KIJK. Zita Wauters kan elke noot met papa Koen meezingen tijdens concert van Clouseau

Clouseau opende donderdagavond de Weerdse Bierfeesten in Zemst. Daar brachten ze al een voorsmaakje van hun Sportpaleisconcerten ‘Clouseau40′. Dochter Zita Wauters (19) kwam supporteren voor haar vader. En Zita bewijst dat ze elke noot kan meezingen. Op haar Instagram Stories deelt ze videobeelden waarop ze volledig uit de bol gaat op de hits ‘En dans’ en ‘Vonken en vuur’. 

Meer krantenkoppen in België

Voorbereidingen nieuwe stelplaats De Lijn in Gent begonnen: “Test om vervuild grondwater te zuiveren”

Op de site Wissenhage is een aannemer begonnen met proefboringen om het grondwater te zuiveren. Op de locatie plant De Lijn een nieuwe stelplaats. Tegenstanders zeggen dat de site bijzondere natuurwaarde heeft. De boringen kregen een vergunning van de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM) en staan los van de aanleg van de stelplaats. Vlaanderen moet de vergunning voor het totale project

Lees meer »

Bromfietser gewond na aanrijding met wagen op kruispunt in Roeselare

Op het kruispunt van de Meensesteenweg met de Iepersestraat in hartje Roeselare kwam het vrijdagavond omstreeks 20 uur tot een aanrijding tussen een bromfiets en een personenwagen. De bestuurder van de bromfiets, een jongeman, werd gewond overgebracht naar AZ Delta.
The post Bromfietser gewond na aanrijding met wagen op kruispunt in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG LECCE-ATALANTA. Invaller De Ketelaere scoort meteen!

De Ketelaere & co nemen het op tegen middenmoter Lecce. Atalanta doet nog volop mee voor een Champions League-ticket en moet dus winnen op Lecce. De uitploeg kan rekenen op een sterke De Ketelaere, die zijn goede prestaties toonde in de vorige competitiewedstrijd tegen Roma. De Rode Duivel was goed voor twee doelpunten. Krijgen we dezelfde prestatie te zien? Volg

Lees meer »

Slovaakse premier Robert Fico in levensgevaar na schietpartij, zoon van dader reageert: “Ik ben in shock”

Robert Fico (59), de premier van Slovakije, is neergeschoten na een ministerraad. Een reporter van dagblad ‘Denník N’ zag dat de eerste minister van de grond moest worden getild en werd weggereden. Volgens de Slovaakse regering “balanceert hij tussen leven en dood”. De aanval vond plaats voor een cultureel gemeenschapscentrum in de stad Handlova. De dader zou een 71-jarige dichter

Lees meer »

China: VS moeten ‘hun verkeerde acties’ direct terugdraaien

China is verbolgen over de Amerikaanse importheffingen op tal van Chinese producten en wil dat de maatregelen direct worden teruggedraaid. “De Verenigde Staten moeten onmiddellijk hun verkeerde acties corrigeren en de aanvullende tariefmaatregelen tegen China annuleren”, meldt het Chinese ministerie van Handel.

Lees meer »

Maria (39) spreekt voor het eerst na aanslag met rioolrooster op haar man: “Ik schreeuwde, maar hij hoorde me niet meer”

“Ze hebben hem vermoord. Opzettelijk. En mij hebben ze in één klap ook vernietigd.” Aan het woord is Maria Godja (39), de verloofde van de trucker die vrijdagnacht stierf nadat jongeren een riooldeksel van op een brug in zijn cabine slingerden. Zij zat als passagier naast hem en doet voor het eerst haar verhaal. Over haar verloofde Gheorghe. En over

Lees meer »

Video: tuinhuis vat vuur in Sint-Michiels

Zondagavond even over 19 uur is brand uitgebroken in een tuinhuis van een woonhuis in de Galbertuslaan in Sint-Michiels, Brugge.
The post Video: tuinhuis vat vuur in Sint-Michiels appeared first on KW.be.

Lees meer »

Knokke-Heist weigert vergunning voor nieuwbouwproject met 117 appartementen na massaal protest

Opnieuw grijpt projectontwikkelaar ION naast een omgevingsvergunning voor de bouw van 117 nieuwbouwappartementen langs de Heistlaan in Knokke-Heist. 40 procent zou daarvan bestemd zijn voor betaalbaar wonen, maar toch kwamen er 639 bezwaarschriften binnen. Het schepencollege besliste de de aanvraag te weigeren. “We hebben een andere visie op de ontwikkeling van de site”, zegt burgemeester Jan Morbee (GBL). “Die locatie

Lees meer »

Tante Els kiest voor carrièreswitch en zet breiwinkel stop

Door onder andere de dure aankoopprijzen van de wol zette Els Pauwelyn recent haar breiwinkel ‘Tante Els’ stop. Ze maakte een carrièreswitch en koos voor het onderwijs. “De overgang verliep gelukkig erg vlot. Mijn passie voor breien is er echter nog steeds. Binnenkort neem ik opnieuw voor het goede doel deel aan de wereldbreidag.”
The post Tante Els kiest

Lees meer »

Testaankoop buist ook vier zonnecrèmes voor het lichaam

Na het onderzoek over de gezichtszonnecrèmes die HLN-consumentenexperte Safia Yachou uitbracht, komen nu de lichaamszonnecrèmes aan bod. Vier van de tien lichaamszonnecrèmes met factor 50 en 50+ die Testaankoop heeft getest voldoen niét, meldt de consumentenorganisatie dinsdag. De zonnecrèmes bieden niet de bescherming tegen de zon die ze beweren.

Lees meer »

Vandergunst (KSV Diksmuide) is trots én gretig

Na de titel van het A-team deed ook de Diksmuidse B-ploeg nog tot het absolute slot mee voor de promotie. Penalty’s tegen Jong Male beslisten er echter anders over. Toch mogen Robbe Vandergunst en co trots op hun seizoen terugblikken.
The post Vandergunst (KSV Diksmuide) is trots én gretig appeared first on KW.be.

Lees meer »