Ingrijpende werken op Antwerpse R2 starten vrijdagavond

In het Antwerpse havengebied starten vrijdagavond om 20 uur de aangekondigde ingrijpende herstellingswerken aan de R2. Er zal tien weekends lang worden gewerkt in mei, juni en juli. De snelweg wordt volledig onderbroken waar er wordt gewerkt, en het verkeer op of naar de R2 wordt lokaal omgeleid.

 

Meer krantenkoppen in België

Facelift gemeentehuis verloopt vlot: Succesvolle verhuizing van loketten naar oude bib blijft duren tot einde december

Aanvankelijk was voorzien dat de loketten van het Wingense gemeentehuis slechts tijdelijk in maart en in oktober zouden verhuizen. Maar de dienstverlening in de oude bib aan het Gemeenteplein verloopt zo vlot, dat beslist werd de tijdelijke verhuizing te verlengen tot einde december. “Dat is makkelijker voor de diensten en voor de renovatiewerken”, vertelt schepen voor dienstverlening Brecht Warnez.

Lees meer »

Man vraagt vriendin ten huwelijk in de bergen, maar rolt plots naar beneden wanneer wandelaar hem omverloopt

Een wandelaar was zijn vriendin aan het filmen op een bergflank in het Amerikaanse Yosemite Park toen hij nog iets anders vastlegde: een man die van de idyllische plek gebruikmaakte om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Een voorbijganger had echter niet gezien dat de verliefde kerel op één knie was gaan zitten en schopte per ongeluk tegen zijn voet,

Lees meer »

Proces rond Thermomixbende uit Waregem loopt vertraging op door mogelijke procedurefout met telefoongegevens

Het proces rond de Thermomixbende loopt vertraging op door een procedurekwestie. De bende stal in 2021 voor een miljoen euro aan keukenmachines bij een groothandel in Beveren-Leie, bij Waregem. 9 verdachten moeten zich voor de rechter verantwoorden, maar tijdens het onderzoek is er gebruik gemaakt van illegale telefoniegegevens zegt de rechter. Daarom mogen bepaalde stukken uit het dossier niet gebruikt

Lees meer »

Remus!

De Tieltse schrijfster Ann De Craemer geeft tweewekelijks een inkijk in haar leven.
The post Remus! appeared first on KW.be.

Lees meer »

Organisator EBU reageert voor het eerst op turbulente Songfestivaleditie: “Betreuren dat sommige delegaties zich niet aan regels houden”

De European Broadcasting Union, de organisator van het Songfestival, heeft voor het eerst gereageerd op de controversiële editie van dit jaar. Aan kranten The Mirror en Irish Independent vertelt EBU dat ze het betreuren dat sommige delegaties op het Songfestival in Zweden de regels niet hebben gerespecteerd. De organisatie zal het evenement wel evalueren.

Lees meer »

Jury van ‘Sing again’ stuit op veel kritiek van kijkers: “Het is effectief niet gemakkelijk om (ex-)collega’s te beoordelen”

De halve finale van ‘Sing Again’, de wedstrijd waarin deelnemers uit 35 jaar talentenjachten een nieuwe kans krijgen, nadert bij VTM. “De hoofdprijs is € 10.000, die de winnaar dan hopelijk investeert in nieuwe muziek”, vertelt jurylid Stan Van Samang (45). Doorheen de wedstrijd kregen de juryleden het vaak hard te verduren online. “Wie zijn zij om te oordelen over

Lees meer »