KIJK. Supermodel Gisele Bündchen barst in tranen uit wanneer politie haar aan de kant zet: “Ik kan me niet beschermen”

“Ze volgen me waar ik ook naartoe ga en er is niet dat ik kan doen om mezelf te beschermen.” Bijna had Gisele Bündchen (43) een boete wegens te snel rijden aan haar broek. Maar daar had het supermodel een goede reden voor. 

Meer krantenkoppen in België

Jan De Nul boekt opnieuw recordomzet

De Belgische baggeraar en bouwer van windmolenparken in zee Jan De Nul heeft voor het tweede jaar op rij een recordomzet gerealiseerd, van bijna 3 miljard euro. Ook het orderboek was nog nooit zo dik, zo heeft het bedrijf vrijdag bekendgemaakt.

Lees meer »

Weekendje weg en marktbonnen voor winnaars ‘Maand van de Markt’

De Maand van de Markt, waarbij de provincie West-Vlaanderen en de gemeente Zedelgem de wekelijkse markt in de kijker willen plaatsen, liep in april op het marktpleintje van Sint-Elooi De Leeuw in Zedelgem.
The post Weekendje weg en marktbonnen voor winnaars ‘Maand van de Markt’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ex-winnaars van ‘De mol’ zijn unaniem over wie saboteur is: “Hij gebruikt z’n sympathieke karakter om dingen te laten mislukken”

De grootste speurtocht van het land nadert zijn apotheose. Wie is ‘De mol’? Wie wint de groepspot? En wie druipt af? Lancelot De Deurwaarder (28), Lloyd Vermeulen (27) en Annelotte De Brandt (29) wonnen alledrie een finale en maken een inschatting. Wat zijn hun ultieme tips om de mol te vinden? Wat deden ze met de buit? En hoe veranderde

Lees meer »

FlixBus op weg naar de beurs

17:34 De succesvolste speler in het geliberaliseerde Europese openbaar vervoer wil begin juni naar de beurs Flix mikt daarbij op een waardering van ongeveer 4 miljard euro.

Lees meer »

KIJK. Goed nieuws voor containerschip dat al maanden vastzit in Baltimore: laatste restanten van ingestorte brug eindelijk weggehaald

Amerikaanse reddingswerkers hebben de laatste overblijfselen van de Francis Scott Key Bridge in Baltimore gecontroleerd tot ontploffing gebracht. De 2,6 kilometer lange verkeersbrug stortte op 26 maart vrijwel volledig in nadat een stuurloos containerschip tegen een pijler was gevaren. Daarna blokkeerden enorme brokstukken de toegang tot de drukke haven van Baltimore. Het slopen van de laatste brugonderdelen is een cruciale

Lees meer »

LIVE GAZA. Rapport uit kritiek op Israël, maar VS blijft wapens leveren

De beslissing van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties om de rol van de Palestijnen binnen de VN te versterken, wordt fors bekritiseerd door de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Israel Katz. “De VN-lidstaten hebben een willekeurige, absurde en onsamenhangende beslissing genomen die de moordenaars van Hamas beloont”, schrijft hij op de sociaalnetwerksite X. Volg alle ontwikkelingen in onze

Lees meer »

Brandweer moet boom die dreigt te vallen verzagen

Donderdagmiddag diende de brandweer in de Stationsstraat in Beernem een oude en zieke boom die op de rijweg en het fietspad dreigde te vallen om te zagen.
The post Brandweer moet boom die dreigt te vallen verzagen appeared first on KW.be.

Lees meer »