Opluchting voor Youri Tielemans: scans tonen geen ernstige schade aan na liesblessure, EK komt niet in gevaar

Goed nieuws voor onze Rode Duivels. De liesblessure van Youri Tielemans valt mee. Op de scan is geen ernstige schade te zien – het EK is niet in gevaar. Het is zelfs niet uitgesloten dat Tielemans komend weekend alweer beschikbaar is. De middenvelder viel zaterdagavond uit tegen Chelsea. 

Meer krantenkoppen in België

Gullegems wereldmuziekfestival Kokopelli eindigt in zondvloed

Ruim 7.500 bezoekers en twee dagen lang zwoele sfeer en amusement. Wereldmuziekfestival Kokopelli in Gullegem was weer een topper en een feestje voor jong en oud. “Jammer dat de feestvierders op zondagavond al om 20.30 uur huiswaarts moesten nadat ze een ware zondvloed over zich heen kregen”, zegt communicatiemedewerkster Janne Debrouwere.
The post Gullegems wereldmuziekfestival Kokopelli eindigt in zondvloed

Lees meer »

Band Kleinpunk lanceert tweede single: ‘Alles Keert’

De band Kleinpunk, met Stanny Rijckaert uit Ramskapelle op drums, stuurde recent haar tweede single ‘Alles Keert’ de wereld in via de streamingplatformen. “Ons optreden als finalist van Sound Track in de legendarische zaal Vooruit in Gent was voor ons een belangrijke stap”, zegt Stanny, zoon van gemeenteraadslid Christel Bedert.
The post Band Kleinpunk lanceert tweede single: ‘Alles Keert’

Lees meer »

Minister van Justitie Van Tigchelt is kandidaat-burgemeester voor Open VLD in Zoersel: “Met Paul op nummer 1 het verschil maken”

Minister van Justitie Paul Van Tigchelt zal bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober de lokale Open VLD-lijst in Zoersel trekken. Dat meldt ATV en het nieuws is ons bevestigd door de lokale afdeling. Van Tigchelt woont al enkele jaren in de gemeente. "Hij legde de voorbije maanden nationaal een mooi parcours af", zegt Olivier Rul, op dit moment de enige Open

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Oostende?

Ben jij een echte ‘Ostendenoare’? Heb je ook zo genoten van het laatste album van Arno? Ben je een vaste klant op de Paulusfeesten? Ken je de werken van The Crystal Ship of weet je wanneer ‘‘t Veegee’ en ‘den As’ fuseerden? Waag dan je kans in deze Oostendse gemeentequiz. Succes!
The post Quiz – Hoe goed ken jij

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Jabbeke?

Hoe goed ben jij op de hoogte van het reilen en zeilen in Jabbeke? Wat weet je van Constant Permeke? Ken je sportminnend Jabbeke? Dronk je ook nog een pint in De Tijger? Waag dan je kans in deze op en top Jabbeekse quiz. Veel succes!
The post Quiz – Hoe goed ken jij Jabbeke? appeared first on KW.be.

Lees meer »