Bart Peeters laat zich van z’n afschuwelijkste kant zien in ‘Het perfecte plaatje’: “Ga het lelijkste gezicht ter wereld trekken”

Julius Persoone krijgt in ‘Het perfecte plaatje’ de eer om Bart Peeters te mogen fotograferen. Als hij op voorhand langsgaat in zijn loge, vraagt hij of Bart een bepaalde ‘signature move’ heeft tijdens zijn concert, en uiteraard heeft Peeters meteen een idee. 

Meer krantenkoppen in België

Petanqueclub Ter Deeve huldigt kampioenen

De leden van de petanqueclub Ter Deeve vierden onlangs feest. Ze brachten hulde aan hun winterkampioenen van het 34ste speeljaar.
The post Petanqueclub Ter Deeve huldigt kampioenen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwpoort neemt deel aan studietraject over ontharding

Stad Nieuwpoort tekent in op een onthardingstraject onder begeleiding van vzw Breekijzer en vzw Trage Wegen. Het gaat om een studie waarbij in kaart wordt gebracht welke oververharde stukken publieke ruimte het meest geschikt zijn om op termijn omgevormd te worden tot groenzones. De onthardingsscan wordt voor de helft gesubsidieerd door provincie West-Vlaanderen.
The post Nieuwpoort neemt deel aan

Lees meer »

Manifestanten gooien met stenen naar Amsterdamse politie na ontruiming pro-Palestijns protest: oproerpolitie voert charges uit

In Amsterdam heeft de politie de laatste pro-Palestina-activisten weggehaald van het Binnengasthuisterrein van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Op en rond het terrein is een ravage aangericht. Ook de omliggende straten, waar honderden sympathisanten stonden, zijn leeggeveegd. Op het nabijgelegen Rokin blijft het echter onrustig. Daar raakten betogers slaags met de politie, die de lange wapenstok gebruikte. Ook worden politiehonden

Lees meer »

Psychologe Gudrun Hespel betreurt het ideaalbeeld: “Na ‘Kamp Waes’ stelde een plastisch chirurg mij een gratis borstvergroting voor”

Zijn vrouwen wel zo geëmancipeerd als ze zelf denken? Psychologe Gudrun Hespel (32) – u kent haar van ‘Kamp Waes’ – vraagt het zich af in haar boek ‘Genoeg’. “Waarom lopen zoveel mensen naar een plastisch chirurg, laten ze hun lippen opvullen, hun rimpels wegwerken?”, vraagt ze zich af in ‘Dag Allemaal’. “Om er allemaal hetzelfde uit te zien, zoals

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Kortemark?

Hoe goed ken jij Kortemark en de deelgemeenten? Hebben de molens voor jou geen geheimen of drink je al eens graag een lokaal biertje? Ben je fan van Dreambeats? Waag dan je kans in deze Kortemarkse gemeentequiz.
The post Quiz – Hoe goed ken jij Kortemark? appeared first on KW.be.

Lees meer »