), Dieter Coppens (46), Axel Daeseleire (55) of Filip Peeters (61). Allemaal verschenen ze recent poedelnaakt in een tv-programma – de ene al wat explicieter in beeld gebracht dan de andere. “We zijn allemaal naakt geboren, he”, relativeren ze die keuze. Waarom ze besloten uit de kleren te gaan, leggen Filip, Joris en Dieter uit in een uitgebreid interview. “In voetbalkleedkamers wordt er naar elkaars fluit gekeken, maar om dat op de nationale televisie te smijten, vind ik nog iets anders.” 

Meer krantenkoppen in België

Doodrijder Francis (16) naar rechtbank verwezen. “Wanneer mag ik naar huis?”, vroeg hij de agenten. “Ik moet gaan werken”

Youri H. (34), de man die tiener Francis Aerts (16) twee jaar geleden in Temse doodreed, verschijnt op 18 juni voor de politierechtbank. Hij reed met 2,76 promille in het bloed én onder invloed van cannabis toen hij de jonge fietser aanreed. Vervolgens reed hij nog 2,5 kilometer verder, om uiteindelijk tegen een verlichtingspaal te crashen. Wat hij daarna aan

Lees meer »

In mum van tijd loopt Stevoort in Hasselt onder water: jaarlijkse Pinksterfeesten verplaatst naar vandaag

Hulpverleningzone Zuid West Limburg kreeg gisteravond een 60-tal oproepen binnen over wateroverlast na een hevige onweersbui. Het ging om oproepen uit Beringen, Heusden-Zolder, Lummen, Herk-de-Stad, Hasselt en Sint-Truiden. Ook Stevoort in Hasselt waar op dat moment de jaarlijkse Pinksterfeesten plaatsvonden kreeg het zwaar te verduren. De Vierkamp, een traditioneel onderdeel van de feesten, is verplaatst naar vandaag.

Lees meer »

Koen Crucke krijgt niet één, maar wél twee Carrière Awards uitgereikt door Entertainment Events Zwevegem

Vorige zaterdag organiseerde Entertainment Events Zwevegem voor de vijftiende keer een hommage rond een zanger/entertainer/acteur én dit sinds de start in 2016. Deze keer werd Koen Crucke uit De Haan begroet én in de spotlights geplaatst.
The post Koen Crucke krijgt niet één, maar wél twee Carrière Awards uitgereikt door Entertainment Events Zwevegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kroongetuige Michael Cohen getuigt tweede dag op rij op proces tegen Trump: “Ik bleef voor hem liegen, omdat hij me beschermde”

De kroongetuige in het proces tegen Donald Trump in New York, zijn gewezen advocaat Michael Cohen, is dinsdag voor de tweede dag op een rij aan het woord. Cohen zei maandag al van Trump de opdracht gekregen hebben om het zwijggeld aan pornoster Stormy Daniels te betalen, en voegde een dag later nog meer details toe aan zijn getuigenis. Trump

Lees meer »

“Hard gewerkt en hard gefeest in De Kipperen”: Monique Soete en Willy Degans uit Westende vieren diamanten jubileum

Monique Soete (79) en Willy Degans (81) mogen klinken op hun diamanten bruiloft. Ze werden door het college van burgemeester en schepenen in de bloemetjes gezet. Monique was jarenlang de uitbaatster van De Kipperen in Westende, waar legendarische feesten werden georganiseerd.
The post “Hard gewerkt en hard gefeest in De Kipperen”: Monique Soete en Willy Degans uit Westende vieren

Lees meer »

VRT NWS krijgt Europees kwaliteitslabel voor factchecks

VRT NWS krijgt een officiële erkenning van het European Fact-Checking Standards Network (EFCSN). Dat is een netwerk van factcheckorganisaties en -redacties die werken volgens dezelfde deontologische code. Van 27 mei tot en met 9 juni organiseert VRT NWS samen met andere redacties een factcheckmarathon naar aanleiding van de verkiezingen.

Lees meer »