“Als je hier niet wil zijn, geef je band dan af”: Gers Pardoel in tranen na confrontatie met zijn chef in ‘Special forces’

“Ik heb heel mijn leven al moeite gehad met autoriteit.” In de vorige aflevering van ‘Special forces’ kregen we al te zien dat Gers Pardoel (42) moeite heeft om zich aan de regels te houden, maar ook nu tast de Nederlandse zanger zijn grenzen af. Tijdens een nieuwe proef kook het potje van Gers over. Iets waar zijn instructeur niet mee kan lachen. “In onze wereld gaat zo’n gedrag niet.” 

Meer krantenkoppen in België

EU-lidstaten keuren nieuwe asiel- en migratiepact definitief goed

De lidstaten van de Europese Unie hebben zonder discussie het licht op groen gezet voor het nieuwe asiel- en migratiepact. Het wetgevend pakket, zegt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor, “zal zorgen voor een beter functionerend systeem, met vlotte grensprocedures en werkende digitale systemen die over heel de EU met elkaar in verbinding staan”.

Lees meer »

Lucas Vantieghem (FC Marke): “De cirkel is rond”

FC Marke won vorige zondag zijn eerste wedstrijd van de eindronde, tegen SV Moorsele met 3-1. Donderdag moesten de groen-zwarten van T1 Davy Vercruysse het op eigen veld opnemen tegen Jong Male. De kans dat Marke volgend seizoen voor het eerst zijn ding doet in eerste provinciale is niet gering.
The post Lucas Vantieghem (FC Marke): “De cirkel is

Lees meer »

ONZE OPINIE. “Het Eurovisiesongfestival wekt scherpere meningen op dan de Europese verkiezingscampagne”

“Het Eurovisiesongfestival doet meer voor de Europese verkiezingen dan de Europese campagne zelf”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde. “En het brengt verschillende politieke contrasten naar boven. Hoe verdeeld N-VA kijkt naar Israël bijvoorbeeld. Enerzijds heb je Assita Kanko, anderzijds heb je Zuhal Demir. Maar ook breder op het politieke spectrum zie je opvallende contrasten.”

Lees meer »

LIVE. Joost Klein zal vanavond niet optreden voor de vakjury maar deelname aan finale nog steeds onbeslist

Joost Klein zal vanavond niet te zien zijn bij de generale repetitie voor de finale van het Eurovisiesongfestival zaterdag. De EBU liet weten in een statement dat er zich een incident met de Nederlander heeft voorgedaan en dit onderzoekt. Volgens de Zweedse media gaat het mogelijk over een fysieke confrontatie. Zolang het onderzoek niet is afgerond, blijft Joost dus nog

Lees meer »