“Vroeger speelde ze dikwijls mooie jonge vrouwen”: wie is Goele Derick, de mysterieuze actrice uit ‘Groeien en bloeien’?

Interviews geeft ze zelden of nooit, en zelfs collega’s die jarenlang innig met haar samenwerkten kregen geen inkijk in haar privéleven. Goele Derick (62), nu te zien in ‘Groeien & bloeien’ een enigma noemen is dus geen overdrijving. ‘Dag Allemaal’ dook in haar mysterieuze leven en kwam toch een en ander te weten. “Ze zegt niet veel, maar op de set staat ze absoluut haar mannetje.” 

Meer krantenkoppen in België

Koning Charles geeft militaire functie door aan kroonprins William

De Britse koning Charles (75) heeft een van zijn militaire titels overgedragen aan zijn troonopvolger prins William (41). De vorst droeg maandag aan zijn oudste zoon het erecommando van het Army Air Corps over, dat hij zelf zo’n 30 jaar bekleedde. Prins William is nu hoofd-kolonel van het gelijknamige korps.

Lees meer »

Wildgroei aan West-Vlaamse stunts

Club is er woensdag niet in geslaagd om zich voorbij Fiorentina te worstelen. Geen historische finale, geen historische stunt. Of mag het bereiken van de halve finales van de Conference League na tal van kwakkelmaanden voor Club ook een stunt worden genoemd? Of wordt de grootste stunt nog het behalen van een nieuwe titel, na
The post Wildgroei aan

Lees meer »

Kroongetuige Michael Cohen getuigt tweede dag op rij op proces tegen Trump: “Ik bleef voor hem liegen, omdat hij me beschermde”

De kroongetuige in het proces tegen Donald Trump in New York, zijn gewezen advocaat Michael Cohen, is dinsdag voor de tweede dag op een rij aan het woord. Cohen zei maandag al van Trump de opdracht gekregen hebben om het zwijggeld aan pornoster Stormy Daniels te betalen, en voegde een dag later nog meer details toe aan zijn getuigenis. Trump

Lees meer »

KIJK. Koen Wauters herenigd met Sarah De Koster: duo zingt nog één keer grote hit ‘You Are The Reason’ in ‘Sing Again’

Vanavond zien juryleden Hadise, Nina Nina De Man, Karen Damen, Aaron Blommaert en Stan én gastjurylid Gustaph een nieuwe lading gezichten uit vroegere VTM-talentenshows de revue passeren in ‘Sing Again’. Onder hen ook Sarah De Koster, die in 1997 doorbrak na haar overwinning in de ‘Soundmixshow’. In 2003 scoorde Sarah zelfs een grote hit met Koen Wauters. Koen zong ‘You

Lees meer »

Filou Oostende start met zege in play-offs

Filou Oostende, Antwerp en Limburg United zijn woensdag met een thuiszege aan de kwartfinales (best of three) van de nationale play-offs begonnen, Luik won op verplaatsing. Oostende won met 83-64 van Leuven, Antwerp met 80-64 van Bergen en Limburg met 90-84 van Mechelen. Luik ging met 93-98 winnen in Charleroi.
The post Filou Oostende start met zege in play-offs

Lees meer »