Deze man moet de plooien gladstrijken bij de VRT: “Het is voor een organisatie belangrijk goed na te denken over hoe je met elkaar omgaat”

Een extern bemiddelaar moet de rust bij de VRT doen weerkeren. Professor integriteit Rob van Eijbergen (64) heeft daar in Nederland bakken ervaring mee. “Ik weet nog weinig over de Vlaamse situatie. Dat is een voordeel.”

 

Meer krantenkoppen in België

Beuk & Noot richt stilteklas in na overlijden van ‘kleine superheld’ Lowie (6): “Hij is altijd een deel van onze school gebleven”

De gemeentelijke basisschool Beuk & Noot in Sint-Antonius Zoersel verkeert in rouw. Haar dappere leerling Lowie (6) is zondag overleden. De kleine superheld verloor de strijd tegen een hersentumor. Met hun verdriet kunnen zijn schoolgenoten, leerkrachten en ouders van leerlingen terecht in een stilteklas. “Dit brengt heel veel emoties naar boven, maar tegelijkertijd verbindt het ons allemaal”, aldus directrices Heidi

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Torhout?

Hoe goed ben je op de hoogte van het reilen en zeilen in Torhout? Wie lag aan de basis van de Ronde van Vlaanderen? Duik je met gemak de lokale geschiedenis in? Ken je iets van heiligen? Waag dan je kans in deze Torhoutse quiz. Veel succes!
The post Quiz – Hoe goed ken jij Torhout? appeared first on

Lees meer »

RWDM beëindigt samenwerking met CEO Gauthier Ganaye

Hij degradeerde met KV Oostende, verliet dat zinkend schip voor RWDM en degradeerde opnieuw. Gauthier Ganaye betaalt de rekening voor de sportieve tegenslag in Molenbeek en moet RWDM verlaten. “Een wens van de club en Eagle Football.” Ook de samenwerking met Tom Chambers en Oliver O’Connell wordt stopgezet.

Lees meer »

Na diskwalificatie Joost Klein: hoe zal de finale van het Songfestival nu praktisch verlopen?

Dat Nederland niet langer mag deelnemen aan de finale van het Eurovisiesongfestival, dwingt de organisatie tot tal van praktische, last minute-wijzigingen. Wat gebeurt er nu met de punten van de vakjury voor Nederland? Mag een ander land de plaats van Nederland innemen? Mogen Nederlanders nog stemmen? In welke volgorde zullen de landen optreden? Een overzicht van de meest prangende vragen

Lees meer »

“Geen mollenstreken, wel zenuwen en nonchalance”: verliezende finalist van ‘De mol’ maakte zichzelf soms verdacht

Hij wist ook wie de saboteur was, maar zag in de finale van ‘De mol’ de groepspot van 24.160 euro aan zijn neus voorbijgaan. Michaël Moens (41), de boomverzorger die voortaan ook als ‘de Andrea Bocelli van Grembergen’ kan worden aangesproken, was erg ontgoocheld. Al biedt een mooi gebaar van de winnaar wel troost. “Tijdens de reis heb ik met

Lees meer »

Zou Domenico Tedesco nog aan hem denken? Christian Benteke zit na nieuwe (speciale) hattrick aan elf goals in elf matchen

Zou bondscoach Domenico Tedesco nog een spits zoeken voor in z’n 26-koppige EK-selectie? Want er zit er eentje in bloedvorm in de MLS. Dankzij een nieuwe hattrick dikt Christian Benteke z’n totaal aan tot elf doelpunten in evenveel matchen. Tegen Atlanta United zorgde hij met drie kopbalgoals voor een 2-3-zege. Ook Hugo Cuypers scoorde vannacht.

Lees meer »