Waak over de kosten als u spaart voor uw pensioen

16:39 De kosten van pensioenspaarproducten kunnen soms hoog oplopen, blijkt uit onderzoek van de toezichthouder FSMA. Hoe voorkomt u dat uw pensioenspaarpot wordt opgevreten door kosten? 

Meer krantenkoppen in België

Winkel, takeaway, delivery en catering op één locatie: Brugse ondernemers lanceren nieuw foodconcept Yumsters

Koen Lagrou (49) van Foodbazar en Brecht Van Cleven (33) van Los Pollos slaan de handen in elkaar voor het nieuwe foodconcept: Yumsters , gevestigd in de Gistelsesteenweg 527 in Sint-Andries. “We zijn een unieke combinatie shop, takeaway, delivery en catering”, zegt Koen, die bij Yumsters met nog heel wat andere lokale partners samenwerkt.
The post Winkel, takeaway, delivery

Lees meer »

Noorderlicht ook bij ons al te zien: onze fotograaf legt prachtige paarse schijn vast in Wijnegem

Het was voorspeld en het is ook uitgekomen: het noorderlicht was vrijdagavond duidelijk te zien in onze regio. Onze fotograaf Frank Boelens kon de typische, prachtige paarse schijn in de lucht vastleggen op beeld vanuit Wijnegem. Volgens weerman Ruben Weytjens wordt het morgen, zaterdag, mogelijk nog spectaculairder. “De voorbije dagen heeft er een ongezien sterke reeks van explosies op de

Lees meer »

Vader en zonen terecht voor onthutsende mishandeling en misbruik: “Geslagen met oplader, sandalen en verlengkabel en meer dan 100 keer vastgebonden”

Zijn een Afghaanse vrouw en haar drie kinderen jarenlang door haar echtgenoot en twee stiefzonen uit Menen mishandeld en misbruikt? Op die vraag moet de rechter in Kortrijk een antwoord vinden. De Afghaanse echtgenoot en zijn twee zonen vinden alvast van niet en gaan resoluut voor de vrijspraak. “Allemaal leugens en verzinsels”, klonk het in koor. Wat speelde zich achter

Lees meer »

Bezoekers tot in Singapore: na succesvol voorjaar schakelt Koers deze zomer nog een tandje bij

Niet alleen voor Mathieu van der Poel was het wielervoorjaar een geslaagde onderneming, ook KOERS. Museum van de Wielersport blikt trots terug op de afgelopen maanden. De bezoekerscijfers zitten in de lift, dat terwijl het museum de komende zomer een unieke actie lanceert: elke donderdag kun je met een toegangsticket aansluiten op een gegidste rondleiding.
The post Bezoekers tot

Lees meer »

Veel vertraagd verkeer door natte rijomstandigheden

Door het natte weer verloopt het verkeer op de Vlaamse wegen donderdagochtend trager dan normaal, met als gevolg een drukke ochtendspits en een cijfer op de filebarometer dat boven de 300 kilometer uitstijgt. “Toch zijn er deze ochtend weinig incidenten of ongevallen gebeurd die het verkeer kunnen hinderen”, zegt Peter Bruyninckx, woordvoerder van het Vlaams Verkeerscentrum.

Lees meer »

Luc en Christine zijn vijftig jaar getrouwd

Luc Maerten (72) en Christine Ligneel (68) beloofden elkaar eeuwige trouw op 12 juli 1974 in Langemark. Christine groeide op in Langemark werkte tijdens haar beroepsloopbaan bij Necolan in Langemark, Philips in Roeselare en Lee in Ieper. Luc is afkomstig van Alveringem en werkte 32 jaar in het betonbedrijf Goudezeune in Kemmel. Daarnaast had hij
The post Luc en

Lees meer »