Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer verliest tienduizenden volgers na aankondiging dat ze stopt met ‘juice channel’

De bekende Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer stopt met haar zogeheten ‘juice channel’ voor het brede publiek, en zal zich voortaan richten op kleine, betalende club mensen. Dat heeft ze donderdag bekendgemaakt. Dat nieuws valt echter niet goed bij haar fans: tienduizenden mensen zijn al gestopt met het volgen van haar Instagram-account.

 

Meer krantenkoppen in België

Nacht van Vlaanderen in Torhout hoopt op 8.000 sporters

Gewijzigde starturen en een nieuwe aankomstzone. Dat zijn twee van de opvallende veranderingen die de 43ste editie van de loop- en wandelhappening Nacht van Vlaanderen op vrijdag 21 juni ondergaat. Nu het storm loopt met de voorinschrijvingen, hopen de organisatoren op 8.000 deelnemers.
The post Nacht van Vlaanderen in Torhout hoopt op 8.000 sporters appeared first on KW.be.

Lees meer »

AvrosTros tekent protest aan tegen diskwalificatie Joost Klein

De AvroTros, de omroep die de Nederlandse inzending organiseert, gaat bij de European Broadcasting Union (EBU) protest aantekenen tegen de ‘gang van zaken’ rond de diskwalificatie van Joost Klein bij het Songfestival. Algemeen directeur Taco Zimmerman zei dat in de uitzending van het programma EenVandaag zaterdagavond.

Lees meer »

SCHATTIG! Fidel (14 maanden) is jongste deelnemer aan de iconische Kattenstoet: “Hij sliep ‘s nachts als een roosje”

Duizenden mensen uit alle hoeken van België en ver daarbuiten kwamen op zondag 12 mei samen in Ieper om deel te nemen aan de iconische Kattenstoet. Er waren maar liefst 55.000 toeschouwers die de straten vulden om het unieke eerbetoon aan de katachtige te vieren. De jongste deelnemer aan de Kattenstoet was de 14 maanden oude Ieperling Fidel Vandenberghe.

Lees meer »

In deze Limburgse gemeente haalde Vlaams Belang in 2019 de meeste stemmen. Niemand weet waarom. Of toch wel?

Waar heeft Vlaams Belang bij de laatste federale verkiezingen in Limburg het hoogst gescoord? Niet in een mijngemeente, niet in een centrumstad, wel in…. Ham, waar maar liefst 26 procent voor de extreemrechtse partij koos. Het lijkt een mysterie, Vlaams Belang valt er lokaal niet meteen op, er is niet meteen een andere uitleg voor dat cijfer. Of toch wel?

Lees meer »

RC Genk bevestigt het vertrek van Vrancken: “Wouter besloot lange termijn verbintenis niet te honoreren”

Racing Genk heeft het vertrek van Wouter Vrancken (45) nu ook officieel aangekondigd. De coach verlaat per direct de Limburgers na twee seizoenen. “Reeds voor de dubbele confrontatie met Club Brugge liet de entourage van Wouter Vrancken weten dat hij de voorkeur geeft aan een nieuwe uitdaging”, laat Genk weten in een persbericht. Woensdag al vonden AA Gent en Racing

Lees meer »

Terwijl basketsterren schitteren in ondergoed van Kim Kardashian, gaan vooral scherpe uitspraken over wit toptalent over de tongen

De WNBA gaat deze week in stijl van start, want de vrouwelijke basketbalsterren zullen dit seizoen met bijzonder ondergoed spelen. SKIMS, een bedrijf opgericht door niemand minder dan Kim Kardashian, is namelijk de officiële ondergoedleverancier. Nieuwe sensatie Caitlin Clark schittert niet in de publiciteitscampagne, maar gaat om een heel andere reden over de tongen.

Lees meer »

Union is gewapend om aan de Belgische top te blijven

Dat succes bevestigen niet eenvoudig is, toont regerend landskampioen Antwerp. Maar Royale Union Saint-Gilloise bestormt al drie jaar de Belgische voetbalhemel en lijkt gewapend om een terugval te vermijden. Daarbij schuwt het bestuur de onpopulaire beslissingen niet.

Lees meer »

Diplomatieke rel in de maak? Nieuwe president Noord-Macedonië weigert naam land correct uit te spreken

“Ik verklaar dat ik de positie van president van Macedonië in eer en geweten zal vervullen. Ik zal de Grondwet en wetten respecteren en ik zal de soevereiniteit, territoriale integriteit en onafhankelijkheid van Macedonië beschermen”, zwoer Gordana Siljanovska-Davkova zondag, bij haar inhuldiging als nieuwe president van Noord-Macedonië, zo berichten verschillende Noord-Macedonische media. De eed werd eerst voorgezegd door Jovan Mitreski,

Lees meer »

De tijd die ouders winnen met thuiswerk gaat volledig naar kinderen en huishouden: “Onze kinderen hebben al dikwijls gezegd: corona had vroeger mogen komen”

De zorg voor de kroost in een doorsnee Vlaams gezin is tegenwoordig zwaarder dan een voltijdse job. Ouders zijn er samen meer dan 40 uur per week mee bezig, dat is een derde meer tijd in vergelijking met vijf jaar geleden. Tegelijk vinden vier op de vijf ouders dat ze te weinig vrije tijd overhouden, blijkt uit onderzoek van My

Lees meer »