KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tickets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op

Dat de concerttickets voor de Eras Tour van Taylor Swift (34) zeer gegeerd zijn, is geen geheim. Fans hebben er een flinke duit voor over, zeker als de tickets dan nog eens geveild worden door de zangeres zelf en haar vriend Travis Kelce (34). Dat deed het koppel tijdens een benefietgala van Travis’ NFL-collega (National Football League) als verrassing. “Mijn wederhelft en ik hebben zonet eens gepraat …”, begint Kelce. “We willen vier tickets voor The Eras Tour veilen!” Een instant succes voor de geldinzameling, want de tickets gaan uiteindelijk de deur uit voor zo’n 75.000 euro. 

Meer krantenkoppen in België

Brugs ereburgemeester Patrick Moenaert overleden op 75-jarige leeftijd

De Brugse politicus Patrick Moenaert (CD&V) is woensdagavond op 75-jarige leeftijd overleden. In 1982 werd Moenaert voor de eerste keer gemeenteraadslid. Tussen 1988 en 1994 was hij voorzitter van het OCMW. En in 1995 werd de christendemocraat verkozen tot de jongste burgemeester uit de Brugse geschiedenis. Uiteindelijk zou hij 18 jaar op die stoel blijven zitten en werd hij één

Lees meer »

“Zusters die het beste nastreven”: Soroptimisten Veurne-Westhoek vieren vijftigste verjaardag

Op 27 april 1974 werd de serviceclub SIB Veurne-Westhoek boven de doopvont gehouden en kreeg ze als zeventiende club in België het officiële erkenningscharter. Dit jaar viert de Soroptimistenclub Veurne-Westhoek dus haar vijftigste verjaardag.
The post “Zusters die het beste nastreven”: Soroptimisten Veurne-Westhoek vieren vijftigste verjaardag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Israël schendt mogelijk internationaal recht met Amerikaanse wapens, VN-Veiligheidsraad eist onderzoek naar massagraven in Gaza

Volgens de Verenigde Staten heeft Israël bij het gebruik van Amerikaanse wapens in Gaza mogelijk het internationaal recht geschonden. Dat blijkt uit een rapport van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Ook de Verenigde Naties maken zich steeds meer zorgen over schendingen van het internationaal recht en eisen vanuit de Veiligheidsraad een onafhankelijk onderzoek naar de massagraven in Gaza.

Lees meer »

UGent zet samenwerking met drie Israëlische instellingen stop

Studenten van de UGent drukken al meer dan een week hun ongenoegen uit over de banden die UGent heeft met Israëlische partners. De universiteit bevestigt nu dat de samenwerking met drie Israëlische instellingen wordt stopgezet. “UGent zal in geen geval samenwerken met partijen die betrokken zijn bij ernstige mensenrechtenschendingen die de Israëlische overheid pleegt in Gaza”, zei rector Rik Van

Lees meer »

IN BEELD – Ipads geraakten overhit tijdens zwoele, maar wél uiterst geslaagde shownamiddag ‘45/65’ van Jo Vally in Kasteel van Eernegem

Zondag vierde Jo Vally niet enkel moederdag, maar ook zijn cd-/vinylvoorstelling ‘45/65’ bij Arno Depoorter en Yannick Haerins in de orangerie van het Kasteel van Eernegem. Zo’n 150 mensen waren present.
The post IN BEELD – Ipads geraakten overhit tijdens zwoele, maar wél uiterst geslaagde shownamiddag ‘45/65’ van Jo Vally in Kasteel van Eernegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

HET RAPPORT. Dit zijn de primussen van het Vlaams Parlement: “Elk nieuw parlementslid zou bij haar in de leer moeten gaan”

Het zijn niet altijd de luidste roepers of de politici die het vaakst in de media komen die het verschil maken in het Vlaams Parlement. Soms zijn het ook de stille krachten, die in de luwte uw problemen proberen op te lossen. Welke parlementsleden haalden echt alles uit hun mandaat en zijn de absolute voorbeelden voor de komende lichting? Ontdek

Lees meer »

Man (31) richt ravage aan met wagen nadat buren hem wezen op roekeloos rijgedrag: “Hij reed door onze voortuin en belandde aan de overzijde”

Tijdens de nacht van donderdag op vrijdag richtte de bestuurder van een Volkswagen met Poolse nummerplaat een ravage aan in de tuin van een woning in de Zegelaan in Bredene. De man reed naar verluidt bewust door een voortuin en belandde aan de overzijde van de straat tegen ene muur. De brandweer moest hem uit zijn voertuig bevrijden.

Lees meer »

Vonnis voor brandstichters kasteel van Houthulst

Twee mannen van 26 jaar kregen donderdag hun vonnis na de brand die vorig jaar het kasteel van Houthulst vernielde. De ene krijgt een celstraf, de andere wordt geïnterneerd. "Er bestaat een gevaar dat de man opnieuw dergelijke feiten zou plegen", zei de rechter.

Lees meer »