Tweedehandsapp en Sofina-belegging Vinted maakt voor het eerst winst

09:52 Vinted, Europa’s grootste online platform voor tweedehands kledij, is voor het eerst sinds de oprichting in 2008 winstgevend. De Brusselse holding Sofina is een van de investeerders. 

Meer krantenkoppen in België

Strandredders in enkele zwemzones van zes kustgemeenten

Tijdens het Hemelvaartweekend zijn enkele zwemzones van zes kustgemeenten al bemand door strandredders. Een frisse duik in de Noordzee is dus al mogelijk in Knokke-Heist, Blankenberge, De Haan, Oostende, Nieuwpoort en Koksijde. Pas vanaf de start van de zomervakantie zullen overal strandredders aanwezig zijn aan de kust.
The post Strandredders in enkele zwemzones van zes kustgemeenten appeared first on

Lees meer »

Post Title

De Sint-Paulusschool tekende voor het eerst in op de officiële digitale aanmeldingsprocedure. Daardoor kwamen in totaal 120 scholieren op de wachtlijst van hun eerste voorkeur terecht, wat heel wat frustraties bij de ouders veroorzaakt. Deze week kampeerden enkelen van hen ’s nachts voor een andere campus om ook daar niet uit de boot te vallen. “Zelfs een tweeling kan niet

Lees meer »

Opnieuw een Gudjohnsen in België? AA Gent onderhandelt met Andri (zoon van Eidur), topschutter in Denemarken

AA Gent is in z’n zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Andri Gudjohnsen (22), de zoon van Eidur (ex-Barcelona, Cercle en Club Brugge onder meer) en de kleinzoon van Arnór (ex-Lokeren en Anderlecht onder meer). De IJslander is momenteel actief bij het Deense Lyngby en zit daar aan 13 goals. Daarmee is de spits topschutter in Denemarken. Gudjohnsen is

Lees meer »

LIVESTREAM SONGFESTIVAL 2024. Ontspannen Mustii klaar voor tweede halve finale: volg hier of hij de finale haalt

Plaatst Mustii zich voor de finale van het 68ste Eurovisiesongfestival? Het antwoord kennen we vanavond, na afloop van de tweede halve finale in het Zweedse Malmö. De Belgische inzending krijgt alleszins heel wat concurrentie: zowel van Noorderbuur Joost Klein met ‘Europapa’ als van de controversiële Israëlische inzending. Volg alles hier live.

Lees meer »

Advocaten van Trump leggen Stormy Daniels op de rooster: “Ik tekende contract niet voor het geld, maar uit veiligheid”

Voormalig pornoster Stormy Daniels zet vandaag haar getuigenis verder in een spraakmakend proces tegen de Amerikaanse ex-president Donald Trump. Ze wordt Daniels door de advocaten van Trump op de rooster gelegd, nadat ze dinsdag in geuren en kleuren vertelde over hun seksuele affaire. “Jullie zullen veel onthullingen te horen krijgen vandaag”, zei Trump vastberaden bij zijn aankomst aan de rechtbank.

Lees meer »

Tine Embrechts maakt tv-programma over menopauze

De menopauze. Elke vrouw maakt het mee, en toch bestaat er nog veel onduidelijkheid over. Daar wil Tine Embrechts (48) iets aan doen. Dit najaar is ze te zien in de driedelige reeks ‘Menopauzia’, waarin ze zich met behulp van Barbara Sarafian en Els Dottermans voorbereidt op de overgang.

Lees meer »

KIJK. Tientallen klimmers staan meer dan een uur lang “in de file” op klimroute aan klif

Tientallen klimmers hebben meer dan een uur vastgezeten op een hoogteparcours aan de Yandang Mountain in de Chinese provincie Zhejiang. De hallucinante beelden werden gedeeld op sociale media. Hierop is te zien dat de klimmers aan een steile klif moeten blijven hangen, gewoon omdat er te veel volk aanwezig is op de klimroute. Door de Chinese meivakantie waren er verschillende

Lees meer »