Rusland pronkt met veroverd westers militair materiaal op Rode Plein: “Onze overwinning is onvermijdelijk”

De Russische autoriteiten organiseren vanaf woensdag een tentoonstelling met veroverd westers militair materiaal op het Rode Plein in Moskou.

 

Meer krantenkoppen in België

Ketnetband komt naar Marktrock Poperinge

De organisatie van Marktrock Poperinge maakte bekend dat de KetnetBand opnieuw zal afzakken naar de Grote Markt. Ook The Juliets staan op de affiche voor de komende editie.
The post Ketnetband komt naar Marktrock Poperinge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee zomerse orgelfestivals kleuren zomer in Roeselare

Het Internationaal Orgelfestival Adriaen Willaert gaat op 1 juni van start met een openingsconcert in de Sint-Michielskerk. De vereniging die het orgelpatrimonium in de stad graag in de kijker zet, organiseert ook maandelijkse kennismakingsconcerten.
The post Twee zomerse orgelfestivals kleuren zomer in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

KV Oostende vraagt faillissement aan, bewindvoerder messcherp voor eigenaar Conway: “Elke emotie is hem vreemd”

Het doek valt binnenkort officieel voor KV Oostende. Op 3 juni zal bewindvoerder Werner Van Oosterwyck het faillissement aanvragen. Dat heeft de club donderdagnamiddag gecommuniceerd. In een communiqué is Van Oosterwyck snoeihard voor de Amerikaanse eigenaar Paul Conway. “De vraag is of deze man niet zou moeten worden verbannen uit de internationale voetbalwereld.”

Lees meer »

FA Nieuwpoort blijft in vierde provinciale

Football Academy Nieuwpoort zal volgend seizoen niet in derde provinciale aantreden. Op het veld van KSK Wenduine verloor het in de eindronde na strafschoppen. Zo spelen er volgend seizoen twee seniorploegen van FAN in vierde.
The post FA Nieuwpoort blijft in vierde provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voor het eerst in zijn leven een sixpack: hoe Tyson Fury dankzij een dieet met dagelijks 6.000 calorieën klaar is voor titelkamp tegen Usyk

Om zaterdag in Riyad de ook ongeslagen Oleksandr Usyk (37) te kloppen en voor het eerst sinds bijna 25 jaar (Lennox Lewis was de laatste in 2000) de houder van alle titelriemen bij de zwaargewichten voor de vier verschillende boksbonden te worden, heeft Tyson Fury (35) veel voor over. Zelfs een dieet. Dat levert hem, zoals hij dat zelf zegt,

Lees meer »