Albert Heijn roept paprikareepjes terug door “mogelijke aanwezigheid” van stukjes glas

Supermarktketen Albert Heijn haalt in overleg met het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) twee merken rode paprikareepjes uit de winkels. De producten bevatten mogelijk stukjes glas.

 

Meer krantenkoppen in België

De Zwinregio rond Knokke-Heist ontdekken? Dat kan vanaf nu met rugzak, fiets én opblaasbootje

Knokke-Heist is een hotspot voor avonturiers rijker. Binnenkort ontdek je de kustgemeente en omliggende Zwinregio door te ‘packraften’. Een relatief nieuwe sport die bestaat uit een kruising tussen backpacken en raften waarbij je de ongerepte natuur in haar puurste vorm ervaart. Het idee komt van Tony Durnez (43) en Esther van de Pol (38) die je met hun bedrijfje Adventuretime

Lees meer »

1 miljoen Vlaamse subsidie voor bouw nieuw Dorpshuis

Het gemeentebestuur van Ichtegem reageert bijzonder opgetogen op de Vlaamse financiële steun voor het Dorpshuis. Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Hilde Crevits (CD&V) kent een investeringssteun toe van 1 miljoen euro voor de bouw van het nieuwe lokaal dienstencentrum op het Dokter Bruwierplein. Het nieuwe Dorpshuis komt op de locatie van het voormalige
The post 1 miljoen

Lees meer »

25 meisjes en jongens gevormd in O.L.-Vrouwekerk

Zondag 12 mei was niet alleen Moederdag maar voor 25 meisjes en jongens, die dit jaar 12 jaar (zijn ge)worden, een stralende feestdag. Ze kregen in de O.L.-Vrouwekerk hun vormsel. De feestelingen waren Kiana Deceuninck, Hanne Declerck, Abby Demey, Emma Depuijdt, Vince Devriendt, Mirthe Dhoop, Ymro Dutry, Ruben Eeckhout, Lars Huet, Elly-Rose Huys, Lily-Rose Huys,
The post 25 meisjes

Lees meer »

Gratis Parkies-concerten komen deze zomer terug naar Knokke-Heist?

Van 1 juli tot en met 12 augustus kan je opnieuw zeven maandagavonden terecht in Tuin CC Scharpoord van Knokke-Heist voor de gratis Parkies-concerten. Op maandagavond 5 augustus is er opnieuw een Parkies XL-optreden.??
The post Gratis Parkies-concerten komen deze zomer terug naar Knokke-Heist? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Leerlingen van ‘De mol’-winnaar Bernard vieren zijn overwinning: “Jij bent de rest van het schooljaar de held”

Bernard is niet alleen een meester in het ‘mollenjagen’, maar nu ook een held in de ogen van zijn leerlingen. Het dak ging eraf toen duidelijk werd dat hun favoriete meester de overwinning had behaald. Deze onvergetelijke avond werd nogmaals herbeleefd in ‘De tafel van Gert’, waar de euforische reacties van zijn leerlingen werden getoond.

Lees meer »

Celstraf voor vrouw die vriendjes pluimde met nepreisjes en Tomorrowland-tickets: “Ze pleegde zelfs feiten terwijl ze onder elektronisch toezicht stond”

Al sinds 2014 licht Kimberly C. (33) non-stop mensen op, onder andere via tweedehandswebsites. Na drie eerdere veroordelingen kreeg de Brugse maandag opnieuw 40 maanden cel omdat ze meerdere vriendjes en hun familie geld aftroggelde met luxereisjes en vip-tickets voor Tomorrowland. De Brugse rechtbank beval haar onmiddellijke aanhouding.

Lees meer »

WEERBERICHT. KMI verlengt code geel voor regen en onweer tot 18 uur. Wat te verwachten van pinksterweekend? “Maandag wordt de beste dag”

Een grote storing speelt ons land vandaag parten. Er kunnen in heel het land buien met onweer tot ontwikkeling komen. Het KMI geeft dan ook code geel voor regen en onweer tot 18:00 uur vanavond. Gaat dit kwakkelweer nog lang duren en hoe zit het met het pinksterweekend? “Zaterdag komt er wat verspreide regen en buien in de voormiddag en

Lees meer »

Nieuwe kinderopvang in voormalig Café De Zwaan: “Locatie uitstekend geschikt voor kinderopvang”

VZW Kinderopvang De Hoeksteen opent in september een nieuwe kinderopvang in Lichtervelde. Kinderopvang Felix krijgt een onderkomen in het gebouw waar vroeger Café De Zwaan was. “Deze unieke locatie met vele herinneringen voor de Lichterveldse bevolking krijgt op deze manier terug een bestemming.”
The post Nieuwe kinderopvang in voormalig Café De Zwaan: “Locatie uitstekend geschikt voor kinderopvang” appeared first

Lees meer »

Vlamingen werken vaker ’s avonds, op zondag en in ploegen

Werkenden in Vlaanderen zijn de voorbije jaren vaker avondwerk, nachtwerk en ploegenarbeid gaan verrichten, en kunnen ook vaker van thuis werken. Alleen zaterdagwerk is lichtjes afgenomen. Dat blijkt uit cijfers over “flexibele arbeidsvormen” op de website van Statistiek Vlaanderen.

Lees meer »