Viktoria maakt gipsafdrukken van vulva’s, want we hebben er nog heel wat over te leren: “Veel vrouwen hebben geen idee”

Viktoria Krug (31), een Oostenrijkse kunstenares, is volgende week in Antwerpen. Ze houdt er sessies ‘vulva casting’, wat zoveel is als een gipsafdruk maken van de vrouwelijke edele delen. Er zijn nog enkele plaatsjes vrij.

 

Meer krantenkoppen in België

Heren 1 van Kon. Hockey Club Brugge zijn kampioen

De mannen van de Koninklijke Hockey Club Brugge zijn kampioen in derde nationale. Spannend was het wel omdat ze onlangs in een wedstrijd tegen een rechtstreekse concurrent in de allerlaatste minuut de titel en de promotie konden afdwingen.
The post Heren 1 van Kon. Hockey Club Brugge zijn kampioen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ophef na ontslag vakbondskandidaat ArgenX in Gent: “Directie maakt sociaal overleg onmogelijk”

Bij biotechbedrijf Argenx in Gent eisen vakbonden dat het ontslag van een vakbondskandidaat ongedaan wordt gemaakt. De werknemer was 1 van de 2 kandidaten om de vakbond te vertegenwoordigen. Volgens de vakbond is de werknemer ontslagen, omdat de directie zo geen sociaal overleg moet organiseren. Bij Argenx in Gent werken ongeveer 350 mensen. De directie was nog niet bereikbaar voor

Lees meer »

Israëlische zangeres loopt weg na vraag over Joost Klein: “We moeten door, sorry”

Israël is zaterdagavond, niet geheel onverwacht, als vijfde geëindigd op het Eurovisiesongfestival. Het land dat de voorbije dagen en weken de nodige controverse veroorzaakte, scoorde vooraf dan ook goed bij de bookmakers. De Israëlische kandidate Eden Golan, die zowel tijdens de verschillende repetities als optredens in de halve en grote finale uitgejouwd werd door een groot deel van het publiek,

Lees meer »

“Dit is je opponent kleineren”: darter Raman pakt uit met dubbele ‘blinde’ worp, Erik Clarys vindt het ‘not done’

De Belgische darter Brian Raman pakte deze weekop de MODUS Super Series, een alternatieve dartscompetitie, uit met een opvallende actie. ‘The Riddler’ gooide een dubbele ‘no look’ 180 – een maximumscore zonder dat hij bij de derde pijl naar het bord keek. Een zeldzame worp en VTM 2-cocommentator Erik Clarys is niet de grootste fan.

Lees meer »

Kim Huybrechts succesvol geopereerd aan sleutelbeen na vechtpartij: “Plots werd ik aangevallen met motorhelm”

Kim Huybrechts (38) is succesvol geopereerd. De darter brak bij een vechtpartij na de bekerfinale tussen Antwerp en Union het sleutelbeen van zijn werparm op twee plaatsen. “Ik was weerloos”, vertelde hij daarover aan VTM Nieuws vanop z’n ziektebed in AZ Monica Deurne. Gelukkig gaat het niet om een complexe breuk, Huybrechts hoopt over vier weken alweer te kunnen darten.

Lees meer »