Man (27) ontkent opzettelijke kopstoot aan partner: “We zijn verzoend”

Een 27-jarige man uit Koksijde ontkent dat hij zijn partner opzettelijke verwondde tijdens een hevige discussie. J.C. zou de vrouw een slag in de ribben en een kopstoot op de neus hebben gegeven, maar volgens hem gebeurde dat onopzettelijk. Waar zijn partner het eerst ook zo verklaarde aan de politie trok ze haar woorden in. “We zijn intussen verzoend.”

De politie werd op 24 juli vorig jaar opgeroepen voor een hevige vechtpartij in een woning in Koksijde. De 27-jarige J.C. was er ‘s ochtends vroeg thuisgekomen na een nachtje stappen. Daarbij had hij ook speed en cannabis gebruikt en bovendien was hij ook dronken. Dat was niet naar de zinnen van zijn partner. “Toen zij wilde weten waar hij die nacht de hele tijd had gezeten, ontstond een hevige discussie op de koer”, sprak de procureur. “J.C. ging door het lint en de vechtpartij escaleerde. De man gaf de vrouw een harde vuistslag in de ribben en nam haar hoofd vast met zijn beide handen om haar vervolgens een kopstoot op de neus te geven. Daar hield ze een flinke bloedneus aan over. Alhoewel ze het eerst zo verklaarde, spraken ze later van onopzettelijke slagen en verwondingen. In ieder geval laat J.C. zich intussen begeleiden via het justitiehuis en loopt dat vrij goed. Ik vraag zes maanden cel met uitstel onder voorwaarden zodat hij aan zijn drugs- en agressieproblematiek kan werken.”

J.V. en zijn advocaat vragen een mildere straf. “En de herkwalificatie naar onopzettelijke slagen en verwondingen. Want ook de vrouw ging tekeer waarbij J.C. haar tot bedaren wou brengen en zij zo met haar neus op zijn schouder botste.” De twee hebben zich nu verzoend en willen gaan samenwonen. J.C. vraagt de werkstraf. Vonnis op 28 mei. (JH)

The post Man (27) ontkent opzettelijke kopstoot aan partner: “We zijn verzoend” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Ze worden verdeeld als knikkers in een zak”: Ouders overnachten aan schoolpoort om kind in te schrijven

De Sint-Paulusschool tekende voor het eerst in op de officiële digitale aanmeldingsprocedure. Daardoor kwamen in totaal 120 scholieren op de wachtlijst van hun eerste voorkeur terecht, wat heel wat frustraties bij de ouders veroorzaakt. Deze week kampeerden enkelen van hen ’s nachts voor een andere campus om ook daar niet uit de boot te vallen. “Zelfs een tweeling kan niet

Lees meer »

Lerares Sofie Cloet debuteert met erotische roman

Leerkracht Sofie Cloet schreef haar eerste roman ‘Verkocht’, een boek in het genre steamy romance. “Met een fantastische miljoenenvilla in haar portfolio is makelaar Nora goed op weg om haar carrière een boost te geven. Maar dan ontmoet ze Andreas, een succesvolle selfmade miljonair en bovendien de meest aantrekkelijke man die ze ooit zag.”
The post Lerares Sofie Cloet

Lees meer »

LIVEBLOG FURY-USYK. Fury gunt rivaal géén blik tijdens ‘face-off’, Zlatan Ibrahimovic heeft duidelijke voorkeur

Nog één keer slapen tot het megakamp in het boksen. Zaterdag nemen Tyson Fury (35) en Oleksandr Usyk (37) – beiden ongeslagen – het tegen elkaar op. Met als inzet alle vier de bokstitels bij de zwaargewichten. Wie wint en mag zich dus de ‘undisputed’ kampioen noemen? Na de erg korte persconferentie van gisteren zijn er vandaag de wegingen. Volg

Lees meer »

Wellington wordt opnieuw fandorp voor Rode Duivels

De vaderlandse voetbalcompetitie is nog niet eens afgelopen of de echte diehards tellen al af naar het Europees kampioenschap van volgende maand in Duitsland. Onze nationale ploeg aanvuren kan straks opnieuw in de Aceg Wellington Hippodroom.
The post Wellington wordt opnieuw fandorp voor Rode Duivels appeared first on KW.be.

Lees meer »

Pakjesbezorger toont basketskills met breekbare pakketten: “We dienen een klacht in bij Bpost”

Het Fietspaleis in de Bellestraat in Sint-Niklaas heeft zaterdagochtend een wel heel onvoorzichtige pakjesbezorger over de vloer gekregen … en dat is niet de eerste keer. De man gooide er drie dozen gevuld met onderdelen voor e-bikes over een hoge poort. “De man was blijkbaar liever basketter geworden”, zegt zaakvoerster Shirley Clarke. “Dit is erover, we kunnen dit zo niet

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Poetin en Zelensky: geen ‘olympische’ wapenstilstand – Moskou: Westen is met “vuur aan het spelen”

Het Westen is “met vuur aan het spelen” en dat zal “niet onbeantwoord blijven”. Dat heeft het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken gezegd naar aanleiding van de Oekraïense luchtaanvallen van afgelopen nacht. Volgens Rusland werden daarvoor westerse wapens gebruikt. De Russische president Vladimir Poetin zal ook tijdens de Olympische Spelen doorgaan met de oorlog in Oekraïne. De Franse president Emmanuel

Lees meer »

Joost Klein voor het eerst sinds Songfestival weer op het podium

De Nederlandse artiest Joost Klein staat zondag voor het eerst sinds alle gebeurtenissen tijdens het Eurovisie Songfestival in Zweden weer op het podium. De 26-jarige artiest beklimt op evenementenlocatie het Rutbeek in het Nederlandse Enschede een van de podia van het meerdaagse Freshtival Weekend.

Lees meer »

Dwergvinvis die aanspoelde in Oostende kwam om door onderkoeling en verhongering: “Eens ze de moeder kwijtraken, zijn ze ten dode opgeschreven”

De jonge dwergvinvis die maandagmorgen in Oostende aangespoeld is, is volgens de autopsie door dierenartsen van de faculteit geneeskunde gestorven aan uitputting, onderkoeling en ondervoeding. “Onze vermoedens worden daarmee bevestigd”, zegt Jan Haelters van het Instituut voor Natuurwetenschappen.
The post Dwergvinvis die aanspoelde in Oostende kwam om door onderkoeling en verhongering: “Eens ze de moeder kwijtraken, zijn ze ten

Lees meer »