Anna Wintour onder vuur na miljoenendeal met TikTok voor sponsoring MET Gala, net nu app gebannen wordt in de VS

Anna Wintour (74), de hoofdredacteur van Vogue, wordt geconfronteerd met gênante vragen over haar multi-miljoenendeal met TikTok om het Met Gala te sponsoren. Dat meldt ‘Page Six’. Wintour zal op de rode loper worden vergezeld door TikTok CEO Shou Chew en dat amper enkele dagen nadat president Biden een wet heeft ondertekend die het Chinese sociale mediaplatform moet weren in de VS. 

Meer krantenkoppen in België

Salsa dansen met K3 en Clouseau ontroert tot tranen toe: dit was ‘Liefde voor muziek’

De voorlaatste aflevering van ‘Liefde voor muziek’ stond dinsdagavond volledig in het teken van Tourist LeMC. Zijn hits werden onder handen genomen door Stan Van Samang, Clouseau, Suzan & Freek, K3, Jasper Steverlinck, Laura Tesoro, Regi en Johannes Genard van School is Cool. Van een emotionele cover van ‘Koning Liefde’ – die iedereen stil kreeg – tot een uitbundig feestje

Lees meer »

Oeps: hond doet autoruit naar beneden tijdens carwash

Hondje Brooklyn uit Mexico heeft zijn baasje erg kwaad gemaakt woensdag. De viervoeter opende plots het autoraam toen de wagen gewassen werd in de carwash. Al het water en schuim kwam hierdoor naar binnen waardoor de binnenkant doorweekt was. En Brooklyn die durfde zijn baasje niet meer aan te kijken.

Lees meer »

Wat het Europese tripje van president Xi ons kan leren

De Chinese president Xi Jingping trekt door Europa, met een zorgvuldig uitgekiende agenda, selectieve uitnodigingen en cognac als wapen in de strijd. Als we onafhankelijker willen worden van China zullen we het spel op een intelligente manier moeten spelen.

Lees meer »

Socialisten lijken op overwinning af te stevenen bij Catalaanse verkiezingen

De Catalanen trekken vandaag naar de stembus voor regionale verkiezingen en volgens de peilingen zijn de socialisten daarbij favoriet. Een goed verkiezingsresultaat kan een opsteker zijn voor de Spaanse premier Pedro Sánchez, nadat de socialist vorige maand had overwogen om af te treden na een corruptieklacht tegen zijn vrouw. Carles Puigdemont, de ex-president van de regio die na de eenzijdige

Lees meer »

Meryl Streep krijgt ere-Gouden Palm in Cannes

Het is een bijzondere dag voor Meryl Streep (74). De Amerikaanse actrice krijgt dinsdagavond een ere-Gouden Palm tijdens de openingsavond van de 77ste editie van het filmfestival van Cannes. Daarmee krijgt ze erkenning voor haar grote bijdrage aan de filmindustrie.

Lees meer »