AA Gent-eigenaar Sam Baro doet met Planet Group derde overname in een jaar

17:40 De hr-dienstverlener Planet Group neemt in Antwerpen het bedrijf Bizztalent over. Het is de derde overname in een jaar voor de groep van de Oost-Vlaamse serieondernemer Sam Baro. Hij is onder meer bek… 

Meer krantenkoppen in België

Botsing tussen tankwagen en (lege) schoolbus in Zarren: buschauffeur naar ziekenhuis gebracht

In de Esenstraat in Zarren (Kortemark) zijn een vrachtwagen en een schoolbus donderdagochtend op elkaar gebotst. Daarbij was er vooral materiële schade maar de buschauffeur moest wel naar het ziekenhuis voor verzorging. Op de schoolbus zaten gelukkig geen leerlingen.
The post Botsing tussen tankwagen en (lege) schoolbus in Zarren: buschauffeur naar ziekenhuis gebracht appeared first on KW.be.

Lees meer »

Facelift gemeentehuis verloopt vlot: Succesvolle verhuizing van loketten naar oude bib blijft duren tot einde december

Aanvankelijk was voorzien dat de loketten van het Wingense gemeentehuis slechts tijdelijk in maart en in oktober zouden verhuizen. Maar de dienstverlening in de oude bib aan het Gemeenteplein verloopt zo vlot, dat beslist werd de tijdelijke verhuizing te verlengen tot einde december. “Dat is makkelijker voor de diensten en voor de renovatiewerken”, vertelt schepen voor dienstverlening Brecht Warnez.

Lees meer »

Premier dient klacht in nadat lokale radiopresentator oproept om hem ‘neer te knallen’: “Ik besef dat het totaal verkeerde uitspraak was”

Een presentator van lokale radiozender Waregem1 heeft in zijn uitzending opgeroepen om premier Alexander De Croo neer te knallen. Hij deed dat naar aanleiding van de moordpoging op de Slowaakse premier Robert Fico. Ludiek bedoeld, klinkt het achteraf, maar zo kwam het niet over bij heel wat luisteraars. De premier diende intussen klacht in, meldt zijn woordvoerder. De presentator, die

Lees meer »