KIJK. Spuwen en vlammen met haarlak: JOE-dj Anke Buckinx leert hoe ze zichzelf moet verdedigen tegen aanranders

In ‘Anke geeft sterren’ test JOE-dj Anke Buckinx elke week een nieuwe activiteit uit. Deze keer leert Patrick haar aan hoe ze zichzelf kan verdedigen tegen een aanrader tijdens een avondje uit. JOE-luisteraar Wesley neemt de rol van ‘aanrander’ op zich terwijl Anke alle technieken aangeleerd krijgt, en dat verloopt niet zonder slag of stoot. 

Meer krantenkoppen in België

Russisch gevechtsvliegtuig bombardeert per ongeluk Russische stad Belgorod: 30 huizen beschadigd, 5 mensen in ziekenhuis

Een Russisch gevechtsvliegtuig heeft vorig weekend per ongeluk een FAB-500-luchtbom laten vallen op de Russische stad Belgorod, aan de grens met Oekraïne. Dat meldt de Britse militaire inlichtingendienst vanmorgen. Er is sprake van dertig beschadigde woningen en tien beschadigde wagens. Er moesten ook vijf mensen met verwondingen naar het ziekenhuis.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Grote tuin en kleine kinderen? Dan is het niet zonder risico om mee te doen aan ‘Maai mei niet’.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van Napoleon tot koning Albert I en Queen Elizabeth: koninklijke menu’s geven favoriete maaltijden van de royals prijs

Een culinaire wereldprimeur: dat is de veiling die op 31 mei in Parijs zal plaatsvinden. Een collectie van maar liefst 4.000 keizerlijke, presidentiële en koninklijke menu’s zal onder de hamer gaan, met prijzen tot wel 1.500 euro per stuk. En die menu’s geven volgens ‘Sudinfo’ heel wat geheimen prijs. Van het diner dat onze koning Albert I voorgeschoteld kreeg in

Lees meer »

Filou Oostende start met zege in play-offs

Filou Oostende, Antwerp en Limburg United zijn woensdag met een thuiszege aan de kwartfinales (best of three) van de nationale play-offs begonnen, Luik won op verplaatsing. Oostende won met 83-64 van Leuven, Antwerp met 80-64 van Bergen en Limburg met 90-84 van Mechelen. Luik ging met 93-98 winnen in Charleroi.
The post Filou Oostende start met zege in play-offs

Lees meer »

Blauwe vogel steekt Joost Klein hart onder de riem

Het is nog steeds onduidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld rond Joost Klein, de Nederlandse inzending voor het Eurosongfestival. Volgens de Zweedse omroep SVT vond er achter de schermen een fysieke confrontatie plaats tussen Klein en een fotograaf. Het onderzoek naar het incident loopt nog, waardoor de zanger niet mocht deelnemen aan de juryshow vrijdagavond. De veelbesproken blauwe vogel

Lees meer »

Versufte vrouw (33) en hond uit auto gehaald op parking in Veurne

De hulpdiensten werden vrijdag kort voor de middag opgeroepen voor een noodsituatie op de parking van de padelclub in Veurne. Een 33-jarige versufte vrouw moest er samen met haar hond uit een afgesloten wagen worden gehaald.
The post Versufte vrouw (33) en hond uit auto gehaald op parking in Veurne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oorlogsmonument uit 1956 is aan herstelling toe

Het stadsbestuur van Wervik laat het In Memoriam Monument langs de Dadizelestraat in Geluwe onder handen nemen. “We laten een bestek uitschrijven om prijs te vragen om het monument te herstellen”, zegt schepen Bercy Slegers (CD&V). “Met de windstoten die er het afgelopen jaar waren, zijn al enkele bomen omgevallen. De stabiliteit komt in het gedrang.”
The post Oorlogsmonument

Lees meer »

Spanning in Malmö stijgt: “Maar jammer genoeg niet omwille van de vraag wie het Songfestival wint”

Vanavond vindt in Malmö de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival plaats. Dat gaat elk jaar gepaard met wat nervositeit – welk land zal erin slagen de finale te halen? – maar dit keer is er ook een ander soort spanning te merken. Dat meldt onze royalty- en Songfestivalkenner Wim Dehandschutter, die er momenteel op vakantie is. “De deelname van

Lees meer »

Derde leerjaar Sint-Jozef Leffinge bezoekt het gemeentehuis

Onlangs trokken de leerlingen van het derde leerjaar van de vrije basisschool Sint-Jozef uit Leffinge naar het gemeentehuis. De klas van juf Nele Proot kreeg door schepen Natacha Lejaegere een rondleiding in het gemeentehuis en het MAC. De schepen nam de kinderen mee achter de schermen van verschillende gemeentediensten. Daarnaast trokken de leerlingen naar de
The post Derde leerjaar

Lees meer »

IN BEELD – Natalia in Schiervelde in Roeselare: “Ik mag geen stap verkeerd zetten, geen woord teveel zeggen, maar daar ben ik niet zo goed in”

Op het podium van Schiervelde in Roeselare stond Natalia in een organisatie van PMLE. De zaal was goed gevuld voor deze zangeres uit de Kempen, die 90 minuten op het podium stond én zo gelukkig was dat ze mocht optreden voor zo’n enthousiast publiek.
The post IN BEELD – Natalia in Schiervelde in Roeselare: “Ik mag geen stap verkeerd

Lees meer »

Kattenkronkels warmt Ieper op voor 46ste Kattenstoet

Ieper is dit weekend helemaal in de ban van de kat. Als opwarmer voor de 46ste Kattestoet zondag kon je zaterdagavond al genieten van Kattenkronkels, een avondwandeling met verschillende acts, zoals de iconische Snoezepoezen en een reuzenopera.
The post Kattenkronkels warmt Ieper op voor 46ste Kattenstoet appeared first on KW.be.

Lees meer »