In haar allerbeste vorm tikt Tate McRae de paardenstaart van Ariana Grande ?????

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Stichter van Herman Parts in Lauwe is overleden

In het AZ Groeninge in Kortrijk is Johan Herman (72) uit Lauwe overleden. In 1982 richtte hij met zijn echtgenote Myriam Vander Stichele het bedrijf Herman Autoparts langs de Dronckaertstraat in Lauwe op. Het gaat om een regionale groothandel in auto-onderdelen. Het gamma differentieert zich van mechanische tot elektronische onderdelen.
The post Stichter van Herman Parts in Lauwe is

Lees meer »

“Het is verschrikkelijk wat daar gebeurt”: Russische aanval verdrijft boze, hongerige inwoners uit Oekraïense grensstad

Groepen evacués zitten op banken, strak ingepakte tassen naast hen op de grond. Het zijn hun weinige bezittingen die ze konden meenemen. Ze moesten hals over kop op de vlucht slaan nadat Rusland een nieuw grondoffensief lanceerde en met pantservoertuigen de grens probeerde over te steken in het noordoosten van Oekraïne. “Het is verschrikkelijk wat daar gebeurt. Het is onmogelijk

Lees meer »

SK Eernegem na vier jaar weer in tweede provinciale

SK Eernegem is weer een tweedeprovincialer. Dankzij twee goals van Robbe Colpaert in het vierde kwartier nam Eernegem de maat van Olympic Ledegem. In een cupwedstrijd vielen nog rode kaarten voor Eernegemnaar Gillian Pype (74’) en thuisspeler Ward Vermeulen (87’).
The post SK Eernegem na vier jaar weer in tweede provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mollenvanger Marc Denys in gesprek met de Mol van het 12de seizoen

Het spel is gespeeld: de Mol is ontmaskerd en dit is de winnaar van het 12e seizoen. OPGELET, SPOILER ALERT! In de finale van ons favoriet programma is Senne ontmaskerd als de snoodaard van dit seizoen. Bernard kroonde zich tot winnaar. Hij haalde het van Michaël en gaat met de groepspot van 24.160 euro naar huis.
The post Mollenvanger

Lees meer »

Meer dan 500 aanhangers van Gülenbeweging opgepakt in Turkije

In Turkije zijn 544 mensen opgepakt die worden verdacht van banden met prediker Fethullah Gülen. Dat heeft minister van Binnenlandse Zaken Ali Yerlikaya dinsdag laten weten op X. Gülen wordt door president Recep Tayyip Erdogan beschouwd als de aanstichter van de couppoging van juli 2016.

Lees meer »

Scholengroep Sint-Rembert kent pech in loting WK volleybal

Hoeveel pech in de loting kun je hebben? De Scholengroep Sint-Rembert heeft in de Servische hoofdstad Belgrado deelgenomen aan het WK volleybal voor scholen (de ISF-competitie) en kwam in een poule met Duitsland en Iran terecht.
The post Scholengroep Sint-Rembert kent pech in loting WK volleybal appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ruim 4 maanden rijverbod voor loonwerker na ongeval met wielertoeristen: “Hij zorgde voor een panische angst om nog te fietsen”

Een 41-jarige loonwerker uit Zonnebeke moet ruim 4 maanden zijn rijbewijs inleveren na een ongeval met vluchtmisdrijf in Wervik. Het kwam tot een aanrijding met 3 wielertoeristen terwijl hij 2,94 promille alcohol in het bloed had. “Stomme coureurs”, liet hij enkele uren later optekenen.
The post Ruim 4 maanden rijverbod voor loonwerker na ongeval met wielertoeristen: “Hij zorgde voor

Lees meer »