“De reus is terug”: Real Madrid en Spaanse pers kijken vol ongeduld uit naar comeback Thibaut Courtois

De herrijzenis van San Tibu. Thibaut Courtois (31) is na 268 dagen méér dan klaar voor zijn langverwachte comeback. Aan honderd procent, met alle spotlights op hem. De Madrileense voorpagina’s liegen er niet om… 

Meer krantenkoppen in België

Veel doden bij busongeluk Florida

Bij een busongeluk in de Amerikaanse staat Florida zijn zeker acht doden gevallen. Ongeveer veertig personen raakten gewond. De bus vervoerde landarbeiders, meldden Amerikaanse media.

Lees meer »

Heidi verlaat na 41 jaar het SNT

Donderdag 16 mei is een dag die Heidi Vermeersch (62) niet snel zal vergeten. Het was namelijk de laatste dag dat ze voor de klas stond in het Centrum voor volwassenenonderwijs SNT, na een carrière van 41 jaar als lerares Engels.
The post Heidi verlaat na 41 jaar het SNT appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Timing van dagvaarding Brusselse vzw “opvallend”, vindt Rousseau: “Bestuurders en advocaat zijn lid van CD&V”

Voor Conner Rousseau (Vooruit) is de timing van de dagvaarding van de Brusselse vzw Kham – waardoor de politicus dan toch voor de rechter moet verschijnen voor zijn racistische uitspraken over de Roma-gemeenschap – op z’n minst “opvallend” te noemen. Dat heeft hij gezegd bij ‘VTM NIEUWS’. “De bronnen zijn niet neutraal”, aldus Rousseau, die beweert dat hij “alles gedaan

Lees meer »

Het is nu officieel: deze ploegen stijgen en degraderen uit de provinciale reeksen

De eindrondes in het provinciaal voetbal zitten er op. Er moest ook nog gewacht worden op de inschrijvingen van de verschillende ploegen. KSV Rumbeke promoveert niet via de interprovinciale eindronde, waardoor er geen extra stijger komt in de reeksen eronder. De voetbalbond bevestigde net de volgende stijgers en dalers.
The post Het is nu officieel: deze ploegen stijgen en

Lees meer »

Kijk! Vrachtwagen belandt in de gracht langs de E40

Dinsdagmorgen om 5 uur gebeurde op de E40 net voorbij de oprit Beernem een ongeval. Een vrachtwagen die richting Brussel reed week af van de baan en belandde zijdelings in de gracht.
The post Kijk! Vrachtwagen belandt in de gracht langs de E40 appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Op de weg kan er plots een cheetah opduiken”: zonen van Kathleen Aerts over hun spannende leven in Zuid-Afrika

“Sorry, maar we luisteren niet naar K3, wel naar Eminem.” Jay (10) en Lewis (13) stonden al op het podium van ‘Tien om te zien’ te rappen aan de zijde van mama Kathleen Aerts (45), maar ze ambiëren geen zangcarrière. De jongste wil profvoetballer worden, de oudste wil Droom Guesthouse en de reisbureaus van zijn ouders overnemen. De jongens onthullen

Lees meer »

82-jarige dame uit De Panne opgelicht voor meer dan 100.000 euro: “Vrouw aangehouden, man vrijgelaten”

Een 82-jarige vrouw uit De Panne werd vorige maand opgelicht voor meer dan 100.000 euro. Dat geld werd van haar bankrekening gehaald. De politie Westkust pakte een koppel op uit De Panne. “Een 50-jarige vrouw legde gedeeltelijke bekentenissen af en werd aangehouden”, meldt het parket. “Haar man (60) stelde niet op de hoogte te zijn en werd vrijgelaten.”
The

Lees meer »

Obussen uit Brugse ringvaart gehaald

In de ringvaart in Brugge tussen de Gentpoort en de Kruispoort worden vandaag de eerder gevonden obussen geborgen.
The post Obussen uit Brugse ringvaart gehaald appeared first on KW.be.

Lees meer »

WEERBERICHT. KMI verlengt code geel voor regen en onweer tot 18 uur. Wat te verwachten van pinksterweekend? “Maandag wordt de beste dag”

Een grote storing speelt ons land vandaag parten. Er kunnen in heel het land buien met onweer tot ontwikkeling komen. Het KMI geeft dan ook code geel voor regen en onweer tot 18:00 uur vanavond. Gaat dit kwakkelweer nog lang duren en hoe zit het met het pinksterweekend? “Zaterdag komt er wat verspreide regen en buien in de voormiddag en

Lees meer »