Chris Van Tongelen maakt musicalcomeback, maar net als bij ‘Sneeuwwitje’ krijgt hij opnieuw geen kus: “Het zal aan mij liggen”

De musicalcomeback van Chris Van Tongelen (55) is in de maak. Stany Crets, de regisseur van ‘Mamma Mia!’, trok zijn stoute schoenen aan en wist hem te strikken. Voor Chris is het bijna 18 jaar geleden dat hij nog eens in de hoofdcast van een musical zat. “Eindelijk ‘Mamma Mia!’, eindelijk terug thuiskomen.” Al lijkt de geschiedenis zich te herhalen. 26 jaar na het kus-incident bij ‘Sneeuwwitje’, actrice Sanne weigerde Chris op de mond te kussen, krijgt hij opnieuw geen smakkerd tijdens ‘Mamma mia!’. Ontdek het allemaal bij Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Interpol stuurt ‘red notice’ uit met betrekking tot ontsnapte gevangene in Normandië

De klopjacht op de 30-jarige crimineel Mohamed Amra – aka ‘De Vlieg’ – en zijn kompanen, die hem gisteren in commandostijl hebben bevrijd, gaat verder. In totaal worden meer dan 450 politieagenten en gendarmes ingezet, “ongezien” in Frankrijk. Er is inmiddels ook een internationaal verzoek uitgestuurd om de opsporing en de aanhouding (red notice) van de ontsnapte gevangene door Interpol.

Lees meer »

“Riemer gaat Club meteen bij de keel proberen grijpen”: voetbalpodcast ‘vier-nul’ buigt zich over aanpak van beide trainers

Hoe gaan Brian Riemer en Nicky Hayen het morgen aanpakken? Het is een vraag die gesteld wordt in de VTM-voetbalpodcast ‘vier-nul’ in aanloop naar de clash tussen Anderlecht en Club Brugge. “Als het in minuut 80 gelijkstaat, gaat Hayen dan nog vol voor de zege gaan, met het risico de tweede plek te verliezen?”, werpt Marc Degryse op.

Lees meer »

Betalen ruim 1,2 miljoen gezinnen te veel voor energie? “We hebben twijfels bij de cijfers en missen nuance”

Meer dan 1,2 miljoen gezinnen betalen tot 1.000 euro per jaar te veel voor elektriciteit en gas. Dat zegt de federale energieregulator CREG, die zijn internettoepassing vernieuwde waarmee consumenten kunnen nagaan of ze te veel betalen. De energieleveranciers zijn echter niet opgezet met deze boodschap. “We hebben twijfels bij de cijfers en missen nuance”, klinkt het.

Lees meer »

Stadsbestuur zet licht op groen voor zeer grondige buitenrestauratie Broelkaai 6

Het stadsbestuur van Kortrijk heeft de grondige restauratie van de buitenschil van Broelkaai 6, de historische 18de-eeuwse patriciërswoning, goedgekeurd. Een belangrijke stap voor de herwaardering van het beschermde monument dat een grote icoonwaarde heeft in de stad. De kostprijs wordt geraamd op 1,4 miljoen euro waarvan 580.000 euro subsidie. Het einde van de werken is voorzien voor mei 26.

Lees meer »

Beweging.net viert bedankt Eric Delzeyne voor zijn jarenlange inzet

Op donderdag 9 juni verzamelde beweging.net Roeselare voor de jaarlijkse Rerum Novarumviering. Tijdens de viering werd onder meer Eric Delzeyne in de bloemetjes gezet, voor zijn engagement van meer dan 60 jaar bij beweging.net.
The post Beweging.net viert bedankt Eric Delzeyne voor zijn jarenlange inzet appeared first on KW.be.

Lees meer »

Suikerziekte houdt Patrick De Cridts niet tegen om straffe sportieve dromen na te jagen: “Ik wil lotgenoten motiveren”

Na twaalf jaar inactiviteit stond diabeet Patrick De Cridts op Hemelvaartsdag voor de zware uitdaging om de ‘Race around Jutland’, een fietstocht doorheen Denemarken van 800 kilometer, tot een goed einde te brengen binnen 40 uur. De extreme koude en wind zorgden ervoor dat hij de race moest staken. “De volgende uitdagingen staan al gepland”, klinkt de Waarmaardenaar strijdvaardig.

Lees meer »